- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi sensizlink
-
3 ay sonra evlenmek zorunda da değilsiniz... Ya bir düşünün ota moka kavga ediyorsunuz. Evlenince sihirli değnek mi değecek ilişkinize. Ya aklı başında insanlar gibi medenice tartışın ya da ayrılın. Ben de evlenmeden önce eşimle tartışırdım. Konuşurduk sorunu çözerdik. Hiç ayrılma muhabbeti geçmedi. Evlenince de siz her tartışmada annemin evine gidiyorum mu diyeceksiniz?Ama biz şuan nişanlıyız.. ve 3 ay sonra düğün var.. bu süre geçerse tekrar bir araya gelmek diye birşey olmaz ki
Bence 100 defa ayrılmak istediğiniz halde hala yanınızda kaldıysa bahane değildir birde gözleri dolarak söylemiş.
Kavga sebepleriniz ne peki ?
Ben biraz okuyunca sanki sizinde hatalarınız var gibi anladım.
Biraz açın isterseniz kavga sebeplerini ona göre yorumlayalım.
Hep seni birakmayacagini sanip burnundan getirmissin adamin
olacagi buydu bikmis adam
yine iyi dayanmis %70 hatali olmana ragmen helal olsun sabretmis
Bugun olmazsa yarin zaten birakacakti kim ceker Allah askina paso kavga gurultu
ben şu an sonuca bakıyorum
bir insan başında neyse sonunda öyle olurdu
ayrılmanız hayırlısıymış
bu sözü evlendikten sonra söyleseydi daha kötü olurdu
Blöf yapıyo bırakmaz ama mutlu da etmez.
Gei döner diye düşünüyorumtamam git,istemiyorum desem gidecekti canım
hangi söz ?
Eki Görüntüle 1806090
Bu mesajı attı bana ertesi gün bu anlattığım olay oldu..benim hatalarım var yok değil,bugüne kadar başka kimse katlanmazdı belki bana .. ama 3.5 yıldır ayrılmamak için mücadele eden insan,artık beni hayatında istemezsen giderim diyor.. oysa nişanlıyken.. gerçekten mutlu olur muydu bitse,hayatına kaldığı yerden devam edebilir miydi.. Çıkmazdayım aklımdan binlerce soru neden...
Yanılmadım , yani bence kendine dürüst ol gerçekten sevip isteyip istemediğini kafanda belirle. Bence sen gerçekten istememişsin hep karşı taraf çabalamış hala o çabalıyor ama her insanın sabrı var.
Oda artık vazgeçebilme noktasına gelince sen bir kendine gelmişsin . Nasıl yapar hani uğraşıyordu seviyordu bu adam beni noldu birden diye düşünüyorsun.
Senelerce eziyet gibi ilişki yaşamışsınız gerçekten sevmiyorsan hiç evlenmeye gitme bence. Evlenince bu sefer sen onun üstüne düşerken o sana acılarını çıkartabilir.
Boşa dememişler gün gelir devran döner diye.
peki mesajlaşmadan yolladığım bir kareden çıkardığın kadarıyla önceki gün böyle konuşan biri için duygularında değişiklik olmuş mudur , yani beni çok sevdiğini söylerken, eğer ben tama istemiyorum git deseydim nerdeydi sevgisi,mutlu olabilecek miydi sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?