Sizce Askerlik Düşer mi?

Aman Allahım askerlik düşecekmi
1 hafta sonra askere yollayacağım erkek arkadaşımı inş düşer

Aman Allahım askerlik düşecekmi
1 hafta sonra askere yollayacağım erkek arkadaşımı inş düşer

benim sevgilimde asker... inşallah düşer stilexxx dua edelimm tüm oyumu malum partiye veririm o zaman yeterki düşssün :) asker yolu beklemek bu kadar zor muydu?? gözyaşlarım çıldırışlarım inek gibi telefon bekleyişlerim...:) az kaldı dayanmalı dayanmalı :) hadi inşallahhhhh düşssünnn düşsüüüüüüüünn 12 aya bile razıyım :) az kaldı zaten :)

İnş düşer 15 ay çok fazla 12 ay hakikaten razıyım tamamiyle bağlıyor hayatımızı bu askerlik o olmadan iş olmuyor o olmadan evlilik olmuyor bekle bakalım 15 ay işin yoksa telefon başında

Ay hala askerlik düşecek mi mevzusu. 15 ay asker bekledim geleli tam 3 ay oldu hala düşecekte düşecek. inşallah düşer de sizin askerleriniz erken gelir

tek tip askerlik olucak kızlar bu artık kesinleşti,yani kısa dönem 12 ay olucak eli kulağında

ne kadar emin konustun kıs öyle hosuma gitti ama ahhhh keske tam bir sene yani..seneye bu zamanlar gelir o zaman askerimmm inşallah rabbim yardım et nolur gör halimizi

şurda azıcık bi zamanımız kalmış... onu ilk askere gönderdiğimde.. "askerlik kessssin düşecek" haberleriyle avunuyordum :) tık yok... inşallah bizden sonrakilere vurur.. seçim sonrası ...oy toplamak için bu jesti yapmak zorundalar.... 15 ay ne yaa.. hayatının en verimli zamanında 1.5 yıl ara vermek! iş olmuyo evlilik olmuyor.... yok olmaz.. 9 ay olsun! kısa dönemlerle eşit olmalı hatta... adaletsizlik bu! onlar 5 ayda gelsin biz 3 katı süre bekleyeyelim! gerçi aşk ve sevginin kuvvetlenmesi açısından 15 ay bir ilaç:) ama çok zor.... hadi be tayyyip düşür... !

canım burdada karsılastıkkkk :))) evet bütün dediklerinie katılıyorumm
düşsüüüüünnnnnn diye bagırıyorum evin içinde:97:

Aman ne olur düşse 15 ay çok ya dile kolay 15 ay çalacak hayatımızdan.
Umudum seçimler.
Keşke düşse bol bol dua edeceğim bi düşse

düşmeli düşsün çok umutlandık çok hevesimiz kırıldı, ilk bu konular çıktığında o kadar emin konuştularki yok yılbaşından önce düşcek, yok seçim öncesi düşcek diye şimdi ye seçim sonrasını bekletiyorlar, keşke hiç çıkarmasalardı bu konuyu da biz de heveslenmeden ne kadar bekleyeceğimizi kabullenmiş şekilde bekleseydik

kızlar seçimlerde geçti

yemin etmiştim askerlik düşerse oyumu malum partiye vericem diye

ocak ayında askerlik 12 aya düşecek diye bir haber çıkmış tv de?

içeriğini net olarak bilen var mı??

Şu meclis ekim ayında bir açılsında..
Konu gündeme gelecek.
İnşallah askerlik kısalacak inşallaaaaahhh...

Seneler oldu yıllarca oyalayıp durdular
Yeter ! Bu işe bi son versin artık bu insan-cıklar yaa

Meclis açıldıktan sonra belki olur birşey, eğer olmazsa daha da olmaz

Düşecek inşallah

benimde nişanlım askere gidicek malesef uzun dönem internette şöyle bi yazı okudum hemen paylaşayım. Askerlik süresinin kısaltılmasına yönelik düzenleme Meclis gündemine getiriliyor.x partsi kurmaylarından alınanbilgilere göre askerlik öncelikle 12 aya ardından 9 aya düşürülecek.

12 aya indirilmesinin kısa sürede gerçekleşeceği 9 ayın ise 2-3 yıl içinde hayata geçebileceği dile getirildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askerlik süresinin düşürülmesine yönelik teknik çalışmaların sürdürüldüğünü açıklamıştı. Bozdağ’ın bu açıklaması askerlik süresinin kısalmasını bekleyen binlerce genci ümitlendirmişti.
bu yazıyıda ağustosun 5 i gibi okumuştum yani meclisin açılmasıyla inşallahhhh 12 aya düşücek 3 ay 3 aydırrrrr:)

ben pek sanmıyorum 13 ay olucak nişanlımı askere göndereli ohoooooooooooooooo yok meclis acılacak ekım gelsın yok anneler gunu gelsın tek tip gelsin çok oyalandık çok.safagımız 68 olsada bıze vurmaz ama ıns duser ve sizlere denk gelir arkdslr bol bol dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…