Tabiki de değilim ben doktora göründüm tam ilişki olmadı surterken bastırmıstı girmedi bile ama yırtık var %50 kanama ihtimali dedi amaCanım benim yaşın çok genç, evlensen bile önündeki 60 seneyi bu adamla mı geçireceksin? Ot içmeyi bırakmaya dair herhangi bir çabası da yok anladığım kadarıyla. E sen bunu şart koşsan bu defa gizli içer, gardiyan gibi sürekli kontrol mu edeceksin? İçip içmemesi bir noktada kendi tercihi ama bu şekilde kabul edip etmemek de senin kararın. Aile kurup aynı eve girdiğinizde akşam yine bir yerlerde içip gelebilir, tahammül edebilecek misin? Zar da zedelenmiş olsa bile tamamen yırtılmamış olma ihtimali yüksek, yani yine evlendiğin zaman da kanama olacaktır. Yine de buna bu kadar kafayı takacak adamı kendine koca yapmasan daha iyi zaten. Kendi bedeninle ilgili detayları da kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.
Haklısınız ama ilerde sonucta mutlaka evlilik isteyecegim hep yalnız kalmicam ve ben ilişki yaşamıyorum söylemeyede gerçekten dilim varmaz biliyorum psikologuma bile zor anlatıyorum kadın olmasına ragmen utanıyorum yani. Benim ilk gece korkumda oluştu yani söyleyemem biriyle tanışırım ilk gecemizde anlaşılır okadar kaygım varki hangi birini yazayımkalayacaksiniz tabii de boyle bence onemi olmayan bir olay icin neden kendinizi sevilmeyecek ya da daha da kotusu secilmeyecek saniyorsunuz ki? artik bunlari gectik toplum olarak, seneler oncesinin dunyasinda yasamiyoruz. biraz acin ufkunuzu, kendinizi buna mi reva goruyorsunuz? ne olacak sirf beraber oldunuz diye bu adamla evlenseniz? mutlu bir evlilik mi olacak yoksa kendinizi ikna ettiginiz bir zorunluluktan dolayi mi? bence yolun basindayken geri donun, daha cokkk gencsiniz. evlilikten once kendinize odaklanin.
Jinekolog erkekti kalıcı dikim önerdi %50 ihtimal verip çok kan gelmese kesin kanar diye bakardım çünkü ilişki hiç olmadı dıştan baskı darbe oldu girmediErkek doktora mı gittin?
siz terapiye devam edin sizin derdiniz bence bu yasadiklarinizla sinirli degil cinsellik korkusu paranoyaya donusmek uzere biz size sabaha kadar bekaretin erkek egemen dunyada kadinlarin vucut ozgurlugunu sinirlamaktan ibaret bir dayatma oldugunu anlatalim siz hala ya evlenecegim kisi bakire olmadigimi anlarsa diyeceksiniz. anliyorum belki yasadiginiz cevrede boyle gordunuz ama dunya artik bu cagdisi fikirlerden ilerledi, biz kadinlar olarak da ilerledik.Haklısınız ama ilerde sonucta mutlaka evlilik isteyecegim hep yalnız kalmicam ve ben ilişki yaşamıyorum söylemeyede gerçekten dilim varmaz biliyorum psikologuma bile zor anlatıyorum kadın olmasına ragmen utanıyorum yani. Benim ilk gece korkumda oluştu yani söyleyemem biriyle tanışırım ilk gecemizde anlaşılır okadar kaygım varki hangi birini yazayım
ne dikimi boyle doktora da yaziklar olsun bu aradaJinekolog erkekti kalıcı dikim önerdi %50 ihtimal verip çok kan gelmese kesin kanar diye bakardım çünkü ilişki hiç olmadı dıştan baskı darbe oldu girmedi
Dikme parası almak için kandırmış resmen. Dıştan baskıyla delinme olmaz söylendiği gibi. İstersen başka bir kadın doktora da görün.Jinekolog erkekti kalıcı dikim önerdi %50 ihtimal verip çok kan gelmese kesin kanar diye bakardım çünkü ilişki hiç olmadı dıştan baskı darbe oldu girmedi
