- 7 Mayıs 2015
- 543
- 944
- 33
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Basit bir bana kadınlar kendi geliyor bak diye kendi egosunu yüceltme çabası bu kadarsaGeri indirmiş :)))) tabi dogruysa :)) bende yedim

Devami olsa anlatmaz zaten :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basit bir bana kadınlar kendi geliyor bak diye kendi egosunu yüceltme çabası bu kadarsaGeri indirmiş :)))) tabi dogruysa :)) bende yedim
Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm
(
Nedenkonu sahibi sen saka misin?
Bencede demez ama neden bana anlatsın ki yani kafam çok karısıkGünahını almak istemem fakat bir erkek bir kadına böyle bir durumda asla hayır demez, nefislerinin şiddetini az çok biliyoruz. Yada seni kıskandırmak, sana olan sadakatini kanıtlamak adına böyle bir olay sallamış uydurmuş olabilir.
Guvenini kazanana kadar evlenme derim.Aynen bencede :’( bilmiyorum çok sarsıldı güvenim
Umarım öyledirBence seni kıskandırmak için anlatmış olabilir bunu.
Aldatılmış da sayılmıyorsun böyle olduysa eğer!
İnanmak istedim sanırım yada gözüm kör olmş gerçekleri göremiyorum bilmiyorumKac yasindasiniz?
Boyle bir soru sormaniz, boyle bir seye inanmis olmaniz, boyle bir hayal dunyasina sahip adamla beraber olmaniz tam bir saka...
bi de neden diyor. birincisi ayryken aldatma die birsey yoktur. ikincisi arabasna bindrmemis olmasiyla aldatma arasndaki alaka nedir?
Bende o yüzden erteliyorum sürekliGuvenini kazanana kadar evlenme derim.
Yüz vermeyen birine kadın neden sarkıntılık etsin ki bende bayanım bi erkek bana yüz vermese gidip konusamam yanibi de neden diyor. birincisi ayryken aldatma die birsey yoktur. ikincisi arabasna bindrmemis olmasiyla aldatma arasndaki alaka nedir?
Bence gor. Bir de büyü. Bu ne yahu. Yok binmek istemis, o nisanliyim demis, ben sadik adamim demis, oyle demis ama boyle olmus. Saka gibiİnanmak istedim sanırım yada gözüm kör olmş gerçekleri göremiyorum bilmiyorum
bi de neden diyor. birincisi ayryken aldatma die birsey yoktur. ikincisi arabasna bindrmemis olmasiyla aldatma arasndaki alaka nedir?
Aynen bunu sordum sadece paylaştım herkes bi değişik yorum yzdı ne varsa bundaKonuya inanmamış işte aslında bindiğini düşünüyor o yüzden aldatılmış mıdır diye şüphe duyuyor anladığım kadarı ile.
he dunya senin gbi karakterlerden ibaret?Yüz vermeyen birine kadın neden sarkıntılık etsin ki bende bayanım bi erkek bana yüz vermese gidip konusamam yani
Emin misiniz olaylarin boyle gelistigine?????o bayani bulmalisiniz.Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm
(
Ne olmus ki hangi gercekligi gorememissin.İnanmak istedim sanırım yada gözüm kör olmş gerçekleri göremiyorum bilmiyorum
Evet ama bulma imkanım sıfır zaten beni kimseyle görüştürmüyorEmin misiniz olaylarin boyle gelistigine?????o bayani bulmalisiniz.
Evet aynen zaten güvenmiyodum güvenim iyice sıfıra indiNe olmus ki hangi gercekligi gorememissin.
Anlattigi kadariyla ortada aldatma falan yok.
Arkadas bulusmasina gitmis ortamda kadinlar varmis vs.
Olabilir biri yilişik davranip arabaya binmek istemistir. Boyle insanlar yok mu sanki yeryuzunde.
Adam davet etmemis sonucta kadin binmeye calismis yılışıklığı ondan.
Siz kiskanclik mi yaptiniz ki bu hikayeyi anlatma geregi duydu nisanliniz?
Bu hikayeden de iskillendiginize gore guvenmiyorsunuz herhalde.