Sizce bana ne diyecek??

Olaya nerden bakarsam bakayim bir gariplik, bir sogukluk sezemiyorum.
1.5 aylik iliskida evlilik planlari disinda
Anlıyorum. Ama bu uzun vadede bir düşüncesiydi. Zaten sadece dinledim. Kendince haklı yaşım 28 oluyo aile yapım gereği çok uzun flörtlük etmem hoş karşılanmaz falan dedi bende sadece dinledim

Ama sen yanlış hissediyorsun bence
Ayrılığı nerden çıkardın ?

Iyi düşün iyi olsun kuzum
O cümle çok kafama takıldı. Daha önceden yaşadığım için tedirgin oldum . Eski erkek arkadaşım da soğık davranmaya başladı sonunda da ayrıldık

O cümle çok kafama takıldı. Daha önceden yaşadığım için tedirgin oldum . Eski erkek arkadaşım da soğık davranmaya başladı sonunda da ayrıldık

Kız bu adamın nesi soğuk aşkımlar canımlar gül yaprakları havada uçuyor
Allah iyiliğini versin dertsiz başına dert arıyorsun

Azcik sabret belki sürpriz yapacak :))

Bana biraz saçma geldi konu oyle dedikten sonra zaten canimli cicimli konuşmuşsunuz zaten ne alaka ayrılık ki daha 1 buçuk ay olmuş gena kapılmış hayaller kurmuşsunuz.

Gayet sıcak davranmış hiç soğukluk yok ki mesajlarında anlattığınıza göre.heyecan yapıyorsunuz,güzel bir teklifi var diye tahmin ediyor ama bunu başkasından duymak için konu açmış gibisiniz.evlilik teklifi beklentiniz var,öyle algıladınız gibi hissettim

ben arkadaslarin aksine sevgilinde senin bilmedigin farkli seyler sezdim, senden birseyler gizliyor olabilir insallah gonlunce olur.

Bence bekle sabirsiz olma.nasilsa ogrenirsin.evlilikle ilgili de acele etme bence.birkac ay daha tanimalisin en azindan

İkizler beeeennnnn !! Çok deli bir burc

Ayy ne çok darlıyosun
Her yazdığına cvp veriyo işte neden ayrılmak istesin
1,5 ayda biraz da fazla beklenti içindesin gibi

1.5 ayda çok ilgiliydi ve birden eski ilgisi azaldı demek:) Oysaki ilk aylar yerden yere vurur erkekler eleştiri konusunda falan değil mi? Siz yine de ayakları biraz daha sağlam basın.

Tüm ayrıntıları yazmanız falan biraz abartı.Adamların nefes almasına bile farklı anlamlar yüklüyorsunuz.Bi' salın yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…