Sizce aldatmış oluyormu???

Ya düşünüyorum mangal ortamı, o arabaya bineni tanıyor kesinlikle birinin arkadaşı belki de beni eve bırak diye bindi ama ben nişanlıyııım. Ne konuşma geçti de nişanlı olduğunu belirtti? Yolda bi erkek bize baksa biz de bağıralım ama ben nişanlıyım diye, sonra videomuzu çekerler Internet fenomeni oluruz :) ya da mangal diye gidip hayat kadını çağırdılar dicem o senaryo da komik oluyo bilemedim, siz kendinizi yiyeceğinize gidip sorun bence
Aynen haklısınız her türlüsüde bi değişik :/

Hic inandirici degilsin! Deseydin...
Bi kadin arabasina binmek isyecek, erkek zaten bekar cinsel ihtiyaclari karsilanmiyor ve adam yok ben nisanliyim diyecek :KK70: buna cocuk inanmaz be!
Cinsellik yasiyirsan nisanlinla ama bu dogru olabilir. Arabaya almamis olabilir
Bilmiyorun yinede ikiside olabilir aklım çok karısık :(

Tatlım sen nişanlını aldığın anaokulunun bahçesine geri bırakıp yoluna daha olgun biriyle devam et.Bu nasıl saçmalık.

Ayrıca seni kimseyle görüştürmediğini söylüyorsun.Aşk mı kölelik mi yaşıyorsun?Koca olması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım bu çocuğun.

Seviyorsun biliyorum ama yakacaksın kendini haberin olsun.İnşallah ben yanılıyorumdur.
Aynen :(

hahahaha arabaya binmek istiyor cevap ben nişanlıyım mı :KK70::KK70::KK70: bir gülme geliyo :KK70: kusura bakma da ben bile biri arabama binmeye çalışsa nişanlıyım demem hayırdır derim yada sen nereye gideceksin ki derim sonrada ters yön söylerim :KK70::KK70::KK70: nişanlıyım nedir ya :KK70: bence sizin ki kızı eve bırakmış üzgünüm ama hikayesi de çok kötü ya
. Tahmin edebiliyorummm://

İyi de ayrıldığınız bir zamanda olmuş bir olay birlikteyken olmamış ki. Ben kötü birşey yaptığını düşünmüyorum. Aralarında birşey olmuş olsaydı söylemezdi zaten. Birşey olmadığı için söylemiş bence.

İyi de ayrıldığınız bir zamanda olmuş bir olay birlikteyken olmamış ki. Ben kötü birşey yaptığını düşünmüyorum. Aralarında birşey olmuş olsaydı söylemezdi zaten. Birşey olmadığı için söylemiş bence.
İnşallahhh öyledir bende buna inanmak istiyorum

aralarında bir şey olmuş olsaydı anlatmazdı diye bir şey yok hanımlar. asıl olan daha büyük bir şeyi saklamak için hikayenin bu kısmını anlatmış adam.

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(

Peki arabaya bindi de sonra ne olmuş ?
Gideceği yere mi bırakmış.
Birde ne diye bunu size açıklama gereği duymuş ki.

Madem kısa bir ayrılık olmuş , kadın o arabaya binmiştir, birlikte fındık kırmaya gitmislerdir .. nişanlın günah çıkarıyor ucundan anlatarak ..

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(
1. Binmemisse sorun yok.
2.Binmisse napmislar nereye gitmisler.

Back
X