Sizce ayrılmalımıyım

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
176
-13
11
22
23 yaşındayım 1 seneye yakındır sevgilim var o 20 yaşında ilk tanıştığımızda bana yaşını 23 olduğunu söylemişti bende öyle düşündüm küçük göstermiyor 25 falan duruyor şans eseri öğrendim ve kavga ettik sonra gözleri dolu dolu bana seni tanıdıktan sonra söyleyemedim ben ciddi düşünecegimi sanmıyordum seni çok seviyorum gibi şeyler söyledi arkadaşları aradı beni bende affettim 2,3 yaştan sorun olmaz diye düşündüm çünkü çok ilgiliydi keyifli vakit geçiriyorduk birgun yuzeysel biseyler yasarken baskı sonucu kızlık zarım yırtıldı biliyosunuz hepiniz ben aylarca bu durumu kafama taktım doktora gittim netleştikten sonra yemek bile yiyemedim sevgilimede çok baskı yapmaya başladım onu darlamaya başladım sürekli aradım işimden çıktım konsantre olamadığım için o askerliğini bedelli yapmak için kredi çekmişti araba aldı vs şuan 700 bine yakın borcu var ailecek ödüyorlar kargocu olarak çalışıyor yani şuan düzenli bi işi var ve bana askerliği yapıp yüzük takıcam diyor 2,3 yıla evleniriz diyot biliyorum hepiniz çok erken evlilik için diceksiniz ama benim gelecek kaygım çok var evlilik buyuzden bi yandan düşünüyorum bi yandan da cevresi cok pislik bu cocugun beraber dugune gitmistik biri cezaevinden yeni çıkmış biri uyusturucu kullanıyor böyle arkadasları var ama cevresi de cok kalabalık elbet düzgün arkadasları da var. Ben bunun telefonunu psikolojik sıkıntıdayken iyice kurcaladım beni baska bi kızla aldatıcagını asla düşünmüyorum ama gizlenmiş fotograflarda az miktarda ot gördüm ogün çok kötü kavga ettik bana sadece 2,3 kez kullandığını 2 duman ben bunun yakın arkadaşını aradım sordum kullanmıyor dedi iyice film koptu hiç kullanmadı dedi çocukla kavga ettik arkadaşım beni niye satsın ben sana dürüstce söylemişim temiz bi hayat istiyorum artık yapmıyorum bu kimyasal değil diğerleri gibi değil avrupada antidepresan niyetine veriyolar dedi kimseyle görüşmüyorum işe gidip eve geliyorum 7 24 konuşuyoruz dedi doğru söylüyor ama geçmişte kullanan bi ihtimal belki İlerdede kullanabilir bu aklıma takılıyor biliyorum hepiniz ayrıl diceksiniz ama bekaret muhabbeti benim hala kafama takılıyor ben hiç ilişkiye girmedim o bastırmada çok kan gelmişti yırtıkta oluşmuş kanama ihtimali düşük bence tekrardan ve ben birine bunu anlatmaya çok utanırım ilerde uzun süre sevgili yapmam zaten kendimi toparlayabilmek adına ama hep yalnız kalıcak halim yok çevremden gözlemlediğim insanlsrdan bskıyorum söyleyip bırakılan çok var kullanılan kızlar var bu çocuk kanı görmesine rağmen yırtığı bilmiyor söylemedim kontrole gittiğimi ve tahriştendir diyor çevremdeki herkes beni sevdiğini söylüyor bunu bende görüyorum ama dediğim gibi bu esrar muhabbeti beni ürkütüyor yani ayrıyetten ilk gecemdende korkuyorum bi başkasıyla evlenirsem psikolojik olarak destek almaya başladım ama iyi geliyor ama ileriyi düşünmeden de edemiyorum lütfen sizde kırıcı olmadan yorum yapın en başından bilsem zaten hiç bunlar olmazdı zamanla öğrendim ailesine gelecek olursak düzgün gözüküyorlar da işte nolur ne biter hep beynimde dün arkadaşımın eski sevgilisiyle tanıştılar konuşurlarken bizde arkadan yürüyoduk ben dinledim onları ben temiz bi hayat istiyorum evlenmek istiyorum dedi benim için temiz bi işim var gidip geliyorum dedi sonra bu muhabbet açıldı o çocukta denk geldikce 2 3 duman aldıgını ama bagımlısı olmadıgını söyledi benimkide bende öyleyim dedi bi yakınımız farklı bi madde kullanıyor onun mesela saklanmıyor bile kusuyor baygınlık geciriyor herkes biliyo cevrede ama bu ot dedikleri sanırım bukadar büyük sıkıntılı bişey değil bilmiyorum ki Bunuda yeni öğrendim işte. Ben ne yapmalıyım sizce? Ayrılıp yoluma bakmayı bende düşünüyorum ama hem sevgim var hemde gelecek kaygım çok var şimdi olmasa bile ilerde mutlaka bi evliliğim olucak söylemeden hiç konusunu açmadan ilişki anında anlaşılır diye ayrı korkuyorum söylersem daha farklı seyler olmasından apayrı yani kitlenmiş gibi hissediyorum kendimi Sonuç olarak hiç ilişkiye girmedim bile bu tarz muhabbetler de çok yaşamadım bakireyim diye bi iddiam yok banada igrenc geliyor böyle şeyler ama biliyosunuz ya insanlar gercekten kötü kalpli söylesen bile kabul edipte yıllar sonra bunu yuzunuze vurabilir ben bi hata oldu gozuyle bakıp hiç ilişki yaşıyım kafasına da girmedim

