- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Sizce de ince eleyip sık dokumak iyi midir?
Siz olsanız ne yapardınız, ayrıntılı düşünmek iyi midir sizce de?
Yo doğru düşünüyorsun, ben de herkesi olduğu gibi kabul ettiğim için başım yandı. O yüzden eskisi gibi her şeye eyvallah diyemiyorum ne yazıkki... O yüzden çok düşünür oldum her şeyi. :/Ben onu bunu bilmem ama elemek lazımmış, aklının uymadığı yerde "acaba" demek lazımmış. Bu dünya ya bir kere geliyoruz kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değiliz bence. Ya da ben yeni ayrıldığım için bu fikrimde gaza geldim
Doğru söylüyorsunuz. Ben bundan önce çok yara aldığım için böyle denklik konularında bundan önceki ilişkimde yani, o nedenle her şeyi ince eleyip sık dokuyorum. :/İşi gücü iyi olsun, ailesi ruh hastası olmasın, sana saygılı sevgili olsun, arkanda duracak adam olsun, ablasını yengesini geç. Kayınvalide mutlaka olacak. Ondan kaçamayacağına göre arkanda dimdik duracak birini bulman temel kriter
dört dörtlük kimse yok malesef...mutlaka bazı kusurlar olacaktır...ne çıkacağı sizin şansınıza..çok inceleyenler, daha beterine düşüyor bence...Birisini hayatımıza alıp almamayı seçerken sizce de ince de ince eleyip sık dokumak iyi değil midir? Ben bundan önce uzun süreli ilişkimi temmuzda bitirmiştim. Ve artık bir ilişkiye başlayacaksam ince eleyip sık dokumak istiyorum. Örneğin ablası olan bir erkeğe, ailevi farklılıkların çok olduğu bir erkeğe yaklaşmaya çekiniyorum. Burada özellikle okuduğum görümce konularından sonra ablası veya ablaları olan bir erkeğe yanaşmaya çekinir oldum artık. Sizce de ince eleyip sık dokumak iyi midir? Annem herkese öyle yapma, daha geniş düşün falan diyor ama bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız, ayrıntılı düşünmek iyi midir sizce de? Bazen annem işi iyi olsun yeter falan diyor ama ben sırf işe ya da paraya bakamıyorum. Uyumlu olup olunamayacağını daha çok düşünüyorum açıkçası.
İyidir iyi. Ama duyguları da bir kenara bırakmamak gerek.Birisini hayatımıza alıp almamayı seçerken sizce de ince de ince eleyip sık dokumak iyi değil midir? Ben bundan önce uzun süreli ilişkimi temmuzda bitirmiştim. Ve artık bir ilişkiye başlayacaksam ince eleyip sık dokumak istiyorum. Örneğin ablası olan bir erkeğe, ailevi farklılıkların çok olduğu bir erkeğe yaklaşmaya çekiniyorum. Burada özellikle okuduğum görümce konularından sonra ablası veya ablaları olan bir erkeğe yanaşmaya çekinir oldum artık. Sizce de ince eleyip sık dokumak iyi midir? Annem herkese öyle yapma, daha geniş düşün falan diyor ama bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız, ayrıntılı düşünmek iyi midir sizce de? Bazen annem işi iyi olsun yeter falan diyor ama ben sırf işe ya da paraya bakamıyorum. Uyumlu olup olunamayacağını daha çok düşünüyorum açıkçası.
Kendimden örnek veriyorum. Aleviyim, ailem okumuş etmiş insanlar. Çok rahat ve özgür yetiştim, her istediğimi yapar herşeyi yer içer gezer tozarım. Eşimin ailesi kapalı, Sünni. Görümcem hoca, doğumgünü yılbaşı kutlamayan, eve resim asmayan, namaz niyaz ağızdan düşmeyen insanlar. Bakınca asla olmazmış gibi geliyor. Yok artık diyor insanlar. Maşallah, kvyide kpyide görümcemi de çok severim. Bugüne kadar ne bir laf ne bir ima hiç sıfır. Eşim zaten kıyamet koparır biri birşey dese. Bende hep çok saygılı ve sevgi dolu yaklaştım, onlarda öyleler.Doğru söylüyorsunuz. Ben bundan önce çok yara aldığım için böyle denklik konularında bundan önceki ilişkimde yani, o nedenle her şeyi ince eleyip sık dokuyorum. :/
Kağıt üstünde mantıkli istekler gibi görünse de pratikte aşık olmak diye bir gerçek var.Birisini hayatımıza alıp almamayı seçerken sizce de ince de ince eleyip sık dokumak iyi değil midir? Ben bundan önce uzun süreli ilişkimi temmuzda bitirmiştim. Ve artık bir ilişkiye başlayacaksam ince eleyip sık dokumak istiyorum. Örneğin ablası olan bir erkeğe, ailevi farklılıkların çok olduğu bir erkeğe yaklaşmaya çekiniyorum. Burada özellikle okuduğum görümce konularından sonra ablası veya ablaları olan bir erkeğe yanaşmaya çekinir oldum artık. Sizce de ince eleyip sık dokumak iyi midir? Annem herkese öyle yapma, daha geniş düşün falan diyor ama bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız, ayrıntılı düşünmek iyi midir sizce de? Bazen annem işi iyi olsun yeter falan diyor ama ben sırf işe ya da paraya bakamıyorum. Uyumlu olup olunamayacağını daha çok düşünüyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?