Sizce aldatmış oluyormu???

O zaman düsüncem doğru gibi. Nabzınızı ölçmüş sinirlenincede korkup konuyu başka tarafa çekmiş olabilir. Zaten çok anlamsız bi yere mangala gittiler kadın nerden gördü de durduk yere arabaya binmeye çalıştı.

Ya da mangala gittiği yerde kızlarda varmıştır ve biraz samimi muhabbet etmiş sonra arabaya binmeye çalışmış olabilir ve nişanlı olduğunu söylemiş olabilir gerçekten.

Hikayede bi eksiklik var ama inşallah aldatmamıştır.
Umarım yani inşallahh

Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma.

+Biraz yürüsek?
- Ama ben bakireyim.

Hesabı olmuş sizin nişanlınızın da. Araları okumadım da beceriksiz bir yalancı gibi duruyor. Ya kadından etkilenmiş suçluluk psikolojisiyle size bir tür günah çıkarıyor ya da arkadaşların da şüphelendiği gibi aldatıldınız. Söylediği şey inandırıcı olmadığı gibi acınası bir deneme olmuş maalesef.
:))))))) yani belkide bende yemedim:)

Arkadaslarıyla mangala gıdıyor ve orda bir kadın arabasına biniyor.

Bana gıttıler ıcmeye ve sonrasında baska nıyetle arabasına bır kadın aldı gibi geldı, olayı da size gunun birinde bir sekılde cıkarsa onu goren olduysa ben sana anlatmıstım ben reddettım o kadını demek ıcın anlattı ya da ıtıraf edecektı sız sınırlenınce anlatamadı. Ama kesınlıkle boyle olmamıstır bu olay.

Sımdı sız kendınızı yerınıze koyun bır erkekten hoslansanız bıle adamın arabasının kapısını acıp arabasına bıner mısınız???

Ya düşünüyorum mangal ortamı, o arabaya bineni tanıyor kesinlikle birinin arkadaşı belki de beni eve bırak diye bindi ama ben nişanlıyııım. Ne konuşma geçti de nişanlı olduğunu belirtti? Yolda bi erkek bize baksa biz de bağıralım ama ben nişanlıyım diye, sonra videomuzu çekerler Internet fenomeni oluruz :) ya da mangal diye gidip hayat kadını çağırdılar dicem o senaryo da komik oluyo bilemedim, siz kendinizi yiyeceğinize gidip sorun bence

Hic inandirici degilsin! Deseydin...
Bi kadin arabasina binmek isyecek, erkek zaten bekar cinsel ihtiyaclari karsilanmiyor ve adam yok ben nisanliyim diyecek :D buna cocuk inanmaz be!
Cinsellik yasiyirsan nisanlinla ama bu dogru olabilir. Arabaya almamis olabilir

Tatlım sen nişanlını aldığın anaokulunun bahçesine geri bırakıp yoluna daha olgun biriyle devam et.Bu nasıl saçmalık.

Ayrıca seni kimseyle görüştürmediğini söylüyorsun.Aşk mı kölelik mi yaşıyorsun?Koca olması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım bu çocuğun.

Seviyorsun biliyorum ama yakacaksın kendini haberin olsun.İnşallah ben yanılıyorumdur.

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(
Bence aralarında bişey olmuş olsa sana anlatmazdı durduk yere..

Nisanlim bana bu masali anlatsa zekama hakaret sayarim :olamaz:
Hadi madem boyle bisey oldu, insan bunu neden partnerine anlatir ki? Anlatilacak sey var anlatilmayacak sey var...

Hikayeye inanasim gelmedi ama gercekse de yaş 18 en fazla herhalde. Ne amacla binmek istemis birsey anlatmamissin ki ? Beni suraya kadar goturur musunuz falan mi ? Nisanlin bunu niye anlatti ? O kisiyle daha sonra birsey mi oldu ? Ayy dert oldu bana :)

:ukala:Yasiniz kac acaba? Siz inandiniz mi bu hikaye. Nisanliniz ne amacla anlatti bunu size?

Bir sorum varr:KK43: Nişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm:KK43:(
Ayrıyken ne yaşadığını bu kadar takıcaksınız ya hiç ayrılmasaydınız ya da tekrar barışmasaydınız ;) Sonuçta ayrıyken naptığı sizi zerre kadar ilgilendirmez

nasıl bir mangal yeriymiş çok merak ettim doğrusu....
sende de bana da yolda yürürken evlenme teklifi geldi kabul etmedim
niye çünkü seni çok seviyorum:halay::halay::halay:

zaten o dönem ayrıymışsınız. bu durumda aldatmak olmuyor ki. başka bir ilişki bile yaşamış olsa aldatmak olmaz çünkü siz yoksunuz.

hahahaha arabaya binmek istiyor cevap ben nişanlıyım mı :D:D:D bir gülme geliyo :D kusura bakma da ben bile biri arabama binmeye çalışsa nişanlıyım demem hayırdır derim yada sen nereye gideceksin ki derim sonrada ters yön söylerim :D:D:D nişanlıyım nedir ya :D bence sizin ki kızı eve bırakmış üzgünüm ama hikayesi de çok kötü ya

Arkadaslarıyla mangala gıdıyor ve orda bir kadın arabasına biniyor.

Bana gıttıler ıcmeye ve sonrasında baska nıyetle arabasına bır kadın aldı gibi geldı, olayı da size gunun birinde bir sekılde cıkarsa onu goren olduysa ben sana anlatmıstım ben reddettım o kadını demek ıcın anlattı ya da ıtıraf edecektı sız sınırlenınce anlatamadı. Ama kesınlıkle boyle olmamıstır bu olay.

Sımdı sız kendınızı yerınıze koyun bır erkekten hoslansanız bıle adamın arabasının kapısını acıp arabasına bıner mısınız???
Dogru haklısınız ama ne biliyim konduramıyorum işte

Back
X