Sizce bana ne diyecek??

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
merhaba yaklaşık 1 buçuk ay kadar önce biriyle tanıştım. Kısa sürede alıştık birbirimize sevgili olduk. İlgisini sevgisini hissettimdedi sizce ayrılık mesajı mı atıcak??telefonda konuşurken sık Boğaz etmemek için konuyu açamadım ama merak ediyorum “ Soğukluğunun altında ne var ölücem merakta .... bana ne demek istedi

Son düzenleme:
kız bu ne acele evlilik falan bi tanıyın bakalım in midir cin midir? kafası başka şeye takılmıştır, başka şeye bozmuştur moralini her tavrını ‘sen’ odaklı düşünme. sen ikizler burcu olabilir misin? ahahha. ani ruh değişiminden fevri hareketler sergilediğini düşündürdü şu yazdıkların bana

Az sakin ol canım ne bu panik allasen az oluruna birak

Askında olay be biliyo musun 2 aydın regl olmuyorum doktora gittim ilaç verdi şu sıralar olcam ve bunun ayrı bir stresini yaşıyorum o yüzden böyle Yoksa yengeç burcuyum

Askında olay be biliyo musun 2 aydın regl olmuyorum doktora gittim ilaç verdi şu sıralar olcam ve bunun ayrı bir stresini yaşıyorum o yüzden böyle Yoksa yengeç burcuyum
hormonal dengesizlikler bunaltma adamı ayrılık falan demeyecek belli. ama evlilik konusunda ağırdan almanı, iyi düşünmeni tavsiye ederim

Yok onun için demiyorum yani 1.5 aylık ilişkinin evlililigi düşünme noktasına gelmesini korkutucu bulmuyor musunuz ?aceleci davranmayin
Tabiki de erken ama evlilik odaklı olmadı çok mutlu edici zaten maddi olarak hazır değiliz

Ne soğukluğu bayağı sıcak davranmış.

Evlilik teklifi gelecek gibi..

Bunları mı duymak istediniz?

Ne soğukluğu bayağı sıcak davranmış.

Evlilik teklifi gelecek gibi..

Bunları mı duymak istediniz?
Hayır bu olamaz bundan Emin’im hem böyle şey mesajla söylenmez ki evlilik teklifi aklımdan bile geçmedi

Olaya nerden bakarsam bakayim bir gariplik, bir sogukluk sezemiyorum.
1.5 aylik iliskida evlilik planlari disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…