- 19 Eylül 2009
- 2.460
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi sensizlink
-
Seni denemiş canım,sevgini ölçmüş.ayrılmak ıstedıgı falan yok.ama bu sızın ıs pek yurmeyecek gibi .Öncelikle herkese merhaba,
Bugün üye oldum,yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın..
9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..
100 kere ayrilmaya kalkmissiniz adam ikna etmis, bir kere de o mutsuzsan giderim demis kabahatli olmuş.
Evet gecerli bir sebep diyorum. Ama gercekten ayrilmak istedigini dusunmuyorum. Bir insana asik olsam elimden gelen her seyi yapsam her sorunda ayrilalim dese ben ugrassam cabalasam en son sizin yasadiginizi yasasam ben de adamin dediklerini derdim. Bakmis duzeltmeye calismis olmuyor, karsisinda surekli mutsuz biri var, gitmek istemis. Gayet dogalyani bahane değil, geçerli bir sebep diyorsunuz ?
Evet gecerli bir sebep diyorum. Ama gercekten ayrilmak istedigini dusunmuyorum. Bir insana asik olsam elimden gelen her seyi yapsam her sorunda ayrilalim dese ben ugrassam cabalasam en son sizin yasadiginizi yasasam ben de adamin dediklerini derdim. Bakmis duzeltmeye calismis olmuyor, karsisinda surekli mutsuz biri var, gitmek istemis. Gayet dogal
Öncelikle herkese merhaba,
9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..
Morelini bozmak istemem ama şunu söyleyebilirimki benim resmiyette ki eşim (boşanmak üzereyiz) evlenmeden önce ağzınada etsem özür dileyip barışıyodu ama evlendikten sonra eyvallahı kalmadı hemde ben evlendikten sonra daha yapıcı olmama rağmen ve şimdi boşanıyoruz bence evlenmeden önce çok kavga edenler hiç evlenmemeli nişanlıyken ayrılmak kolay ama boşanmak çok sancılı bi süreç eşyalar, mahkeme vs iyi düşün yaniÖncelikle herkese merhaba,
Morelini bozmak istemem ama şunu söyleyebilirimki benim resmiyette ki eşim (boşanmak üzereyiz) evlenmeden önce ağzınada etsem özür dileyip barışıyodu ama evlendikten sonra eyvallahı kalmadı hemde ben evlendikten sonra daha yapıcı olmama rağmen ve şimdi boşanıyoruz bence evlenmeden önce çok kavga edenler hiç evlenmemeli nişanlıyken ayrılmak kolay ama boşanmak çok sancılı bi süreç eşyalar, mahkeme vs iyi düşün yani
Bir iliskide sürekli ayrilik lafi yapilmaz. Yapilirsa o iliskiden fazlada hayir beklememek gerek. Siz ikna olarak karsinizdaki insana iyilik etmis olmuyorsunuz. Karsinizdaki sizi seviyor belli ama yorulmus sürekli tek tarafli ugrasmaktan, cabalamaktan olamazmi. Cok okudum burda sevgiliyken "hep pesimden kostu, kirdim, döktüm ama hep cabaladi" deyipte evlendikten sonra "artik beni umursamiyor eskisi gibi" degil diyenleri. Saglik bir iliski böyle olmazki.
kac yasindasiniz bana pek olgun insan davranisi gibi gelmedi bu 100 kere ayrilmalar ailenin yaninda bile vidi vidi kavga etmeler..
Valla canım biliyorum çok hayal kurdun ama inan ki evlendikten sonrası çok çok daha zor onun ailesi problem oluyo eşin bambaşka biri oluyo yani ne bileyim ben yandım eller yanmasın diyorum :/Btirmeli miyim yani
Valla canım biliyorum çok hayal kurdun ama inan ki evlendikten sonrası çok çok daha zor onun ailesi problem oluyo eşin bambaşka biri oluyo yani ne bileyim ben yandım eller yanmasın diyorum :/
Bir iliskide sürekli ayrilik lafi yapilmaz. Yapilirsa o iliskiden fazlada hayir beklememek gerek. Siz ikna olarak karsinizdaki insana iyilik etmis olmuyorsunuz. Karsinizdaki sizi seviyor belli ama yorulmus sürekli tek tarafli ugrasmaktan, cabalamaktan olamazmi. Cok okudum burda sevgiliyken "hep pesimden kostu, kirdim, döktüm ama hep cabaladi" deyipte evlendikten sonra "artik beni umursamiyor eskisi gibi" degil diyenleri. Saglik bir iliski böyle olmazki.
ikimiz de 24 yaşındayız
yasiniz kucukmus daha bence yaptiginizin farkinda olmayacak kadar cahilsiniz, aileler yaninda kavga edip defalarca ayrilma konusu acmanizda bunun ustune sanki nisan takmak sizin yanlislarinizi duzeltecekmis gibi nisanlanmaniz ve taktiginiz yuzugun verdiginiz sozun sorumluluk bilincinde bile olmamaniz hala ayrilik ayrilik demeniz...
bir kere agziniza sakiz etmissiniz ayrilma lafini ne bir agirligi kalmis ne anlami , evlenseniz ne degisecek kafalar degismedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?