yazdıkların için çok teşekkür ederim umarım çok haklısınburada sana yorum yapan kadınlardan alman gereken mesajları doğru alamıyorsun, sen yaşadın bir şeyler doğru veya yanlış oldu bitti geçmişe dönemeyiz, halen ben ilerde evleneceğim kişiye nasıl söyleyeceğim ya anlarsa ya gelinliğimle babamın evinde gönderirse kafasındasın ne yazık ki, sanma ki bu insanla evlenme diyenler bu tabuların olduğunu bilmiyor, hepimiz biliyoruz maalesef ve aylardır sana diyoruz ki sen bu tabulara sahip biriyle olma seçimlerini doğru insanlardan yana yap sorun yaşamazsın. Kaygılarının bitmesi için terapi alıyorsun ne güzel, işten çıktın ne alaka? İşe gir çalış, okumadıysan oku, bu saçma insanı hayatından gönder, bu ilişkiden önceki hayatına geri dön ve her şeyi akışına bırak. Sanma ki bu kızlık zarı muhabbeti herkes için tabu herkes için dünyanın en önemli şeyi, umrunda olmayan o kadar çok insan var ki, neden onlardan biriyle olmayasın? bu ihtimali göz ardı edip hep en kötüsünü düşündüğün sürece hayatın boyunca mutsuz ve takıntılı bir insan olacaksın, düşünsene yarın öldün ve aklındaki son şey kızlık zarı?
Aynadan kendimde baktım bi tarafı bariz yırtık gibi duruyor o kontrole bile gitmeden önce savaş verdim kendimde bi yanım ne kontrolü ya bunu kendine nasıl yapıcaksın diyodu sanki ayrıyetten böyle nasıl anlatsam utangaclık vardı sonra tek basıma kendimi topladım gittim kontrole tek tarafında yırtık var dedi kanama ihtimali %50 riske atma dikelim falan dedi dikim ben zaten kesinlikle istemiyorum cok arastırdım burdan ne vicdanen rahat edebilirim nede farklı yonden ya bi sıkıntı olursa enfeksiyon kaparsa bu tarz riskler var etleşme yaşayan var o acıyı kendime yaşatmak istemiyorum bu durumda bile psikolojim bozulmusken dikimi psikolojim kaldıramaz bence ama işte sonuç olarak ilişkiye girmedim ve yırtık var ben ne yapacagımı bilmiyorum. Kendimi iyilestirmeye calısıyorum şuanki sevgilimle ilerde nasıl olur onu düşünüyorum ayrılırsam nasıl olur öyle işteDikme parası almak için kandırmış resmen. Dıştan baskıyla delinme olmaz söylendiği gibi. İstersen başka bir kadın doktora da görün.
Sürterken baskı darbe tarzı bişey oldu o bastırdı girmedi bile cok hafif bi sızı hissettim kan miktarı coktuAy saçmalama istersen sırf kanama oldu başkasına anlatamam diye elin keşiyle mi eğleneceksin. Ben hala sürtünerek bastırmayla nasil kanama olduğunu anlamadım.
O kadar açıklık herkeste olur, regl olabilmen için.Aynadan kendimde baktım bi tarafı bariz yırtık gibi duruyor o kontrole bile gitmeden önce savaş verdim kendimde bi yanım ne kontrolü ya bunu kendine nasıl yapıcaksın diyodu sanki ayrıyetten böyle nasıl anlatsam utangaclık vardı sonra tek basıma kendimi topladım gittim kontrole tek tarafında yırtık var dedi kanama ihtimali %50 riske atma dikelim falan dedi dikim ben zaten kesinlikle istemiyorum cok arastırdım burdan ne vicdanen rahat edebilirim nede farklı yonden ya bi sıkıntı olursa enfeksiyon kaparsa bu tarz riskler var etleşme yaşayan var o acıyı kendime yaşatmak istemiyorum bu durumda bile psikolojim bozulmusken dikimi psikolojim kaldıramaz bence ama işte sonuç olarak ilişkiye girmedim ve yırtık var ben ne yapacagımı bilmiyorum. Kendimi iyilestirmeye calısıyorum şuanki sevgilimle ilerde nasıl olur onu düşünüyorum ayrılırsam nasıl olur öyle işte
Bir insanı kandırmak bu dünyadaki en kötü davranış biçimi bence, tabi ki konuşmalısın. Biriyle tanıştın yeterince tanıdın sevdin ve evlenmek istiyorsun mesela ciddi adım atmadan önce konuşursunyazdıkların için çok teşekkür ederim umarım çok haklısınPeki birini seversem sence bu durumu konuşmalımıyım daha önce sevgilisine nişanlısına söylemeyen kızların açtığı konuları okudum çoğu kişi söyle demiş söylenmesinden de kaygılıyım ben yani orda burda konuşursa vs vs tabiki karşındaki kişiyi tanicaksın ama bilmiyorum işte ben ilişki yaşamadıgım için bu zamana dek hiç sorulmadı bana yine sorulmaz ben nasıl konusunu acıcam nişanlıyken bu sebebten düşünsene ayrılık olduğunu yada söylemesem anlaşılırmı?
