- 19 Ağustos 2020
- 25
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi Labaysegul01
-
Ben beğendim maşallah çok güzel yüzünüzle uyumluBurnum uzun ve kemer var
Sizde ki kemer mi? Siz kemer görmemişsinizBurnum uzun ve kemer var
Bence yüzünüze uyumlu. Zaten kemeriniz de yok. Fotoşop yapıp bakıyor musunuz kendinize? daha çok beğenip beğenmeyeceğinizle ilgili bir fikir olabilir.
Çok tşk ederimBen beğendim maşallah çok güzel yüzünüzle uyumlu
Nasıl yapılıyor hiç bilgim yok. Aslında en büyük korkumdan daha kötü yüzüme yakışmayan bir burunSizde ki kemer mi? Siz kemer görmemişsiniz
Karakteristik bir yüzünüz var. Bu havanız değişir. Yine güzel olursunuz bence kolay bir burun ama başka bir havanız olur benden söylemesi. Şimdi burnunuz ince uzun, ameliyattan sonra kısa geniş gelecek gözünüze. Tamamen enerjisi değişecek. Nasıl anlatsam bilemedim ama öyle işte:)Nasıl yapılıyor hiç bilgim yok. Aslında en büyük korkumdan daha kötü yüzüme yakışmayan bir burun
Çok tşk ederim anladım sizi.Karakteristik bir yüzünüz var. Bu havanız değişir. Yine güzel olursunuz bence kolay bir burun ama başka bir havanız olur benden söylemesi. Şimdi burnunuz ince uzun, ameliyattan sonra kısa geniş gelecek gözünüze. Tamamen enerjisi değişecek. Nasıl anlatsam bilemedim ama öyle işte:)
Ve ben olmuş bir kişi olarak size olmamanızı tavsiye ederim. Kötü bir burnunuz yok. Estetiğin sıkıntısı çok fazla. Riski yani. ve yine de tam olarak size ait durmuyor. Hep sahte duruyor. Lanet olsun instagramla gelen şu güzellik savaşına:)Çok tşk ederim anladım sizi.
Aslında gözüme kötü görünmüyordu. Biraz zayıflayınca yüzüm çöktü ve burnum çok gözüme batar oldu. Ne bilim bende korkuyorum sonrasından açıkcası. Çok fazla komplikasyonları varmışVe ben olmuş bir kişi olarak size olmamanızı tavsiye ederim. Kötü bir burnunuz yok. Estetiğin sıkıntısı çok fazla. Riski yani. ve yine de tam olarak size ait durmuyor. Hep sahte duruyor. Lanet olsun instagramla gelen şu güzellik savaşına:)
Bir doktorla görüştüm hem kemer alınacak hemde uç kısmını yeniden yapmam lazım dedi. Ucunu inceltip burunda kısaltmam gerekir dedibence sadece törpülettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?