Sizce aşk nedir?

ona gerçekten aşık olduğunu anlayınca terk eetmesi karşı tarafın ve senin zönkk diye kalakalman

ilk gorustu vurulmaktır aşk ve her ne olursa olsun kalbinin hep bir kosesinde kalır ona karsı yasadıgın heyecan bence bircok kez sevebilirsiniz ama sadece bir kere asık olursunuz o yuzden aşk cok ozel birsey cunku herkesin basına gelebilcek birsey degil

Karsindakini taniyip tavlayalana kadarki gecen sure.bir cesit hayranliktir tatlidir kisa surer.

aşk şuan ki ruh halime göre
acı çekmek
beklemek
özlemek
merak
salaklık
saçma sapan
insan kalbini fazlasıyla yoran bi duygu işte

Mantığın tamamıyle devre dışı kaldığı, bedenin farklılaşıp ruhun hastalanmasının yaşandığı süreç. Zamanla geçiyor ama hastalık gibi izi kalıyor.

bir erkekle yaşanmaması gereken ve erkeklerin katlettiği bir duygu.
en iyisi yalnizlik ya

Son düzenleme:
adamı narkoz almış gibi yapar..aşırı sevinç aşırı öfke aşırı hayal kırıklığı..her duygu aşırılıkla yaşanır..

"Hakkında her şeyi duymak istiyorum,bu aşk değil de nedir,aklımda hep yine görmek yine öpmek filan"..

ben kendime göre cevaplamak istedim. Aşk;onu gördüğünde kalbinin hızlı bir şekilde atması ve istemsizce vücudunun işte o geldi dercesine uyarması, onunla her konuşma esnasında yüzünde güller açması,onunla konuşmak için can atmak, onun hayalini kurmak,onu özlemek onunla ilgili herşey işte

unutamamaktir. herkesten gizli sakli onu icinde öyle bir yere saklarsinki, aman kimse bulamasin onu alip götürmesin dersin. Onu düsündügünde yüzünde gülümseme olur. kalbin sadece gögsünde degil, sanki tüm vücudunda atiyor gibi. titrersin, dizlerin tutamaz sanki. onu gördügünde icin sicacik olur, tam gögsünün ortasinda bi sanci... ASK herseye ragmen onun mutlulugunu istemektir, ayri olsan bile. ASK saygi duymaktir, ondan cok, ona duydugun duygulara bile öyle saygi duyarsin ki . "seni seviyorum" demek bile öyle büyük bir anlam tasirki, kalbin ve bedenin bunun agirligini tasiyamaz sanki ve bu 2 kelimeyi ona söyleyemessin, söyledigin an, sanki elinden kayip gidecekmis gibi, onu sakladigin yerden cikarir gibi. Hep orda hep kalbimde kalsin dersin... ASK 50 senede gecse unutulmayacak tek gercektir bence...

Bana göre; Kendinden bile çok onu düşünüyorsan ve onun gülümseyişi mutlu oluşu senide mutlu ediyorsa bu aşktır.

BENCEEE AŞKK EŞİMLE BNM YAŞADIKLARIMIZ

İLK GÖÜŞTE AŞK

EVLİLİK DEVAM EDEN AŞK SEVGİ SAYGI

AŞK GÜLMEDİĞİNDE AĞLADIĞINDA BERABER ÜZÜLMEKİR....

BAZEN SABRETMEK BAZENNNN BEKLEMEK BAZEN ACI ÇEKMEK

AMA BNCE EŞİMLE ARAMDAKİ İLŞKİİİ İNŞ....BİTMEZ O AĞLSA BNDE AĞLARIM O GLNCE BENDE GÜLEİMMMM EŞİMDE AYNI BN ÜZGÜNSEM ELİNDEN GELENİİİ YAPAR GÜLDRMEK İÇİN YAPARR...MUTLUYUZ ALLAHA ŞÜKÜÜRR DAHA YENİDE HAMİLE OLDUĞUMUZU ÖĞRENDK EŞİİMLE Bİ DE ONUN HEYCANI MUTLULUĞU SEVGİMZİ AŞKIMIZI TAVAN YAPMIŞ DURUMDAAAA

İlk görüşte aşk diye bir şey yoktur. Sadece beğeni olabilir.

onu görünce bacaklarıma kadar titrer. içim ateş gibi yanar. onunla konuşmasam bile aynı ortamda olmak yeter.

Karsindaki insani elde edene kadar gecen o sirin sure. Taniyip, konustukca sevgi kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…