ben pek sanmıyorum 13 ay olucak nişanlımı askere göndereli ohoooooooooooooooo yok meclis acılacak ekım gelsın yok anneler gunu gelsın tek tip gelsin çok oyalandık çok.safagımız 68 olsada bıze vurmaz ama ıns duser ve sizlere denk gelir arkdslr bol bol dua edin..
valla canım sen iyi dayanmışsın 13 ayy yadile kolayy ben nasıl dayanırım 15 ayo yüzdennn inşallahh sevenlerin yüzüne gülerler de 12 aya düşer. 9 ay olması daha iyi olur aslında ama o pek mümkün deil giibi daha 12 aya düşmesi bile senelerdir olamadı
hiç merak etme cnm dayanıcaksın evet kolay dıyemem zor bırde askerim doğuda zor şartlar ama çok şükür diyoruz yedık askerliği sizde tez zmanda başlayıp btrceksınız.68 gun sonra ALLAHIN iznyle bu hasret bıtıcek. bakarsın düşer ama cok umutlanma sadece bunu dıyorum duserse suprz olsun de gtsn
öyle valla canım benim. başlamayana bitmez hiç bişey.. sürekli ertelersek hiç kavuşamıycaz baksana evlenemiyoruz askerlik yüzünden hp önmüzde engel
kesinlikle cnm.ne zaman gıdıcek erkek arkadasın?
ohoo,düşse de bizden geçti, bizimde 5 ayımız kaldı ..
Bekliyoruz :97:
Keşkelerle :98:
yakında bende başlıycam safak saymayaa ayyy nekadar zordurr şimdi bile 1 saat aramasa merak ediyorum ozaman nasıl katlancaksam
bende çok özlüyoruuuuuuum! inşallah düşer düşsün ya
yakında bende başlıycam safak saymayaa ayyy nekadar zordurr şimdi bile 1 saat aramasa merak ediyorum ozaman nasıl katlancaksam
en başta çok zor oluyor. ama zamanla alışıyorsun. en azından nerde ne yaptığını, arıyamıycağını bildiğimiz için katlanabiliyoruz canım. Şimdiden Allah kavuştursun.
Katlanmaya mecbur bırakıyor askerlik .. O zaman diorsun ki GeL Tezkere GeL
( şimdiden kötü oluyorumm göndersem bitane şafak çizelgesi hazırlarım herün çizerim artık yada mektup yazarım saklarız hatıraa olsun diyee gerçi artık msn var ama olsn
Hep aynı şeyleri düşünüyordum biliyor musun tatlım ... Şimdi bir çizelgem var, her gün çarpımı atıyorum ...
Birde gittiği günden beri, her güne karalıyorum birşeyler ... Askerlik defteri gibi birşey oldu .. "O"da bana yazmış acemilikte onu verdi hergün okuyorum inan ki ..Şimdi yine devam ediyor, ilerde okuyunca bu günleri anar oh be kurtulduk deriz inşallah...
Geriye baktıgım zaman "vay be" geçiyor diyorum .. Defterimin ilk yapragında 460 yazıyor, şimdi ise 326 .. Geriye bakınca bir tebessüm oluyor yüzünde, rakamlar güldürüyor yüzünü geride kalanlar ...
evet canım benim arada bir fazladan karalada çizelgeni çabuk gçsin günler ben öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?