• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce artık vazgeçmelimiyim?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?

birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?

sonunu anlamadım,hangi kızın resmi ne kızı nolmuş

anlamadımki ben şimdisizin beğenmediğiniz bir kız mı vardı o resmini çekip göstermiş bu beğenmediğin kız diye nispeyt mi yapmış amaç ne anladığım doğruysa tabikide uzaklaş.birde babasının beğenmesinin bir önemi yok oğlu beğenmedikçe

Erkek adam seviyorsa gelip soyluyor zaten ben bunu anladım soylemiyorsa ya sevmiyordur ya da sevmiyordur. Sevdiğini soylemeyip seninle ilgileniyorsa karşısına sevdiği biri çıkana kadar böyle davranacaktır.. Ne zaman erkeklerden birşeyler beklesem hep sonuç hüsran oluyor, hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyor maalesef :(

Erkekleri peşinden kosturmak istiyorsan kaçacaksin ki kovalasinlar :KK45:

birinden hoşlanıyordum uzaktan akrabam olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?

Şimdi sırf "babası" beğendi diye siz birinin peşinden bir sene boyunca koşmadınız değil mi? Umarım işin aslı böyle değildir. Bayağı çok şeyler yaşamanız falan karşılıklıdır.:110:Hala hoşlanmadığını bile söylemediyse, ümidi kesin tabi ki. Sevgilinizin olup olmadığını sorduğunda ne cevap verdiniz?

sokakta görsem yolumu değiştiririm,ilgilenmem alakayı sıfırlarım selam dahi vermem ki geleceği varsa da peşimden sürüne sürüne gelsin ..
fakat bu herif hem senle deli gibi mesajlaşıyo özeline giriyor sevgilin var mı yok mu ayağına hemde senin bir zamanlar hoşlanmadığın fakat bu adamın sana sorduğu senin ondan hoşlanmandan ötürü kötülediğin(hoşlanmadığını söylediğin)bir kızın resmini gösteriyo...o resmin tel de işi ne muhtemelen sevgilisi..
adamdaki zihniyet...hem karnım doysun hem pastam dursun..
senin ilgini bildiğinden oynamak hoşuna gitmiş belliki..
bu kadar yazdın yazdında sayın ablam sonuç ne diye mi soruyosun..
yeni ufuklara yelken aç peşinde az biraz koşturcak yüz verme...

sonunu anlamadım,hangi kızın resmi ne kızı nolmuş
bu olaylar olmadan önce bunun facede duvarına bir kız yazmıştı buda bana bak bana bir kız yazıyor sen cvb versene dedi bende vermedim kızda çirkinmiş dedim bu sefer buluşmamızda bak o beğenmediğin kız dedi resmini gösterdi

Senle ilgilenen,seni gercekten isteyen birini bul. O dengesizle zaman kaybetme bosverrr

Back
X