Sizce ayrılmak için bahane mi aramış, yoksa ailemin üzülmemesi için mi demiş bunu ??

ben şu an sonuca bakıyorum
bir insan başında neyse sonunda öyle olurdu
ayrılmanız hayırlısıymış
bu sözü evlendikten sonra söyleseydi daha kötü olurdu

niyeti ayrılmak falan değil öyle olsa çoktan açıklamasız yol alırdı....
adam mantıklı konuşmuş ama Maşşallah bunda bile laf ediyorsunuz...
adam üzüyorsam ailene de bunu yansıtıyorsam bensiz mutsuz olacaksan gideyim demiş... yine sizi düşünmüş

siz huzursuzluk çıksın diye bahane arıyorsunuz

Hep seni birakmayacagini sanip burnundan getirmissin adamin
olacagi buydu bikmis adam
yine iyi dayanmis %70 hatali olmana ragmen helal olsun sabretmis
Bugun olmazsa yarin zaten birakacakti kim ceker Allah askina paso kavga gurultu

Ama biz şuan nişanlıyız.. ve 3 ay sonra düğün var.. bu süre geçerse tekrar bir araya gelmek diye birşey olmaz ki
3 ay sonra evlenmek zorunda da değilsiniz... Ya bir düşünün ota moka kavga ediyorsunuz. Evlenince sihirli değnek mi değecek ilişkinize. Ya aklı başında insanlar gibi medenice tartışın ya da ayrılın. Ben de evlenmeden önce eşimle tartışırdım. Konuşurduk sorunu çözerdik. Hiç ayrılma muhabbeti geçmedi. Evlenince de siz her tartışmada annemin evine gidiyorum mu diyeceksiniz?

Bu mesajı attı bana ertesi gün bu anlattığım olay oldu..benim hatalarım var yok değil,bugüne kadar başka kimse katlanmazdı belki bana .. ama 3.5 yıldır ayrılmamak için mücadele eden insan,artık beni hayatında istemezsen giderim diyor.. oysa nişanlıyken.. gerçekten mutlu olur muydu bitse,hayatına kaldığı yerden devam edebilir miydi.. Çıkmazdayım aklımdan binlerce soru neden...

Hep seni birakmayacagini sanip burnundan getirmissin adamin
olacagi buydu bikmis adam
yine iyi dayanmis %70 hatali olmana ragmen helal olsun sabretmis
Bugun olmazsa yarin zaten birakacakti kim ceker Allah askina paso kavga gurultu

gerçekten ailemi üzmek bahane miydi,asıl amacı ayrılmak mıydı sizce de :...

Usanmış olabilir artık hatanın büyüğü benim dediğinize göre..
Bi de hatalı olduğunuz halde 100 kere ayrılmışsınız...
Sınıyor musunuz napiyorsunuz?

Yanılmadım , yani bence kendine dürüst ol gerçekten sevip isteyip istemediğini kafanda belirle. Bence sen gerçekten istememişsin hep karşı taraf çabalamış hala o çabalıyor ama her insanın sabrı var.
Oda artık vazgeçebilme noktasına gelince sen bir kendine gelmişsin . Nasıl yapar hani uğraşıyordu seviyordu bu adam beni noldu birden diye düşünüyorsun.
Senelerce eziyet gibi ilişki yaşamışsınız gerçekten sevmiyorsan hiç evlenmeye gitme bence. Evlenince bu sefer sen onun üstüne düşerken o sana acılarını çıkartabilir.
Boşa dememişler gün gelir devran döner diye.

empati yapın, surekli kavga halindesiniz onu cook seviyorsunuz 100 kere ayrilmamak icin direttiniz..yine sorun yasiyorsunuz ve kayinvalideniz oglu icin uzuluyor ve yeter nedir sorununuz vs diyor ve onun basina uzuntuden agri giriyor. .siz nederdiniz bilmiyorum ama bende olmuyorsa sen boyle aci cekeceksen ailen uzulecekse bitirelim derdim..Elegune ne diycem diye ayrilmak isteyip söze dokemeyen bi ton kadin var sizi de öyle zor durumda sanmista olabilir ve boyle bir teklif de bulunmuştur. ayrica herseyi olumsuza cekmek neden? ne demek "bahane" benim sibel olarak boyle ithamlara asla tahammülüm yok.ince dusunceli olmak ne zaman bahane olmus ki..o da güzel sozler duymak istemiş, hep iliskiyi duzelten taraf olarak istemis ki,
olur mu hayatım seni seviyorum asilmayacak şeyler degil vs denmesine ihtiyaci varmis. her insan gibi ..
kaynanam bana kiziyor nişanlım başım agriyor vs dese ben de istenmiyorum gideyim derim...ilişki 1 kisinin iletelemesiyle olmaz..eger seviyor ve anlasirim diyorsaniz biraz da siz pohpohlamalisiniz

peki mesajlaşmadan yolladığım bir kareden çıkardığın kadarıyla önceki gün böyle konuşan biri için duygularında değişiklik olmuş mudur , yani beni çok sevdiğini söylerken, eğer ben tama istemiyorum git deseydim nerdeydi sevgisi,mutlu olabilecek miydi sence ?

1000 kere ayrılmaya kalkmışsın adam seni ikna etmek için uğraşmış bunca zaman, o bi kere ayrılalım demiş, neden benden vazgeçiyo tribine giriyosun ki, sen 1000 kere vazgeçmişsin zaten, fazla naz kapris insanı bıktırır

Giderdi evet ama o seviyormuş seni bu ortada ve mutlu olamazdi gibi hemen yani yine seni arar seninle iletişime geçerdi. Öyle hemen sevmekten vazgeçip mutlu olmaz benim fikrim bu.

100 defa ayrılmak istemişsiniz adam bi kere ayrılık düşündü diye laf yapıyorsunuz.
Tek ayrılık düşünme hakkı sizde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…