- Konu Sahibi Strewbery45
Bu durumda yakında eşinize yanlış yapacağınızı hissediyorumHerkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Edit: Çok pardon boşanmışsınız
Dikkatli olun yine de.