Sizce bahane mi uydurmuş, niyeti gerçekten ayrılmak mı??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Öncelikle herkese merhaba,

Bugün üye oldum,yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın..

9 aydır nişanlıyım ve çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum..Ufak tefek sorunlarımız büyüyor,ve benim aileme her defasında yansıyor.. Daha önce ise nişanlımla 3 yıllık tanışmamız var.. Ve bu üç yılda belki 100 defa ayrılmak istemişimdir, ama beni hep ikna etti ve ayrılmadık, hep çabaladı.. Bu nişanlı iken de böyle devam etti, ve artık bizi aşıp ailelere de yansıdı.. Ve dün de bir tartışma oldu ve bize geldi, annem ben bıktım sizin tartışmalarınızdan yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz,kimseye birşey anlatamıyorum da ama içim kan ağlıyor felan dedi.. Ve daha sonrasında yalnız kalıp konuştuğumuzda başıma öyle bir ağrı girdi ki hayatımda o anki ağrıyı hiç yaşamadım.. Karşılıklı oturuyorduk yanıma geldi, sarıldı felan.. Sonra bana dedi ki, beni ömründe istemiyorsan çıkar giderim şimdi dedi.Ama gözleri dolu,ağlayarak söyledi.. Şok oldum.. Ayrılmak için bir bahane aramana gerek yoktu direkt söyleyebilirdin dedim.. Benim istediğim bu değil ama sen istiyorsan giderim dedi.. Nedenini sorduğumda ise, benim senin aileni üzmeye hakkım yok , senin başın da benden dolayı ağrıdı felan dedi.. Bugüne kadar ayrılmak istemeyen adam için ailem gerçekten geçerli bir sebep midir? Yoksa uyduruk bir bahane mi? Sonrasında ayrılmadık.. Lütfen yorum bekliyorum..

siz evlenmek mi istiyorsunuz evcilik mi oynuyorsunuz?bu nasıl nişanlılık? sürekli, tartışma ,evlendiğinizde mutlu olacağınızımı sanıyorsunuz ?kim haklı kim haksız onu bilemem ama bence yol yakınken dönün her iki taraf içinde hayırlısı bu bence.en güzel günleri kavga dövüşle geçen nişanlılıktan hayır gelmez

ilduyansenol, genel olarak anlattığım ve sorduğum soruya yönelik ne dersiniz? ailemi bahane ederek ayrılmak mı istemiş, yoksa bu geçerli bir sebep mi ?

ilduyansenol, genel olarak anlattığım ve sorduğum soruya yönelik ne dersiniz? ailemi bahane ederek ayrılmak mı istemiş, yoksa bu geçerli bir sebep mi ?

canım aileni yada başkasını bahane etmiş ne olursa olsun sonuçta sizin cıvıl cıvıl olmanız lazım şimdi ,annen bile bıkmış yani ,geçerli bir sebep bahaneye gerek yokki

şuan ben devam etsem sanki ayrılmak için bahane arıyordu,ve ailemi bahane ederek bunu gerçekleştirdi gibi hissediyorum.. yani asıl amacı ayrılmaktı diyorum.. o kadar çıkmazdayım ki, ben ne yapayım, nasıl aşayım bu sorunlarımı

Bi kere daha dene eğer yine tartışıp ayrılmak istiyosa gerçekten ayrılmak istiyodur,ve kendisi kötü olmayım, ayrılan sen ol diye bence böle davranmış, ailelerde bildiği için durumu, kötü görünmek istememiş, sen ayrılsan tahminim o ayrıldı diyecek

Konyam, yani ayrılmak istiyordu,ailemin üzüntüsünü bahane etmiş.. sen de mi böyle düşünüyorsun..

Konyam, yani ayrılmak istiyordu,ailemin üzüntüsünü bahane etmiş.. sen de mi böyle düşünüyorsun..
Bence öle kardeşim ya, sevdiğine inandığın hareketleri veya sözleri varmı, içinde hissedersin, gözlerinde görürsün, seviyomu sevmiyomu zaten

Konyam, 3.5 yıldır her türlü eziyetimi, kahrımı çekti.. çok kötü davrandım ona.. buna rağmen hiç bırakmadı.. hep şey derdi,küçük bir çocuğu annesi döver yine ilk sarılacağı kişi annesidir dedi.... bu anlattığım olay dün yaşandı,önceki gün ise ben seni iki cihanda da yanımda istiyorum,sonsuza kadar felan demişti... ertesi gün bu anlattıklarım oldu işte..

Konyam, 3.5 yıldır her türlü eziyetimi, kahrımı çekti.. çok kötü davrandım ona.. buna rağmen hiç bırakmadı.. hep şey derdi,küçük bir çocuğu annesi döver yine ilk sarılacağı kişi annesidir dedi.... bu anlattığım olay dün yaşandı,önceki gün ise ben seni iki cihanda da yanımda istiyorum,sonsuza kadar felan demişti... ertesi gün bu anlattıklarım oldu işte..
Canım çok seviyorsun sende belli, ben eşimle sevgili dönemindeyken tartışırdık bizde iki üç gün hiç konuşmazdık bende düşünürdümki benden ayrılmak istiyo bahane arıyo, böle böle beni kendinden soğutmaya çalışıyo diye düşünüyodum, ama sevdiğim için devam ettim 2 senelik evliyim iyikide evlenmişim, olur öle ilişkilerde.. O' küçük çocuk la annesi 'ile ilgili sözü de hoşuma gitti, kalpten sevmese bu sözü söylemez bence.. Ya sen Allaha dua et ve akışına bırak hayatı, Allah yardım eder Her işinde duanı eksik etme

Ya bence karsi taraf bikmis yani yorulmus olabilir.evlenmeden bu kadar olay yasamaniz icinde korku yasatiyordur karsi tarafin

Bide kavgalarınızın sebepleri önemli.. Aşılamayacak şeyler yüzündense durup bi düşün derim ama 3,5 yıl az diil bunca zaman yanında olan bi insan şimdi bunları söylüyorsa yorulduğu için söylemiştir yada anneni öyle üzgün gördüğünden belki kendini suçlamıştır.. Ayrıca neden her kavganızı ailenize yansıtıyorsunuz evlendiğinizde de o dört duvarın içinde olmalı yaşadıklarınız sizde şu an nişanlısınız bence aşılamayacak bi sorun olmadığı sürece ailelere de yansıtıp üzmeyin onları.. Ben şu an annene üzüldüm o_O

bak bende iki aylık dolu dolu bir ilişki yaşadım,ve kaç kez ayrılaolım dedım,ama karşı taraf bırakmadı,ama ben severken ayrılaoım dıyorum ama cidden dıyordum,benı çok yordu,belliki nişabnlın yorulmuş,artık öle demiş,senı sevmediğinden değil,bazen ınsan çok sever ama çare olmayınca bitsin der,gider,zülüm gibi birşekendımden bılıyorum

Back
X