- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Sizi ilgilendirmez yine de siz niye sindiresiniz.Elbet çıkar ortaya gerçekler siz mesafenizi koymuşsunuz gerisi sizin vazifeniz değilSuçlu olup da bu şekilde davranmasina bozuldum sadece..benim aklım basimdaydi başından beri. .ama böyle bir durumu sindirmek kolay degil
Inanamiyorum size. Kadin iyi oldugunuz dost oldugunuz donemde dogru yada yanlis sirrini paylasmis sizinle. Kotu olunca ayagini denk al diye tehtit etmek cok ucuz bir davranis.
Gerisini okumadim bile... kadina arka cikiyorum gibi alinmasin sakin. Tamam kadin yanlis ama sizin hareketinizde cok ucuz bana gore
Sizi ilgilendirmez yine de siz niye sindiresiniz.Elbet çıkar ortaya gerçekler siz mesafenizi koymuşsunuz gerisi sizin vazifeniz değil
Kadin sizi umarim savciliga verir. Çünkü ozel hayatıyla tehdit ediyorsunuz kadini farkinda misiniz bunun adi santaj! Onun yaptigi ahlaksizliksa sizinki nedir?
Facebook tan silindiğiniz için, bu ahlak dışı olayı ayyuka çıkarmakla tehdit etmeniz hiç hoş değil.
Size zararı oldu diye kozları dökmek düzgün bir karaktere uymayan davranıştır.
O kişiyi de gerçek hayatınızdan siz çıkarmalıydınız.
Ayrıca bu kadar neden önemsediniz ki silmesini, anlamadım.
sizin olmayan bir hayattan bahsediyorum. Arkadasinizin hayati. Nasil olur da size anlattiklarini sırf isinize gelmedigi zaman kullanirsiniz? Bunun hukuksal adi şantaj. Ben demiyorum acin bakin okuyun.Gerçekten çok garipsiniz. .hangi özel hayattan bahsediyorsunuz? ?
Siz ne tehlikeli bir insansınız, diğer kadına diyecek birşey Yok zaten ama insanları açığıyla tehdit eden birine de asla güvenmemeli, etkilenin ayrı bir boyutusunuz. Bir de sizi silmiş diye... ayıp örtenin ayıbı örtülür bunu unutmayın. Bırakın insanları ne galleri varsa görsünler, be ananız ne babanız.
sizin olmayan bir hayattan bahsediyorum. Arkadasinizin hayati. Nasil olur da size anlattiklarini sırf isinize gelmedigi zaman kullanirsiniz? Bunun hukuksal adi şantaj. Ben demiyorum acin bakin okuyun.
Kadin ve adam masum mu? Elbette degil ama sizi ilgilendirmez. Onlarin yaptıklarının bedeli mahkemede bosanma ve ese maddi tazminatla sonuclanir ama sizin yaptığınizin yaptirimi daha büyüktür. 3. Sahis olarak birini tehdit ediyorsunuz.
Kadin sizi umarim savciliga verir. Çünkü ozel hayatıyla tehdit ediyorsunuz kadini farkinda misiniz bunun adi santaj! Onun yaptigi ahlaksizliksa sizinki nedir?
O kadın zaten tehlikeli ama sizde farklı bir boyutta tehlikelisiniz. Size tehlikelisiniz dediğim icin bu iliskiyi normal gördüğümü söyleyemezsiniz. Hem onun hem sizin gibi insanlardan uzak tutsun Allahım. O da zarar verir siz de.Siz bu ilişkiyi doğru gibi gosteriyorsunuz farkında msnz. .ne demek tehlikeli. .gerçekten garip düşünceler ..önemi de yok..
Bn genel düşünceyi merak ettim sadece
elbette hatalilar ama bu onlarin sorunu. Arkadasina bu durumdan vazgecmesini soylersin, olmazsa gidip kendisinin esiyle konusup bosanmasini soylersin, bu da olmazsa sen onunla arkadaşlığı kesersin, yapabileceklerin bu kadar. Daha fazlasi onlari ilgilendirir.Peki o adamın yerine sen de olabilirdin bn de olabilirdim. .Bu durumda siz rahat edebilecek miydiniz hiçbir şeyden haberiniz yokken. .
Çok acı bir durum. .Allah bu ve bunun gibilere korusun diyorum
siz olaya kendi bakis acinizdan bakıyorsunuz. Hukuk böyle islemiyor. Kanunlar net. Zaten rezil olmak gibi bir kaygisi olsaydi bunlari yasamazdi. Kadinin gözü kendi cocuklarini gormemis, sizden mi utanacak?Ha bu arada hangi yüzle savciliga verecek. .rezil olacağını bile bile mi...hodri meydan o zamn bu ve bunun gibilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?