• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bana Ne oluyor

Herkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bu durumda yakında eşinize yanlış yapacağınızı hissediyorum
Edit: Çok pardon boşanmışsınız
Dikkatli olun yine de.

Ya anlatamadım ben kadın olamadım malesef birlikte olmadığımız İçin ayrıldım Kızım yani:)benim karakterimi de iyi bilen biri.sizde sağolun.Burdski cevaplar ile yakın çevremin cevapları çok farklı sanırım yakınen şahit olunmadığı İçin

Kendinizi böyle etiketlemeyin. Cinsellik yaşamak kadın- kız ayrımı ile ilgili bir şey değil. Sonuç olarak bir evlilik yaşamışsınız. Sevişmeseniz de bir paylaşım olmuştur aynı evde bulunmuş bir yola çıkmışsınız. Henüz yeni boşanmışsınız, iletişime geçtiğiniz adam sizin daldan dala atladığınızı düşünebilir. Biraz yalnız kalabilirsiniz

Herkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bu durumdan ne hissediyorum biliyor musunuz aklınızda başkası varken yapılan evliliklerin aylar içinde biteceğini :) karşınızdaki kişiyede yazık.

Beddua etmem.Allah bilir işini ona bırakırım hep.konuşma tarzınızda ben iyilik göremedim.Aşağılama,eleştiri var sürekli.Ben bu foruma dertleşmek içim girdim 4-5 konu açtım bir kere rahatlayıp uyuduğumu bilmem.Hep daha üzüldüm.Çok garip.Bir ben değil.Herks birbirini gömme derdinde.Hatalar yüzüne vuruluyor aşağılanıyor herkes kusursuz gibi Valla reel hayatta burdaki kadar üstüme gelen Yok bir daha konu açıp dert yanmak mı aman aman:)
Kız kardeşin veya kızın yoktur umarım dediniz yani erkek kardeşim ya da oğlum olsa sorun yok. Resmen kadın erkek ayrimciligini destekleyen ve kibar bir dille yapılmış beddua o. Ama siz oyle diyince kibar oluyorsunuz ben kotu.

Evlendim boşandım! Evet Kızım!Neden söylemeyeyim Ya !Bana elini sürmemiş aynı yatak odasını paylaşmamışım Ne diye bunu saklayacakmışım! Karşıma çıkan bu gerçekle kabul etsin! Saklamam gereken bir konu değil bu !ayıpmış yada garipmiş gibi neden saklayayım? O zarım var ve ben bunu bal gibi de önüme çıkana gururla anlatırım.Çok çirkin bir konuşma olmuş sizinki.zaten hassas olduğum bir konunun üzerine gelmiş tepinmişsiniz resmen! Ben bir biçim toplum haline geldik Ya taşlayın bi de oldu olacak! Ve yazımı okumadan yazmışsınız.Numaramı istemedi zaten duruyor senin numaran dedi.Kendi no yazdı.Şu hayattan öğrendiğim birşey varsa ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor
Gururla söyle tabii.Gurur duyulacak şeyin seks yapmamış olmak demek ki.Valla o kadar çok şey yazmışsın ki yok o istemedi zaten numaran var bende dedi falan.Ara diye bekle madem.Aradığında da bakireyim diye sıkıştır araya."Ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor." da şey demek heralde "Kınamayın , neyi kınarsanız onu yaşarsınız." gibi bişey.Bu forumda işine gelmeyen yorum alan kadınların fiks düşünceleridir bunlar.

Bu kk ya son mesajım ve yorumum üyelik silinse sileceğim bilen varsa yorum atsın.Cidden ben buraya inanılmaz kötü bir psikoloji ile üyelik açtım.Ama bana iyi gelmedi.Kimseye iyi geldiğini düşünmüyorum.Geçen bir arkadaş konu açtı.Evliymiş biraz ayrı kalmış başka adamla mesajlaşmış.Herkes ona acıdı da acıdı.Burda çok fazla kötü psikoloji içinde kadın var ve sinirini alıp kendi dikkat etmediği şeyler konusunda başkalarına nasihat verme derdinde.Ben ne soruyorum millet neler diyor hepsi çok alakasız saçma!Ben kimseyi kendimi ötekileştirmedim maksat polemik olsun,algı değiştirmek olsun,hiç tanımadığınız birini kötülemek olsun! Hiçbirine cevabım Yok.Kendi özel hayatımdaki arkadaşlarımın akıllarını tercih ediyorum.Zaten kötü olan moralimi sizlere oyuncak edemem.Allah herkesin kalbine göre versin

Bence sen arama bekle onun aramasını , ararsa konuşursun aramazsa salla gitsin... Köprülerin altından çok sular akmış. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada olacağı varsa olur zaten zorlamanın alemi yok zorlanan işlerin sonu hayır olmuyor genelde...

