• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Amacı NE ?

Amac sizi dolandirmak bence
bende işkillendim böyle az az başlayıp gidecek diye belki de dolandırmaktan ziyade başkasından geçinmeyi seviyo
Bir iş insanı hesaplarını ve kartlarını kapatamaz mümkün değil. Hiçbir iş yapamaz. Hesaplarını, kartlarını kimler kapar biliyo musun? Dolandırıcılar, hakkımda bir sürü icra takibi olanlar ve bu yüzden banka hesapları bloke edilenler kapatır. Çok saf geldiniz bana
ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz anlamadım ama hesap kartına girildi ve yapmadığı işlemler yapıldı meblağ büyüyünce fark edildi bu olaya şahidim ayrıca iş adamı kısmını çok açamıyorum ifşa olmamak için siz böyle ofisli iş yerli şeyler düşünmeyin işler yürüyor çünkü kardeşleri var

algım kapansa konu açmazdım mevzum da paranın gelip gelmemesi değil borç verirken bile gelmeme ihtimalini düşünür öyle veririm zenginlikten ziyade saygınığı bana cazip geldi mesleğinde ciddi ilerlemesi var ve gerçeken yanyanayken insan kendini değerli hissediyor daha doğrusu hissettiriyor gidilen yerler
Ahhaahhaha Siz gidilen yerlerde degerli hissetmeye devam edin. Su an söğüşledigi diger kadinlarin parasini sizle yiyor. Yerini yapip sizden kopardiklarini da baska kadinlarla yicek, degerli hissettiren yerlerde😄

bende işkillendim böyle az az başlayıp gidecek diye belki de dolandırmaktan ziyade başkasından geçinmeyi seviyo

ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz anlamadım ama hesap kartına girildi ve yapmadığı işlemler yapıldı meblağ büyüyünce fark edildi bu olaya şahidim ayrıca iş adamı kısmını çok açamıyorum ifşa olmamak için siz böyle ofisli iş yerli şeyler düşünmeyin işler yürüyor çünkü kardeşleri var
Kardeşleri niye göndermemiş parayı da sizden istemiş o halde?

Ahhaahhaha Siz gidilen yerlerde degerli hissetmeye devam edin. Su an söğüşledigi diger kadinlarin parasini sizle yiyor. Yerini yapip sizden kopardiklarini da baska kadinlarla yicek, degerli hissettiren yerlerde😄
olayı yaşamadığınız için kendi çapınızda dalga geçmeniz normal devam edin siz

Onunla parası için mi görüşüyorsunuz ?
Adam sizi deniyor olabilir :)

Haha pardon o zaman. Ee işleri yürüten kardeşlerinden değil de senden niye istemiş parayı? Sana ne diyebiliriz ki herkesi tersliyosun. İyi göndermeye devam et para o zaman.

Ben olsam buzzz gibi soğurdum.. Bu kadar saygın ve durumu iyi bir insan flörtleştiği bir kadından para istemez bence..
Bir de merak ettim, iletişiminiz devam ediyor mu hala?

Saygın, karakterli bir erkek en son beraber olduğu kadından para ister. Kadının karşısında aciz duruma düşmez.
Yıl olmuş 2022 İnternet bankacılığı diye bir şey var. Kardeşlerine bir telefon eder. İnternetten yollatır.
Siz paranızın üstüne bir bardak su için. Hem konu açmışsınız, hem de kandırılıyorsunuz diyenleri tersliyorsunuz.
Size bu parayı yollasa bile ilerde daha büyük para koparmayacağı anlamına gelmez. Büyük dolandırıcılar önce karşısındakine güven oluşturur. Sonra bir tokat yapar, ara ki bulasın.
Bir ilişkinin içine para girdimi ışık hızında uzaklaşırım. Kardeşi kardeşe, dostu dosta, karı-kocayı birbirine düşman eder.

algım kapansa konu açmazdım mevzum da paranın gelip gelmemesi değil borç verirken bile gelmeme ihtimalini düşünür öyle veririm zenginlikten ziyade saygınığı bana cazip geldi mesleğinde ciddi ilerlemesi var ve gerçeken yanyanayken insan kendini değerli hissediyor daha doğrusu hissettiriyor gidilen yerler
Çok komiksiniz… anne kız zengin koca avcısı gibi yapışmışsınız adama. Adam da bir güzel söğüşlüyor. Hakkıdır valla yapsın🤣 anneli kızlı gidilen yerlerin kapısından geçerken ağlarsınız artık

100 tl gibi bir paraysa az değil sana geri ödemesi lazım. Sen saçmalama böyle şeylerin lafı olmaz desen bile sana geri ödeyecek karakterde olmalıydı.

Sana gelene kadar arkadaşı, akrabası yok mu?

Böyle adamlar sıkıntılı olur yakın zamanda anlarsın gözünü dört aç.
100 tl mi? :KK45: :KK45:

calismiyorum, benim bile concierge uyeligim var acil bir isim oldugunda o an halledemeyeceksem ararim 3 dk icinde hallolur. bu kadar saygin is adaminin neden baska calisani veya en azindan artik herkesin sahip oldugu bir concierge hizmeti yok?

o kadar saygın ve zengin biri flörtünden para istemez , size gelene kadar kaç kişi vardır isteyecek

hadi bir şekilde istedi (yine istemez ) ,anında tekrar size gönderir ,yok hastaydı yok bilmem neydi kendi kendinize bahane uydurmasanız mı ?

Ben kadın halimle isteyecek son kişim flörtüm olur onda da yerin dibine girer bi an önce geri öderim ki lafı olmasın utanmıym

burada yorum yapanlara ters tepki verip ,yok öyle değil ,yok böyle değil diye ancak kendinizi kandırırsınız söyliymmmm

para konusunu için de : üzerine bir bardak soğuk su için iyi gelir

Back
X