Evet ne oldu niyetini cozdumde yinede bilgi almak istiyorumGerçekten yaş 30 mu?
Niyeti seks işe sadece. Ama dürüst olsun yani.Evet ne oldu niyetini cozdumde yinede bilgi almak istiyorum
Dürüst değil iman nikahiyla isteği gibi takılacakNiyeti seks işe sadece. Ama dürüst olsun yani.
Bide diyo niyetim ciddi başta bnm bildiğim işteme olur nisan fln en başta bunlari istiyorNeyini anlamadınız imam nikahının hiçbir resmi sorumluluğu yok adam sorumlulukları istemiyor. Uymuyorsa bitirin.
Yalan yalan yalan...Bide diyo niyetim ciddi başta bnm bildiğim işteme olur nisan fln en başta bunlari istiyor
Kullanip atmak istiyor isteArkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil
Bide resmi nikah olmadan imam nasıl yapılırYalan yalan yalan...
İmam nikahı en son olacak bişeyKullanip atmak istiyor iste
Sana İmam nikahı yapıp, imamı kayığa bindirme derdinde dikkatli ol bence.Arkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil
Bide resmi nikah olmadan imam nasıl yapılır
Durumun farkındayım ama benim bildiğim.soz nisan olur en son olacak şey imam nikahidir saçma yaniSana İmam nikahı yapıp, imamı kayığa bindirme derdinde dikkatli ol bence.
Bnde tam olarak böyle anladım takılmak için istiyor ciddi olan adam ailesini getirir bnce herşey normal yolla olurduDini nikah için imam gerekmemektedir. Araştırırsanız göreceksiniz.
Dini konu ve yorumlar yasak olduğu icin sizin sorunuza cevap vereyim.
Siz nikahsız eşiniz dışında ( zinaya gerek yok sözünüzden yola çıkarak ) herhangi bir bedensel yakınlaşma istemediğinizi belirtince , o da hesapta sizin inançlarınıza saygı duyduğu için imam nikahı önerisi getirmiş.
Söz , nişan , nikah düşüncesi yok zaten. Hedefe ulaşılacak yolda herşey mübahtır demiş.
Saf fln değilim durumu anladim yinede danışmak istedimGerçekten saf mısın yoksa numara mı yapıyorsun?
Tamam işte imamı filan alet etmesin dürüst olsun.Dürüst değil iman nikahiyla isteği gibi takılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?