yok canım ben kendim galeride gizlenmiş fotoğraflardan buldum telefonu hep elimde olduğu için orayada hiç bakmıyodum oraya koymuş bildiğin yeşil ot gibi bişeydi hap değil kimyasal değil bu öyle korkulcak bişey değil bağımlılıkta yapmıyor bida yapmicam falan dediBahsettiği uyuşturucu madde lyrica olmalı ve duman değil hap şeklinde doktorlar ağır bir ilaç olarak hastaları yazabiliyor ama önüne gelen içtiğinde bağımlı oluyor size yalan söylüyor olabilir çok güvenmeyin derim
Yok canım arkadasım da hemsire arkadası var jinekologun yanında calısıyor ona sordu herkes aynı yorumu yapıyor tek tarafında yırtık var kanarmı kanamazmı belirsiz büyük ihtimalle gitsem baska jinekologa oda böyle söylerO kadar açıklık herkeste olur, regl olabilmen için.
20 yasında bana benimle aynı olduğunu söylemişti tanışırken doğru değilmişSevgilin kaç yaşında anlamadım 25 yaşında mı yoksa 25 yaşında gibi mi görünüyor?
Seni kandırdığı çok belli. Daha yaşın çok küçük ot kullanan adamdan hayır gelmez. Ot öyle arada da kullanılmaz. Bağımlılık yapan bişey. Ne kadar uğraşırsan uğraş yaşadığın şehri değiştirmeden adamın o kötü arkadaşlarıyla arasınıda giremezsin onlarla hep görüşür.
diğer konuya gelecek olursak zarınız olsun ya da olmasın siz zaten bakire değilsiniz ki. Neden bunu bu kadar büyütüyorsunuz. Yaşın daha çok küçük ilerde karşına bunları sorun etmeyen birini bulursun. Ve kızlık zarı da öyle bastırmayla zor bozulur.
daha çocuk be. napcaksın bu yaştaki çocukla evlenilir mi? işin gücün yok birde çocuk mu büyüteceksin. boşver ayrıl gitsin20 yasında bana benimle aynı olduğunu söylemişti tanışırken doğru değilmiş
Arkadaşları vefat etmiş zor zamanlar yaşamış sanıyorum ondan dolayı yaşına göre olgun davranıyor ama benim şuan tek takıldığım şey bu ot muhabbeti yoksa onunla beraber büyüyüp 4 5 yıl sonra evlilik isterdim bu bekaret muhabbetinden sonra cok takıntı yaptığım için amann ne beklicem Evlenincede beraber buyuruz diye düşünüp onada 2,3 yıla evlenelim diye empoze etmiştim oda zaten istiyor evlilik söylüyor sürekli seviyor beni ben bu ot muhabbetinden önce biraz rahat davranıyor maddiyattan dolayı zorlanırız bikaç yıl sonra fikri değişirmi diye bunları düşünüyordum ama bunlar çok basit şeyler halledilir otu bilmiyorum çünkü benim gözümde uyusturucu cok sıkıntı bişey bağımlıysan bırakılmıyoda bu çocuk bana 2,3 kez geçmişte arkadaşlarının yanında öylesine içtiğini diğerleri gibi bağımlılık yapmadığını kimyasal olmadığını bida yapmicagını falan söyledi ama yinede insan korkuyordaha çocuk be. napcaksın bu yaştaki çocukla evlenilir mi? işin gücün yok birde çocuk mu büyüteceksin. boşver ayrıl gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?