Ee hala arada aliyormus iste?
Senin akil falafos olmus arkadasim 2 damla kan ugruna omur boyu bunu mu cekeceksin
Once bir yazmayi ogren, noktalama isareti kullan
Sonra ise gir kendi hayatina bak
Bu takintili halinle hic normal degilsin sende

20 yaş benim gözümde çocuk düşünceli insandır hele bu erkekse iyice çocuksudur. Her şeyi falso. Sırf zar muhabbetinden dolayı böyle biriyle devam etmeyi düşünüyorsan da ne diyeyim

Şu yazdıklarınızı bir daha okur musunuz yabancı biri yazmış gibi ?

Kendinize reva gördüğünüz ruh hali, yaşam biçimi, arkadaş bu mu diye de sorun?

Bende kendi düşüncemi ekleyeyim; ayrılıp ayrılmama kararını siz verin çünkü en önce sizin saplantılı ve takıntılı ruh halinden bir an önce çıkıp sabit, minimum kaygılı bir kafada olmak için çabalamalısınız, o kadar kaygılı ki yazı okurken istemsizce bana da geçti stres.

Malesef yoğun bi stres içerisindeyim

Ah Selin senin bu sevgilinden çoktan ayrılman gerekirdi aslında. Cinsellik yaşandı diye kendini ona mecbur hissetme. Uyuşturucu da kullanıyormuş. Daha karşına çok erkek çıkar gençsin. Hayatına alacağın kişiler sana saygısı olan , zar muhabbeti yapmayacak kişiler olsun.

Kızlar bilemiyorum bekaret muhabbetini konuştugumda normal olarak tepki veriyorsunuz bi başkası bekaret için yazsa benim yazdıklarımı hani evlilik konusunda kaygılarım oluştu bi başkasıyla yapamicagımı düşünüyorum bana karşı bakışı değişirse tarzı korkularını dile getirseydi bende sinirlenirdim muhtemelen hala kadınların bu tarz korkuları olması 2 damlacık kan için bukadar psikolojik savaş vermesi benim içinde iğrenç bi durum gerçekten ama işte beynimi susturamıyorum ki çevremden bakıyorum çünkü söylemişti bi arkadaşım sevgilisine ve çocuğun davranışları ciddi boyutta değişmişti ilişki yaşamak istiyordu sürekli kız istememesine rağmen sonra bikaç arkadaşına gidip söylemişti kız bunu bırakınca e söylemesek ilk gece anlama ihtimali de var kafam çok karışık. Sevgim de var gerçekten oda beni seviyor bunu hissedebiliyorum ama gelecegimden kaygılıyım onunla olsak bile bunu ya ilerde içerse bu seferde hep bu var beynimde ayrılsak nolucak peki? Yine kaygılarım bitmicek ki

adam en basta yasiyla ilgili yalan soylemis. bir yalan diger yalanlari dogurur bunu hic bir zaman unutma. ayrica adam ot kullaniyor? bunun birazi, bazeni, fazlasi yok. kullaniyor bitti. cinsel iliski konusunu da yil olmus 2025 hala boyle kafaya takanlari anlamiyorum. kendini bir hediye paketi gibi mi goruyorsun gercekten? ilk kez kocam acsin falan? bu kafadan cik cok yazik cunku. AYRIL simdi ayrilmazsan evlenip bosanacaksin AYRIL

hanimefendi adam mi oldurdunuz ya? o anda istemissiniz biriyle beraber olmussunuz hangi cagda yasiyoruz? kendinize olusturdugunuz zindanda boyle hayatiniz boyunca kalacak misiniz? kendinize gelin, herkesin yaptigi ve yasadigi kendine ama biriyle hayati paylasmak istiyorsaniz fikirlerinizin ve yaptiklarinizin minimum ortak olmasi gerekir, anlattiklariniza gore de degil ve de sizi bu kisiye baglayan bir sey de yok.

Haklisin ama gelecek kaygim cok fazla var bu bende yeme bozukluğu bile yapti ileride ne yapıcam hep yalnız kalmicam ya sonuçta?

