- Konu Sahibi missdefnie
-
Aşılama ile hamile kalmama rağmen sana direkt tüp öneririm bende aynı ilaçlar sadece biraz daha uzun sürüyor tüp bebek şu anda tüp bebek le gebeyimKızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
Bana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diyeAsila
Aşılama ile hamile kalmama rağmen sana direkt tüp öneririm bende aynı ilaçlar sadece biraz daha uzun sürüyor tüp bebek şu anda tüp bebek le gebeyim
İnşallah tüp veya doğal yollarla Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ne yapalım kısmetim izde ne varsa o oluyor herhalde Allah dualarımızı kabul etsinBana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diye
Amin canım aminnİnşallah tüp veya doğal yollarla Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ne yapalım kısmetim izde ne varsa o oluyor herhalde Allah dualarımızı kabul etsin
Rahim filmi ( hsg ) çekildi mi ?Bana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diye
Evet canım temiz çıktıRahim filmi ( hsg ) çekildi mi ?
bazen oluyor maalesef bu durumlar , sebebı yokken olamayabılıyor..Bana da hiç uğraşmadan tüp daha mantıklı geldi doktor seçimi sana bırakıyorum uğraşırım dersen aşılama yaptır dedi bilemedim Kızlar biraz da moralim bozuldu açıkçası bir sorun yokken neden olmuyor diye
Filmden sonra olur dedi doktor ama iki ay geçmesine rağmen olmadı yineEvet canım temiz çıktı
Amin canım çok sağolbazen oluyor maalesef bu durumlar , sebebı yokken olamayabılıyor..
moral bozma hiç herseyın bır vaktı zamanı var ..
Rabbım saglık versın gerısı halledılır
Himmm ben hiç aşılama yaptırmadım açıkçası bilmiyorum . 31 yaşında geçen yıl ilk tüp bebek denemesini yapmıştım . Benim bir tüpüm yok o yüzden direkt tüp bebek onermislerdi . Tüp bebekte kadının yaşı ve yumurta sayısı önemli gecikmeniz yararınıza olmaz denmiştti.Hakkinizda hayırlısı olsun sizin de .Evet canım temiz çıktı
Eğer erkekte sorun yoksa aşılama tutması çok düşük bir olasılık. Ben hiç uğraşmayın derim olmayınca insanın bütün umudu psikolojisi yerle bir oluyor.. direk tüp bebek en iyisiKızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
eğer aşılama deneyeceksende mutlaka iğne kullan,klomen ve femara ile aşılama yaptırırsan ilerde tüp bebek raporu çıkmıyor. sadece iğneli aşılamada tüp bebek raporu çıkarılıyor sonrasında .. tabı evlılık şartı vs de var ..Anladım Kızlar sağolun bilgilendirdiğiniz için
Direk tüp bebek denemenizi öneririm bende. İnşallah gerek kalmaz kendisi gelirKızlar infertilite tanısı kondu eşim ve bende hiç bir sorun yok 32 yaşındayım 2 Yıldır gebelik oluşmadı doktor karar senin dedi sizce aşılamayla hiç uğraşmadan direk tüp bebeği mi denesek kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?