- 17 Şubat 2015
- 8.668
- 23.704
- 548
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
sen aldatmasına değil de seni face den silmesine sinir olmussunArkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.
Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .
Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .
Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .
Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.
Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?
Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasıyla birlikte olup. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm.
sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .
Bence hiç karışma.Nasılsa bir yerden falsosu çıkar herkes duyar merak etme.Arkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.
Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .
Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .
Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .
Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.
Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?
Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasıyla birlikte olup. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
İşte bunlar hep işsizlik! Bacım senin işin gücün yok mu? Sanane allahaşkına, kendine bir meşgale bul.Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.
Böyle insanlara bu şekil muamele mubahtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?