Bu kk ya son mesajım ve yorumum üyelik silinse sileceğim bilen varsa yorum atsın.Cidden ben buraya inanılmaz kötü bir psikoloji ile üyelik açtım.Ama bana iyi gelmedi.Kimseye iyi geldiğini düşünmüyorum.Geçen bir arkadaş konu açtı.Evliymiş biraz ayrı kalmış başka adamla mesajlaşmış.Herkes ona acıdı da acıdı.Burda çok fazla kötü psikoloji içinde kadın var ve sinirini alıp kendi dikkat etmediği şeyler konusunda başkalarına nasihat verme derdinde.Ben ne soruyorum millet neler diyor hepsi çok alakasız saçma!Ben kimseyi kendimi ötekileştirmedim maksat polemik olsun,algı değiştirmek olsun,hiç tanımadığınız birini kötülemek olsun! Hiçbirine cevabım Yok.Kendi özel hayatımdaki arkadaşlarımın akıllarını tercih ediyorum.Zaten kötü olan moralimi sizlere oyuncak edemem.Allah herkesin kalbine göre versin

Sizin bekaret takıntınız yüzünden insanlar size tepki gösterdi.
Kötü bir evlilik bile olmayan evcilik, şiddete maruz kalmış bir kadın var ortada
Burada kimse vicdan yoksunu degil.

Ama siz boşandım ama bakireyim,
Kadın değilim kızım,
Bekaretimi koşa koşa o adama verecek değilim,
gibi cümleler kurarsanız tepki almanız da normaldir.

Bu kadar takıntılı olma sebebiniz yaşadıklarınız da olabilir.
Bu yüzden bence yardım alın.
Ben hala bir an önce mutlu olayım diye mi, boşluktan mı neden bilmiyorum, hemen eski sevgilinizi arama kararınızı doğru bulmuyorum.
Keşke kendinize biraz vakit verseydiniz.

Özel hayatınızdaki arkadaşlarınız size boşandıktan 15 gün sonra eski sevgilini ara dediyse, onların akıllarından da uzak durmanızı tavsiye ederim.

Mesajlarınız ve konularınız burada kalacak ancak üyelik tabiki iptal ettirebilirsiniz.
Mune Mune ile iletişime geçebilirsiniz

Siz sıradan sevgililik döneminden çıkmamışsınız ciddi ciddi bir evlilik yapıp boşanmışsınız sevsenizde sevmesenizde oyuncak değil sonuçta. Kendinize zaman verin biraz bu şekilde eski arkadaşınız da pek iyi şeyler düşünmeyebilir.

icinizden geleni yapin ancak once kendisine daha once onu birakip baska biriyle evlenmis olmanızın sorun olup olmayacagini sorun ve cevaptan emin olun.

3. kişi olarak konuya dahil oluyorum affedin lütfen yanlış anlaşılma var burada bana göre.

Paravan evlilik sahte evlilik burada konu sahibisenin kastı bu. Durumunu belirtmek adina.Aldatilmis ve kandirilmis oysa ne umutlarla evlenmistir.
Eski eşi baştan soyleseydi burada bunlari hiç konuşmaz ve anlaşmalı evlilik derdi.

Evliler sahte evlilik yapmiyor genelde.

Anlatmaya çalıştığı kaldığı yerden hayatina devam etmek istemesi.

inci_ser size sonuna kadar katılıyorum size. Kiz- kadın klişesini yikmaliyiz toplumca.
Bunun bi de bayani var.
Erkek erkek durur da bizle ne dertleri var bilmem.

Ben kendimce anneme kız derim sulalem de böyle tersten kaliba sokariz tanimlari :)

Kimse bizi kategorize edemez.

Insaniz.

Back
X