aynen öyleee olduuuu yaaa çooookkk haklısınızzzz teşekkürlersokakta görsem yolumu değiştiririm,ilgilenmem alakayı sıfırlarım selam dahi vermem ki geleceği varsa da peşimden sürüne sürüne gelsin ..
fakat bu herif hem senle deli gibi mesajlaşıyo özeline giriyor sevgilin var mı yok mu ayağına hemde senin bir zamanlar hoşlanmadığın fakat bu adamın sana sorduğu senin ondan hoşlanmandan ötürü kötülediğin(hoşlanmadığını söylediğin)bir kızın resmini gösteriyo...o resmin tel de işi ne muhtemelen sevgilisi..
adamdaki zihniyet...hem karnım doysun hem pastam dursun..
senin ilgini bildiğinden oynamak hoşuna gitmiş belliki..
bu kadar yazdın yazdında sayın ablam sonuç ne diye mi soruyosun..
yeni ufuklara yelken aç peşinde az biraz koşturcak yüz verme...
hayırrr ben zaten hoşlanıyordum ondan babasının beğendiğini duyduktan sonra sdce ne bilim insana güvenmi geldi deyim böyle daha çok konusur olduk o açıdan yaniŞimdi sırf "babası" beğendi diye siz birinin peşinden bir sene boyunca koşmadınız değil mi? Umarım işin aslı böyle değildir. Bayağı çok şeyler yaşamanız falan karşılıklıdır.Hala hoşlanmadığını bile söylemediyse, ümidi kesin tabi ki. Sevgilinizin olup olmadığını sorduğunda ne cevap verdiniz?
1 sene içinde açılmaması çok geç.birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
BAyağı şeyler yaşadık diyince karşılıklı birbirimizi çok sevdik çok anılarımız var anlamına gelmiş,şimdide diyorsunuz daha çok konuşur olduk çok konuşmanızla bayağı birşeyler yaşadık farklı anlamdır,üzgünüm ama siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz karşınızdaki adam sizi akraba gözüyle görüyor anlaşılan gezdirmesini vs o yüzden sizi.hayırrr ben zaten hoşlanıyordum ondan babasının beğendiğini duyduktan sonra sdce ne bilim insana güvenmi geldi deyim böyle daha çok konusur olduk o açıdan yani
doğum gününü kutladım bana kolye ve kocaman çiçek aldı geldi ben kşmseye doğum günümü kutladı diye hediye almadım sevgilimin olup olmadığını sordu senin gibi güzel kızın olur dedi sonra ikimizde aynı anda köye gittik tesadüf gldiğine çok sevindim dedi kahve içelim birgün balkonunuzda hemde konusuruz dedi çağırdığımdada daha önce haberim olsaydı arkadaşlarımı atlatır yanlız gelirdim dediBAyağı şeyler yaşadık diyince karşılıklı birbirimizi çok sevdik çok anılarımız var anlamına gelmiş,şimdide diyorsunuz daha çok konuşur olduk çok konuşmanızla bayağı birşeyler yaşadık farklı anlamdır,üzgünüm ama siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz karşınızdaki adam sizi akraba gözüyle görüyor anlaşılan gezdirmesini vs o yüzden sizi.
birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?