Yani madem öyle olacaktı paranı alsaydın daha iyiydi, oldu mu simdi bu, bence olmadıBirşey farkettim defalarca diyet listesinden para almadığınızı ama bir yemek ısmarlamakla diyet listesinin ücretinin aynı olmadığını vurgulamışsınız.
Arkadaşınız hediye almadığı için biraz öküzlük etmiş ama sizde verdiğiniz diyet listesinin on kere lafını yaptınız şimdiden.
Sizin bi hediye alcağınızı düşünmemiş demek ki kendisi söylemiş ay utandım diye düşünememiş yani bence çok üstünde durmayınArkadaşımla doğumgünlerimiz peşpeşe olduğu için kutlamak amacıyla birlikte buluşup cafeye gittik.Ben hediye aldım ama o almamıştı."ay utandım" dedi.ve o sırada hiç dogum gunumu kutlamadı.
Küçücük bir sey de olsa bir hediye almasını isterdim açıkcası.cünkü önemli olan düşünmek.
Ben diyetisyenim.Liseden arkadaşımdı.Birkaç aydır aynı şehirdeyiz.yine görüşmeye başladık uzun aradan sonra.
ona diyet yazıyorum bir kaç haftadır.para vermek istedi ama yakın sayılabilecek bir arkadaşım olduğu için kabul etmedim.ısrar etti baya ama yine de "yakın arkadaşımsın gerek yok.olur mu öyle şey" dedim.o zaman bulustugumuzda yemekleri ben ısmarlayayim diger turlu içim rahat etmez bu işi parayla yapıyorsun sonucta dedi.bulusmamız dogum günumuze denk geldi.Ve hesabı ödedi ben teklif etsem de. Sizce hesap ödediği için mi hediye almadı.Bu durum çok saçma değil mi?
1 tane toka alsa bile değer verdiğini gösterirdi ve mutlu olurdum aslında. ki hesabı da diyet yazdım diye çok ısrar etti ödemek için.Sizce ben mi abartıyorum hediye almamasını?
Bir karşılık beklemiyorum zaten diyet konusunda asla.Ama doğumgünümü kutlamadı bile.En azından iyiki doğmussun diyebilirdiBen arkadaşınızın yerinde olsam yemekle değil de güzel bir hediye ile karşılık vermek isterdim.
Ama sizin yerinizde olsam da bu kadar takmazdım. Çünkü yakın arkadaşım diye düşünüp bir yardımda bulunduysam karşılık beklemem.
Birşey farkettim defalarca diyet listesinden para almadığınızı ama bir yemek ısmarlamakla diyet listesinin ücretinin aynı olmadığını vurgulamışsınız.
Arkadaşınız hediye almadığı için biraz öküzlük etmiş ama sizde verdiğiniz diyet listesinin on kere lafını yaptınız şimdiden.
Hediye almasa bile doğum günümü kutlayabilirdi.benimki dündü.ama lafı bile geçmedi.Oysaki biz bugun ortak gün oldugu icin bulustuk.Hediyeden kastım da "bir kağıda iyiki doğdun" yazması bile benim için hediyedirBen ortada çıkarcılık görmedim olsa olsa düşüncesizlik olur o da neye göre kime göre. Ben arkadaşınız gibi hediye almayı akıl etmemiş olsam bikaç gün içinde ufak bir şey alırdım telafi için ama sizin yerinizde olsam da bunu bu kadar takmazdım. İnsanlara hediye almayı severim ama aklıma şu bana aldı bu almadı diye gelmez
Zaten o maksatla buluştuğunuz için sözle söylemeye gerek duymamıştır bazı insanlar bunu o kadar da takmıyorHediye almasa bile doğum günümü kutlayabilirdi.benimki dündü.ama lafı bile geçmedi.Oysaki biz bugun ortak gün oldugu icin bulustuk.Hediyeden kastım da "bir kağıda iyiki doğdun" yazması bile benim için hediyedir
Zaten o maksatla buluştuğunuz için sözle söylemeye gerek duymamıştır bazı insanlar bunu o kadar da takmıyor
Sizin bi hediye alcağınızı düşünmemiş demek ki kendisi söylemiş ay utandım diye düşünememiş yani bence çok üstünde durmayın
Gerçekten gereksiz takıntı yapıyorsunuz.Simdi mesaj atmış "Senin doğum günün 11 Kasımda mıydı 8 Kasım mıydı?" diye.Ben 8 Kasımdı deyince."Ben 11 Kasım sanıyordum gece 00.00'de kutlayacaktım.Neyse doğum günün kutlu olsun" yazmış.Inansam mı bilemedim.Bir de ben unutsam "kusura bakma derim" en azından
Gerçekten gereksiz takıntı yapıyorsunuz.
Sadece bundan yola çıkarak çıkarcı demek çok yanlış olur. Hediyeleşmeyi sevmiyorsa aklına gelmemiş olabilir. Hesabı ödeyerek jest yapmış zaten. Hediye masrafından kaçsa tüm hesabı ödemezdi diye düşünüyorum
Yapısında olmasa doğumgünümüzü ortak kutlayalım demezdi benceÇıkarcı mı bilemedim ama bazı insanların yapısında yok kutlamak hediye almak vs.
Eskiden donuma kadar isteseler verirdim.Hediyeler suprizler.Baktım kimse benim icin yaprak kıpırdatmıyor.Bende yapmıyorum.Ama nedense kendilerinin davrandıgı gibi davrandigimdan hicbiri yanimda yok.
Hesabı ödediği için mi hediye almadı gibi bir şey 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Yakın arkadaş olduğunuza emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?