- Konu Sahibi Labaysegul01
-
Ben tamamen şahsi fikrimi söyleyebilir miyim. Bence yüz yapınız çok güzel, Jawline hattınız, çıkık elmacık kemikleriniz ve bişektomili gibi duran yanaklarınız var. Bu yüzü kemersiz bir burun (kavis şart değil) muhteşem tamamlar. Yanlış anlamayın şu hali kötü demiyorum gayet güzel ve alımlı bir yüz ama bazı yüzlere en güzel burunlar yapılsa bile ne yazık ki güzellik katamıyor. Bazılarında ise bir burun ile bambaşka biri ortaya çıkıyor. Deniz Akkaya gibi, Emina Sandal gibi, Filiz Akın gibi, Tuana Türkay vs.... Sizin yüzünüz burun estetiğini taşıyacak ve patlatacak bir yüzBurnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Burnum uzun ve kemer var
Bence yaptırabilirsiniz daha güzel olurBurnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Tşk ederim yorumunuz için. Bende yakışacağıno düşünüyorum yüzüme. Ama çokda korkuyorum açıkcası kötü bir sonuç olur diye. Bir doktorla görüştüm derimin ince olduğunu bunun hem avantaj hemde dezavantaj olacağını söyledi. Çok güzel bir sonucunda ama en ufak hatayıda gösterebilir dediBen tamamen şahsi fikrimi söyleyebilir miyim. Bence yüz yapınız çok güzel, Jawline hattınız, çıkık elmacık kemikleriniz ve bişektomili gibi duran yanaklarınız var. Bu yüzü kemersiz bir burun (kavis şart değil) muhteşem tamamlar. Yanlış anlamayın şu hali kötü demiyorum gayet güzel ve alımlı bir yüz ama bazı yüzlere en güzel burunlar yapılsa bile ne yazık ki güzellik katamıyor. Bazılarında ise bir burun ile bambaşka biri ortaya çıkıyor. Deniz Akkaya gibi, Emina Sandal gibi, Filiz Akın gibi, Tuana Türkay vs.... Sizin yüzünüz burun estetiğini taşıyacak ve patlatacak bir yüz
Benim de senden biraz daha kısa bir burnum vardı kemeri düzelttirdim açtığım konuda resim ve açıklama var. Sakın olma insanın psikolojisi yerle bir oluyor. Çok yıprandım kendimi suçluyorum neden oldum diye. Eski burnum için neler vermezdimBurnum uzun ve kemer var
Ben de aynı seyı dusundum fakat bu tarz burunlarda kemer alındıktqn sonra olusacak kavis görüntüsü beni korkutuyor.Bir doktorla görüştüm hem kemer alınacak hemde uç kısmını yeniden yapmam lazım dedi. Ucunu inceltip burunda kısaltmam gerekir dedi
başka doktorlara sordun mu?Bir doktorla görüştüm hem kemer alınacak hemde uç kısmını yeniden yapmam lazım dedi. Ucunu inceltip burunda kısaltmam gerekir dedi
Hayır sormadımbaşka doktorlara sordun mu?
Burnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?