Sizce amacı nedir ne yapmaya çalışıyor

Niyetini çözdüm diyorsun demek yanlış çözmüşsün , ımam yok burda yada ben hiç rastlamadım...
Duygum var belki mutlu olurum diye beklentiye.girdim ama yanlış kişide aradım hata ettim bu duruma çok üzülüyorum

Imam nikahi yapip nanay he??
Allahimi kandiracaksiniz napacaksiniz?

Aralık ve Ocak ayı konularının kahramanı da , bu şahıs değil mi ?

Profilinize göre 31 yaşında , çalışan bir kadınsınız. Nerede çalışıyorsunuz ? Yorucu bir günden sonra bir de bu ve bunun gibi şahıslara ayıracak zaman bulabilmeniz şaşırtıcı.

He bnm ne oldu benide baydı zaten emin ol bıraktım

Önceki konularınızda da baş karakter bu şahıstı.

Adam açık açık cinsellik istiyorum. İlişkide benim için önemli diyor. Siz de istemiyordunuz.

Herkes size akıl verdi en sonunda küfür etti diye adamdan ayrıldınız. Şimdi yine geri dönmüşsünüz.

Beklentiler aynı, küfür yine var. Adam aynı adam. Ama hala daha belki mutlu olurdum sandım mı yazıyorsunuz?

Bu adamdam hiçbir şey olmaz çünkü size SAYGI DUYMUYOR..

Israrla cinsellik istemesi ve küfür etmesinden anlayabilirsiniz bunu.

Böyle adamlar için değerinizi yerlere almaya devam mı edeceksiniz? Kaç aydır aynı konu.

31 yaşındasın istersen cinsellik yaşarsın, istersen yaşamazsın. Karşıdaki adama kalmamış bunu belirlemek. Geçmiş konularında da bize soruyordun. Bence bir kararını ver. Yoksa seni daha çok oynatırlar arada pinpon topu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…