Sizce aldatmış oluyormu???

Günahını almak istemem fakat bir erkek bir kadına böyle bir durumda asla hayır demez, nefislerinin şiddetini az çok biliyoruz. Yada seni kıskandırmak, sana olan sadakatini kanıtlamak adına böyle bir olay sallamış uydurmuş olabilir.

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(

Bence seni kıskandırmak için anlatmış olabilir bunu.
Aldatılmış da sayılmıyorsun böyle olduysa eğer!

Günahını almak istemem fakat bir erkek bir kadına böyle bir durumda asla hayır demez, nefislerinin şiddetini az çok biliyoruz. Yada seni kıskandırmak, sana olan sadakatini kanıtlamak adına böyle bir olay sallamış uydurmuş olabilir.
Bencede demez ama neden bana anlatsın ki yani kafam çok karısık

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(
Emin misiniz olaylarin boyle gelistigine?????o bayani bulmalisiniz.

İnanmak istedim sanırım yada gözüm kör olmş gerçekleri göremiyorum bilmiyorum
Ne olmus ki hangi gercekligi gorememissin.
Anlattigi kadariyla ortada aldatma falan yok.
Arkadas bulusmasina gitmis ortamda kadinlar varmis vs.
Olabilir biri yilişik davranip arabaya binmek istemistir. Boyle insanlar yok mu sanki yeryuzunde.
Adam davet etmemis sonucta kadin binmeye calismis yılışıklığı ondan.

Siz kiskanclik mi yaptiniz ki bu hikayeyi anlatma geregi duydu nisanliniz?
Bu hikayeden de iskillendiginize gore guvenmiyorsunuz herhalde.

Ne olmus ki hangi gercekligi gorememissin.
Anlattigi kadariyla ortada aldatma falan yok.
Arkadas bulusmasina gitmis ortamda kadinlar varmis vs.
Olabilir biri yilişik davranip arabaya binmek istemistir. Boyle insanlar yok mu sanki yeryuzunde.
Adam davet etmemis sonucta kadin binmeye calismis yılışıklığı ondan.

Siz kiskanclik mi yaptiniz ki bu hikayeyi anlatma geregi duydu nisanliniz?
Bu hikayeden de iskillendiginize gore guvenmiyorsunuz herhalde.
Evet aynen zaten güvenmiyodum güvenim iyice sıfıra indi

Back
X