Sizce anlatilmali mi???

arada santajciya iftiraciya cikmazsa adın hiç saSırma ya karismicaksin sanane sana batan çıkan bişey yok hepsini kendi haline bırak takip etme ne halleri varsa görsünler biyerden mutlaka patlak verirler zaten.. bende kızdım suan ama direk gormezlikten gelirim bana ne karısı farketsin bi zahmet...

Çok yakın bir arkadaşı vardı. .bnden önce onu tanıyordu ve cok sanimiydiler. .sonra araları açılmış. .kadının kocası buna asılmış. .Bu da halinden memnun ..bnm haberm yokkn adamn Pastanesine goturdu. Ve adam diğer pastadan al onu sever o diyor. Ve bn o adam olduğunu bilmiyordum. .

Msj atıyor buraya gelmen beni mutlu etti diye bakışıp guludiyorlar. .bir şey yiyor parasini ödüyor. .

O kadının günahı neydi ..O kadar yakın bir arkadaşına bunu nasıl yapar.

Kimse bana ahlak dersi vermesin. .Beni oraya nasıl götürür. .her şey var.

Yok canm bn de msjlari var konuşmaları var..bn asla boş konuşmam özellikle böyle ciddi bir durumda. .elimde kanıt var zaten.
sadeCe Çocuklar sadece onlar gozumde

Yok canm bn de msjlari var konuşmaları var..bn asla boş konuşmam özellikle böyle ciddi bir durumda. .elimde kanıt var zaten.
sadeCe Çocuklar sadece onlar gozumde

mutlaka vardır ama neyin çabası bu... kendine zarar bu bunlar yuzünden mahkemelerdemi gezicen işin gücün yokta senin için en ii yol bu arkadaştan uzak durmak böyle dostun gozu çıksın dostunun kocasına bakanin ay sinirlendim He pişkin yuzsuz çocuklara üzüldüm aralardaki

Çocuklara neden üzülüyorsunuz anlayamadım?Yaptıkları hata anneliklerini yada babalıklarını etkileyen bi durum değil ki.

Konuda sizi ilgilendiren hic bir şey yok.Ay vicdan yaptım cart curtluk bi durum değil.Siz sadece size yapılana sinirlenip bedel ödetmek istiyorsunuz,söyleyecek olsanız zaten ilk öğrendiğiniz an söylerdiniz.Sizin yapmaya çalıştığınız şey de arkadaşınızın ki kadar kötü ikinizde güvenilmez görünüyorsunuz buradan

O kadının yaptığı hata ama sen daha hatalısın..güvenip sana birşey anlatmış sende ahlaken rahatsız olmuşsun bunu söyleyip seninle artık görüşmek istemiyorum diyebilirdin.Sizde kadını resmen tehdit ediyorsunuz yaptığınız hukuken zorbalık oluyor..Ağrısız başınızı ağrıtmayın kadınıda kendi haline bırakın sizi ilgilendiren bir durum yok..

Ben bide öteki kadına odaklandim ama suçun en büyüğü sende sen tepkini çok başta koycaktin hazmetmissin sonra beni nasıl siler diyorsun vicdan görünümlü içten içe bi intikam görüyoruz sadece .. kendine zarar nerden tutarsan tut...

Tehdit etmeniz iğrenç. Ya en başında söyleyecektiniz ya da tamamen kopacaktınız mevzudan.

Açıklanmasını istemediğim, bana emanet edilen bir sırrı göğsüme yerleştiririm de, göğsüm ona mezar olur.İbn-i Mu’tez

Her insan sırdaş olmaz, her testi su tutmaz. Nâsır-ı Hüsrev

Sır saklamak,bir irade imtihanıdır. Bu imtihanı kazanmayan, hayatta hiçbir imtihanı kazanamaz. Hz.Ali

İşte böyle sözlerden mütevellit dost bildiklerinizin sırlarını ifşa etmeyiniz ya da dostlarınızın sırlarını sizle paylaşmasına izin vermeyiniz ki nefsinize, kendinize ve dostunuza zulüm olmasın.

Ya ben burada kimseye kötü yorum yapmamaya çalışırım, sınırı aşmam dikkat ederim ama sizin gibi arkadaş düşman başına. Ne kötü kalbiniz, ne kıskanç ruhunuz varmış. Başkasına ahlak dersi vermek size mi düştü? Başkasının kocasının karısının namusunu, haysıyetini düşünmek size mi kaldı? Sizin üzerinize vazife mi? Ben o kadının yerinde olsam gider savcılığa şikayet ederdim sizi bana şantaj yapıyor diye.

İster oyle ister böyle ..herkesin kendi tercihi..bn böyle davranmaktan pişman olmadım olmam da ama günün birinde böyle adı bir oyunun içinde olmamak için dua ederm. .

Eden kendine eder ..hatasini suçunu kabullenmeyip bunun arkasında duruyorsun benim gözümde bir hicsn ve bu muamele zrmzem suyu kalır yanında. .

Arkasındayım söylediklerimn. .kimse de ahlak dersi vermesin. .dün yerden yere vurulan kadinlar adamlar buralar da taşlandi da şimdi bu kadın birden kıymet kazandı ..ne diye merak ettim

Gercektn hm cinsm olan aranızda bazilarinjn böyle düşünmeleri üzücü. .Allah im korusun boylelerinden.

Alkış almayı beklerken yerden yere vurulan bir konu sahibinin hazin sonu

Durum sizi rahatsız ettiyse kadın sizinle ilk paylaştığında yapacaktınız yapacağınızı.

Bu beklenti çok çocukça geldi..Sanal bir yer burası ..kimseye plaket vermiyorlar. Kimse kimseyi tanımıyor.

Çok trajikomik geldi yorumunz söylemek istedim.Ama tercih meselesi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…