Okurken boğuldum ruh halin beni boğdu. Madem bu kadar kaygılı bi insansın neden giriyosun cinsel aksiyonlara?
Hayatın bitmiş de bu çocukla evlenmezsen mahvolacakmışsın gibi anlatıyorsun. Hayır mahvolmayacak. Sen önem vermezsen karşına da önem vermeyen insanlar çıkar. Önem verenleri sen adam yerine koyup karşına oturtmazsın çünkü, kendine saygısı olan biri böyle davranır.
20 yaşındaki çocuktan aile babası gibi davranmasını bekliyorsun. Ot da içer yalan da söyler, daha hayatı yeni keşfediyor. Sen de öyle. Ama kendini hayatı tatmak keşfetmek yerine evlenmezsem bittim modunda yaşamaya odaklamışsın.

İlişki sırasında baskı bastırma gibi tabirleriniz var. Anlayamadım, eğer cinsel ilişki niyetiniz yok idiyse neden bu kadar ileri gittiniz? Yani öyle bastırmayla sürtünmeyle falan yırtık oluşmayacağını hepimz biliyoruz hem ilişki yaşayayım hem bakire kalayım mı istiyordunuz? Sonra da hayatı zehir ediyorsunuz kendinize.

Canım benim yaşın çok genç, evlensen bile önündeki 60 seneyi bu adamla mı geçireceksin? Ot içmeyi bırakmaya dair herhangi bir çabası da yok anladığım kadarıyla. E sen bunu şart koşsan bu defa gizli içer, gardiyan gibi sürekli kontrol mu edeceksin? İçip içmemesi bir noktada kendi tercihi ama bu şekilde kabul edip etmemek de senin kararın. Aile kurup aynı eve girdiğinizde akşam yine bir yerlerde içip gelebilir, tahammül edebilecek misin? Zar da zedelenmiş olsa bile tamamen yırtılmamış olma ihtimali yüksek, yani yine evlendiğin zaman da kanama olacaktır. Yine de buna bu kadar kafayı takacak adamı kendine koca yapmasan daha iyi zaten. Kendi bedeninle ilgili detayları da kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.

Haklisin ama gelecek kaygim cok fazla var bu bende yeme bozukluğu bile yapti ileride ne yapıcam hep yalnız kalmicam ya sonuçta?
Evlenmeden ilişki yaşayan sadece sen misin? Dünya senin bekaret bekaret diye kafayı bozan sınırlı çevrenden ibaret değil. Böyle şeylere takılmayan milyonlarca insan var dışarda. Sen de takılma ya da en azından takılmıyo gibi davran. Karşına bekaretini sorgulayan bi erkek çıkarsa haddini bildir yol ver. Biraz kendine saygın olsun

kalayacaksiniz tabii de boyle bence onemi olmayan bir olay icin neden kendinizi sevilmeyecek ya da daha da kotusu secilmeyecek saniyorsunuz ki? artik bunlari gectik toplum olarak, seneler oncesinin dunyasinda yasamiyoruz. biraz acin ufkunuzu, kendinizi buna mi reva goruyorsunuz? ne olacak sirf beraber oldunuz diye bu adamla evlenseniz? mutlu bir evlilik mi olacak yoksa kendinizi ikna ettiginiz bir zorunluluktan dolayi mi? bence yolun basindayken geri donun, daha cokkk gencsiniz. evlilikten once kendinize odaklanin.

burada sana yorum yapan kadınlardan alman gereken mesajları doğru alamıyorsun, sen yaşadın bir şeyler doğru veya yanlış oldu bitti geçmişe dönemeyiz, halen ben ilerde evleneceğim kişiye nasıl söyleyeceğim ya anlarsa ya gelinliğimle babamın evinde gönderirse kafasındasın ne yazık ki, sanma ki bu insanla evlenme diyenler bu tabuların olduğunu bilmiyor, hepimiz biliyoruz maalesef ve aylardır sana diyoruz ki sen bu tabulara sahip biriyle olma seçimlerini doğru insanlardan yana yap sorun yaşamazsın. Kaygılarının bitmesi için terapi alıyorsun ne güzel, işten çıktın ne alaka? İşe gir çalış, okumadıysan oku, bu saçma insanı hayatından gönder, bu ilişkiden önceki hayatına geri dön ve her şeyi akışına bırak. Sanma ki bu kızlık zarı muhabbeti herkes için tabu herkes için dünyanın en önemli şeyi, umrunda olmayan o kadar çok insan var ki, neden onlardan biriyle olmayasın? bu ihtimali göz ardı edip hep en kötüsünü düşündüğün sürece hayatın boyunca mutsuz ve takıntılı bir insan olacaksın, düşünsene yarın öldün ve aklındaki son şey kızlık zarı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…