- 27 Mart 2019
- 30.469
- 112.752
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef eşimde polis memuru benim geçen anlattı yine bir bayan şahıs artık uyuşturucudan o kadar kötü haldeki gözünden vuruyormuş o mereti. Bırakın beni ben öleceğim zaten demişAyyy Allah muhafaza . Konuya komşuya da dikkat etmek gerek desenize
Ben de atayım dedim şakayla, istemedi ama benim kaydım olması mümkün değil zaten meslek gereğiSende attın mı? Umarım o da senden istemiştir. Bana garip geldi açıkçası.
Öyle tabi de o an telefonla konuşuyorduk hemencik attıAz photoshop bilen herkes sahte belge düzenler bunu ilk benden duymadınız di mi yasahte diplomalar falan
![]()
Ya başta mizansen yapıyordum şaka olarak. Sonra dedim ki neden istemeyeyim, kendimi tutamadım, başta şaşırdı sonra attı ama biraz bozuldu, sonra ben de izah ettim ama, neyse sen de haklısın zaman kötü falan dedik kapattık konuyu. Ama benim içime sinmedi pekBu kadar güvensiz biriysen neden internetten adamlarla tanisiyorsun ki?
Çocuk bozulmakta haklı.
Bu olayın üstüne hala bulusursa a**alak diye tabir edilen cinstendir, öyle adamlar kadın için her şeyi yapar. Oylesiyle de sen buluşma bence
Fotodaki oğlan kim ayŞimdi bir haftaya buluşcaz, başıma bir şey gelse Allah korusun ana haberde arkamdan , 30 tane sabıkası varmış, bu kızlar da nerede serseri/ manyak var onlarla birlikte geziyorlar demeyecekler mi![]()
Sen bu kadar şüpheciysen zaten boşver ya internetten değil de doğal yollarla (gerçi artık internetten tanışmak en doğal yollardan biri oldu) biriyle tanış daha iyi olur sanki.Ben de atayım dedim şakayla, istemedi ama benim kaydım olması mümkün değil zaten meslek gereği
Öyle tabi de o an telefonla konuşuyorduk hemencik attı
Ya başta mizansen yapıyordum şaka olarak. Sonra dedim ki neden istemeyeyim, kendimi tutamadım, başta şaşırdı sonra attı ama biraz bozuldu, sonra ben de izah ettim ama, neyse sen de haklısın zaman kötü falan dedik kapattık konuyu. Ama benim içime sinmedi pek![]()
Niye emmioğlu olunca kırk parçaya ayırmiyor mu40 esit parçaya bölüp bavula koyarlar valla netten metten tanismayin munkunse
Çevremde bekar erkek pek kalmadı ya olan da, sabıkası yok ama çapkın, yalancı, garip garip ıssız adamlarSen bu kadar şüpheciysen zaten boşver ya internetten değil de doğal yollarla (gerçi artık internetten tanışmak en doğal yollardan biri oldu) biriyle tanış daha iyi olur sanki.
Eli Türkoğlu' na benziyomusTimoti şalamet![]()
Ha anladım emniyette ya da askeriyedesiniz anladığım kadarıyla.Ben de atayım dedim şakayla, istemedi ama benim kaydım olması mümkün değil zaten meslek gereği
Öyle tabi de o an telefonla konuşuyorduk hemencik attı
Ya başta mizansen yapıyordum şaka olarak. Sonra dedim ki neden istemeyeyim, kendimi tutamadım, başta şaşırdı sonra attı ama biraz bozuldu, sonra ben de izah ettim ama, neyse sen de haklısın zaman kötü falan dedik kapattık konuyu. Ama benim içime sinmedi pek![]()
Herkeste potansiyel var valla kimseyle görüşmesinNiye emmioğlu olunca kırk parçaya ayırmiyor mu
Ya da üstüne Gül koklamiyor mu
Ya da tecavüz etmiyor mu
Sicil kaydini isteyebilirsiniz tabi, ama bu sekilde baslayan bir iliskiden bir sey beklemeyinMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Yapmayın Allah aşkına potansiyel var diye eşiniz dostumuz akrabamız sevgilimiz hiç biseyimiz olmayacak inzivaya cekilecegiz öyle miHerkeste potansiyel var valla kimseyle görüşmesin
Şaka mısınızMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
İronilerimi ısrarla anlamadiginiz icin bu iletisimimiz burada bitsinYapmayın Allah aşkına potansiyel var diye eşiniz dostumuz akrabamız sevgilimiz hiç biseyimiz olmayacak inzivaya cekilecegiz öyle mi
Paranoid bı bakış açısı
Yalnızlıktan ruh hastası olup tırnaklarını kemirsin madem
Hayır normal değil güvenmiyorsan kimseyle sosyal medyadan oynaşmicaksınSinek öldürür gibi insan öldürülen bu devirde internetten görüşüp buluşacağın birinden istemek bence normal![]()
Mesela şimdi sabıkası yok biliyorum, bunun kime ne zararı var ki anlamıyorummHayır normal değil güvenmiyorsan kimseyle sosyal medyadan oynaşmicaksın