- 11 Mart 2023
- 118
- 20
- 13
- Konu Sahibi missdefnie
-
eşiniz sperm testı vs verdi mi ?Kızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
Çatlatma iğnesi falan denediniz mi yoksa direk tüpe devam edin en temiziKızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
Hepsi yapıldı canım film hormon sperm her şey normal hiçbir sorun yokeşiniz sperm testı vs verdi mi ?
sizn tüm tetkikleriniz yapıldı mı?
tüpleriniz vs açık mı ? hormon testlerınıze baktı mı doktor
Yok hiç denemedim sadece incir kürü falan yaptımÇatlatma iğnesi falan denediniz mi yoksa direk tüpe devam edin en temizi
Devletten rapor çıkarmak isterseniz sizin değerleriniz eşinizin değerlerine evli kalma yaşınıza yaşDevlet karışlıyor mu kızlar nasıl oluyor fiyatlardan falan hiç haberim de yokben hep olur diye bekledim ama doktor umutsuz konuştu
canım femara,klomen hap kullanıp yumurta takıbı yapıyor doktor onu dene ıstersen önce ..Devlet karışlıyor mu kızlar nasıl oluyor fiyatlardan falan hiç haberim de yokben hep olur diye bekledim ama doktor umutsuz konuştu
Anladım canım peki aşılama özelde ne kadar tutuyor özel hayat sigortası yaptırsak o kapsama girer mi acabacanım femara,klomen hap kullanıp yumurta takıbı yapıyor doktor onu dene ıstersen önce ..
ben 2 aşılama yaptırdım ve bence cok cok şans olarak düşük bir işlem.. hele özelde olacak ıse dunya para , bence gereksız ..
devlet bır kısmını karşılıyor onun ıcınde 3 yıllık evlılık şartı, 2 iğneli aşılama olması gerekli.ya da sperm sayısının cok dusuk ya da amh ın cok cok dusuk olması lazım rapor cıkıyor..
benım raporumu 2asılama oldugum ıcın ozel hastanede cıkardılar ama devlette cok uzun suruyormus dıye duydum ..
bızde 4yıldır bebek calısması ıcındeyız ..
2asılama denedık 1 kımyasal gebelık oldu,dıgerı negatıf ..
sonra dogal yoldan hamıle kaldım oda dış gebelık oldu ..
tup bebek denedık ocakta trasnfer oldum, tuttu ama maalesef mol gebelik -üzüm gebeliği oldu kürtaj oldum şubatta ..
bızımde suan sebepsız ınferılıte ..
korunma sürecindeyim.. sonrasında bır kac ay dogal deneyıp olmaz ıse transfer yaptırcaz tekrardan..
ücret olarak bizim özelde oldu toplam 45*50bin gitmiştir geçen sene kasım ayı , kan testleri,ilaçlar, hastaneye ödenen ücret vs ..
özel sigorta kısmını hiç bilmiyorum,Anladım canım peki aşılama özelde ne kadar tutuyor özel hayat sigortası yaptırsak o kapsama girer mi acaba
Evet doktor yüzde 15 dedi bana da peki o hormonlar zararlı mı kızlar çoközel sigorta kısmını hiç bilmiyorum,
aşılama ben 2 yıl once yaptırdım 8 bin falandı. güncel fiyatı bılmıyorum hıc, ama aşılama yaptırıp o kadar hormon alacagıma ben keske tup bebek deneseydım dıyorum...
cunku tutma oranı %3-5 ..
Aşılamayla vakit kaybetme derim tüp bebekle ilgili sorabilirsin istediğini banaKızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
%15 baya iyi demiş ..Evet doktor yüzde 15 dedi bana da peki o hormonlar zararlı mı kızlar çok
Yani ben bizde bir sorun yok diye hep rahattım canım hiç bir fikrim yok açıkçası mesela tüp bebeğin tutmama ihtimali de var değil mi sorun olmasa bileAşılamayla vakit kaybetme derim tüp bebekle ilgili sorabilirsin istediğini bana
Anladım canım yani zaten normal yolla olsa olurdu rahimde spermi engelleyen bir sorun yok ki bende o yüzden aşılama bana da mantıksız geldi ha belki yumurtam ilaç yardımıyla daha iyi çatlar bilemedim ki%15 baya iyi demiş ..
tutma olasılıgı baya az aşılamada normal ilişikiden farkı sperm içeriye uzun bir kanül yardımı lile gönderiyorlar ..
illa ki dışardan alınan hormonun zararları vardır ama o donemde ınsan onu pek düşünmüyor..
onun için yumurta takıbı de deneyebılırsınız ,Anladım canım yani zaten normal yolla olsa olurdu rahimde spermi engelleyen bir sorun yok ki bende o yüzden aşılama bana da mantıksız geldi ha belki yumurtam ilaç yardımıyla daha iyi çatlar bilemedim ki
Tabii ki. Yüzde 50-60 oran veriyorlar ki en iyi ihtimal . 2-3-4 defalarca sonuç alamayanlar var sebep olmadıgı haldeYani ben bizde bir sorun yok diye hep rahattım canım hiç bir fikrim yok açıkçası mesela tüp bebeğin tutmama ihtimali de var değil mi sorun olmasa bile
Anladım canım teşekkür ederimTabii ki. Yüzde 50-60 oran veriyorlar ki en iyi ihtimal . 2-3-4 defalarca sonuç alamayanlar var sebep olmadıgı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?