Sizce aldatmış oluyormu???

Aynen bunu sordum sadece paylaştım herkes bi değişik yorum yzdı ne varsa bunda

Anlatım bozuklupu var o yüzden.
Yani senin yazdığına göre nişanlının anlatıklarından yola çıkarak aldatıldım mı diye soruyorsun. Aslında gerçekliğine inanmadın anlattığı şeyin ve ileri gitmiş midir diye sormak istedin yani arabaya bindi ve beni aldattı mı acaba..
bence kıskandırmak için söyledi yani senin aklına şüphe sokmaya çalıştı.

Anlatım bozuklupu var o yüzden.
Yani senin yazdığına göre nişanlının anlatıklarından yola çıkarak aldatıldım mı diye soruyorsun. Aslında gerçekliğine inanmadın anlattığı şeyin ve ileri gitmiş midir diye sormak istedin yani arabaya bindi ve beni aldattı mı acaba..
bence kıskandırmak için söyledi yani senin aklına şüphe sokmaya çalıştı.
Evet sanırım anlatamadım:) belkide kıskandırmaya çalıstı ama hayatının yanlısını yaptı haberi yok güvenim tamamen bitti

mangal yaptığı arkadaşlarının arkadaşımıymış kadınlar?
bunu niye anlattı durduk yere size?
Yarın bir gün birinden olayın orda kalmadığını duyarsa,
ben sana anlatmıştım zaten birşey olmadı diye öyle olsa neden saklayayım?
Demek için anlatmıştır.

Evet sanırım anlatamadım:) belkide kıskandırmaya çalıstı ama hayatının yanlısını yaptı haberi yok güvenim tamamen bitti

Bence de bitmeli. Çünkü böyle gereksiz şeyler anlatıp psikolojini bozmaya çalışıyor. Varsa böyle bir olay zaten anlatmazdı çünkü ileriye gitmiştir zaten. Yani bu olay böyle olmamıştır kız arabaya bindiyse devamı geldi ona emin ol. Ama öyle birşey olmuş olsa da lafını etmezdi bile :)

Bence de bitmeli. Çünkü böyle gereksiz şeyler anlatıp psikolojini bozmaya çalışıyor. Varsa böyle bir olay zaten anlatmazdı çünkü ileriye gitmiştir zaten. Yani bu olay böyle olmamıştır kız arabaya bindiyse devamı geldi ona emin ol. Ama öyle birşey olmuş olsa da lafını etmezdi bile :)
Evet ya aklımı nasıl karıştırdı dengemi bozdu resmen yani ne gerek varsa hiç söyleme bari içinde kalsın yaptıysan yaptın pislik yaa :((

Evet ya aklımı nasıl karıştırdı dengemi bozdu resmen yani ne gerek varsa hiç söyleme bari içinde kalsın yaptıysan yaptın pislik yaa :KK43:(

Böyle böyle anlıyorsun. Bugün bunu yaptı ise evliyken daha kötü şeyler anlatır ve daha beter paikolojin bozulur. O yüzden ayrıl gitsin daha fazla uzatma bence.
Sonra "sen hastasın" muamelesi görürsün demedi deme. Yani hem paikolojini bozar,hemde senin paikolojin bozuk der. Böyleleri böyle :)

bırı arabasına bınmek ısteyecek oda nısanlıyım dıyecek ? :D :D
arabanın arkasına nişanlıyım yazdırdı mı ?

gercekden kac yasındasınız ?

Böyle böyle anlıyorsun. Bugün bunu yaptı ise evliyken daha kötü şeyler anlatır ve daha beter paikolojin bozulur. O yüzden ayrıl gitsin daha fazla uzatma bence.
Sonra "sen hastasın" muamelesi görürsün demedi deme. Yani hem paikolojini bozar,hemde senin paikolojin bozuk der. Böyleleri böyle :)
Diyo diyo valla diyo:)) sen sizofrensin herseyden süpheleniyosun bilmem ne eeee sen yaptın beni böyle durduk yere neden olayım:))

Benim düşüncem şu ki; bayan arabaya binmiş gitmişler ve birşeyler yaşanmış. Nabzınızı ölçmek için kısa kesilip anlatılmış bir hikaye. Tabi bu benim düşüncem doğruyu söylüyor da olabilir.

Benim düşüncem şu ki; bayan arabaya binmiş gitmişler ve birşeyler yaşanmış. Nabzınızı ölçmek için kısa kesilip anlatılmış bir hikaye. Tabi bu benim düşüncem doğruyu söylüyor da olabilir.
Valla aklıma gelmedi degil bende direk sinirlendiğim için konu bi anda kapandı gitti:/:bicak:

Valla aklıma gelmedi degil bende direk sinirlendiğim için konu bi anda kapandı gitti:/:bicak:
O zaman düsüncem doğru gibi. Nabzınızı ölçmüş sinirlenincede korkup konuyu başka tarafa çekmiş olabilir. Zaten çok anlamsız bi yere mangala gittiler kadın nerden gördü de durduk yere arabaya binmeye çalıştı.

Ya da mangala gittiği yerde kızlarda varmıştır ve biraz samimi muhabbet etmiş sonra arabaya binmeye çalışmış olabilir ve nişanlı olduğunu söylemiş olabilir gerçekten.

Hikayede bi eksiklik var ama inşallah aldatmamıştır.

Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma.

+Biraz yürüsek?
- Ama ben bakireyim.

Hesabı olmuş sizin nişanlınızın da. Araları okumadım da beceriksiz bir yalancı gibi duruyor. Ya kadından etkilenmiş suçluluk psikolojisiyle size bir tür günah çıkarıyor ya da arkadaşların da şüphelendiği gibi bir şeyler yaşanmış kulağınıza gelmesin diye böyle diyor. Söylediği şey inandırıcı olmadığı gibi acınası bir deneme olmuş maalesef.

Back
X