Sizce artık vazgeçmelimiyim?

aynen öyleee olduuuu yaaa çooookkk haklısınızzzz teşekkürler (

hayırrr ben zaten hoşlanıyordum ondan babasının beğendiğini duyduktan sonra sdce ne bilim insana güvenmi geldi deyim böyle daha çok konusur olduk o açıdan yani

1 sene içinde açılmaması çok geç.
Başka kızın resmini gösterip senin nabzını ölçüyorsa beceriksizin biridir. Kendini ifade edemeyen, imalardan bir şey çıkaran erkekten bir şey olmuyor.

Çocuğun sevgilisi var mı yok mu şimdi anlamadım. :) Bir şeyler hissetseydi 1 senede söylerdi bu kadar mesajlaşıyorken.

Ümidi kes söylerdi bence de ...

1 senedir hoşlanıp hoşlanmadığını bile söylememiş size. 1 sene insaf taş olsa çatlar, hele ki siz yakınmışsınız.
E vazgeçmen gerek tabi.

aklısınızzz ya bende salak gibi bekliyorummm halaaa

hayırrr ben zaten hoşlanıyordum ondan babasının beğendiğini duyduktan sonra sdce ne bilim insana güvenmi geldi deyim böyle daha çok konusur olduk o açıdan yani
BAyağı şeyler yaşadık diyince karşılıklı birbirimizi çok sevdik çok anılarımız var anlamına gelmiş,şimdide diyorsunuz daha çok konuşur olduk çok konuşmanızla bayağı birşeyler yaşadık farklı anlamdır,üzgünüm ama siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz karşınızdaki adam sizi akraba gözüyle görüyor anlaşılan gezdirmesini vs o yüzden sizi.

doğum gününü kutladım bana kolye ve kocaman çiçek aldı geldi ben kşmseye doğum günümü kutladı diye hediye almadım sevgilimin olup olmadığını sordu senin gibi güzel kızın olur dedi sonra ikimizde aynı anda köye gittik tesadüf gldiğine çok sevindim dedi kahve içelim birgün balkonunuzda hemde konusuruz dedi çağırdığımdada daha önce haberim olsaydı arkadaşlarımı atlatır yanlız gelirdim dedi

Ayy ne kadar üstüne düşmüşsün.Babasının beğenip beğenmemesi önemli değil.Facete bir kız ona yazıyor.Sana diyor ki cevap ver.Ohhh paşam kıza karşıda egosunu şişirip onu kıskandırmaya çalışacak.Bakın benim peşimden koşan var.Sen genç kızsın.nE GEREK VAR BU KADAR İLGİNİ GÖSTERMEYE,HERKESİN İÇİNDE SANA ÖZEL KAHVE YAPTIM DEMEYE.İyice şişirmişsin.Ne diyordur.Bakın bana aşık.Bırak güzelim boşver.O koşsun.Koşmuyorsa da eyvallah.Yarın sen buna soğk davrandığında,sana iki gülücük atarsa yine ilgi gösterme ama.

doğru söylüyorsunnn yaaa sen şimdi anlatıp yazınca kendimi daha kötü hiseeettiimmmm artık eskisi gibi yüz vermicemmm

yoo vazgeçme..
onu o kızdan soğut..
cilve yap, elde et çocuğu..

sttr et, daa ne soruyon napiim diye....

davranışlarını yanlış yorumlamış olmalısınız
öz saygınızı daha fazla kaybetmeden vazgeçin elbette ki...

Selam canim adasiz bende 21 yasindayim :) canim benim oglan seni gercekten sevse coktan beraberdiniz bi isim konulmustu ama sana eger bir cevap vermiyorsa bilki sen onun icin ya zaman oyaliyici yada ikinci secenk gibi sin üzgünüm kirmak istemem seni ama bence tamamen konusmayi kesip hayatina devam et sevmek bu degil canim :* hayatinda basarilar üzme sakin kendini inan birgün seni cok seven biri cikacak karsina hayatini degisir her günün heycanla gecer

doğru söylüyorsunuz aslında kendi kendimi kaptırmış gidiyorummm ( gerçekten olsa şimdiye soylerdiii bide slak gini kendimi gülünç duruma düşürüdm (KK43:

konunun devamı oyle oldu işte yasak olduğunu bilmiyordum pardonnn

Sana resmini gosterdigi kiz kuzeninin nisanlisi miydi? Hicbir sey anlamadim.
diger actigin konuna göre yorum yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…