• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce baskı yapim mi?

böyle bir potansiyeli mi var sevgilinin?
tavrını çok abartılı buldum ben açıkcası.
hiç mi güvenin yok bu adama.
adam daha 1 gün olmuş işi bırakalı.
nedir bu telaşın?
hep böyle müdahelecimisin sen?
Evet yapım böyle. Herşeyi takiyorum planliyorum yıllar sonrasını bile

Biri sana " aaa baski yapmiyosun?? yapman gerek' felanmi dedi?
Sanki birisinin doldurusuna gelmissin gibi yazmissin.
Illa yorum yapmam gerekirse " calis calis" diye zorlamam ben sevgilimi. Eger ciddi dusunuyosam bu erkekle uzaktan izlerdim ne kdr ekmeginin pesinde diye. Eger bos gezenin bos kalfasi olma planlari varsa yol verirdim. Bu adam evin diregi olamaz.

Baskı yapmak çok itici bir davranış..ikna etmek deseydin biraz daha mantıklı olurdu.ama bence buna da gerek yok.Kendi kendine doğruyu bulacak yaşta bir sevgili ise hiç takmam kafama değilse zaten sevgili olmam.anlatabiliyormuyum?

Seni istemeye gelecek olsa hadi anlarım, hayatım sen işe girince isteme olayını şeaparız dersin ama öyle bir durum yok üstelik 1 gün olmuş ne bu telaş.
Hovarda olmasından mı korkuyorsun? Bırak bakalım olacak mı. Güvenmediğin biriyle neden olursun anlamam.

Biri sana " aaa baski yapmiyosun?? yapman gerek' felanmi dedi?
Sanki birisinin doldurusuna gelmissin gibi yazmissin.
Illa yorum yapmam gerekirse " calis calis" diye zorlamam ben sevgilimi. Eger ciddi dusunuyosam bu erkekle uzaktan izlerdim ne kdr ekmeginin pesinde diye. Eger bos gezenin bos kalfasi olma planlari varsa yol verirdim. Bu adam evin diregi olamaz.
Evet yani kaç yasında adam.Ben zaten doldurusa falan cok geliyorum

Seni istemeye gelecek olsa hadi anlarım, hayatım sen işe girince isteme olayını şeaparız dersin ama öyle bir durum yok üstelik 1 gün olmuş ne bu telaş.
Hovarda olmasından mı korkuyorsun? Bırak bakalım olacak mı. Güvenmediğin biriyle neden olursun anlamam.
Yoo guveniyorum da erkek dediğin çalışır ama.Kendi haline bıraktım zaten akli fikri var kaç yasında adam

Pess, adam daha işten çıkalı 1 gün olmuş, ne baskısı yapacaksınız?
Hayır parası varsa gezer tabi; imkanı el veriyorsa 6 ay dünyayı dolaşsın; niye gezmesin ki?

Parası yoksa mecbur ya oturacak ye hemen iş bakacak.
Tamam da çalışsın yani.İs bakmaya başlasın zaten çok zor is bulmak

Evet yani kaç yasında adam.Ben zaten doldurusa falan cok geliyorum

Kendisine birak is konusunu. Herkesin her dediginede takma. Eger evli olsaniz alttan alttan is bulmasi konusunda yonete bilirsin. Anlarim. Belkide tamda su anki yapmak istedgin plani sana evli birisi onerdi. Ama sen ve sevgilin simdilik evli feln degilsiniz. Birbirinizin hayatini yonetmek yerine birbirinizin hayatini tanimaya calisin ne kdr uygunuz biz birbirimize diye.

Karismayin. o sizinle konuşup istisare edince, ortak karar almak isterse alirsiniz konusursunuz.
Zaten cok sıkılacak, parası olmayınca vs..
Nisanlim sevgiliyken isten ayrilmadan önce bana sormustu ortak karar kaldik. Ise gireceginde yine birlikte karar aldik.

Kendisine birak is konusunu. Herkesin her dediginede takma. Eger evli olsaniz alttan alttan is bulmasi konusunda yonete bilirsin. Anlarim. Belkide tamda su anki yapmak istedgin plani sana evli birisi onerdi. Ama sen ve sevgilin simdilik evli feln degilsiniz. Birbirinizin hayatini yonetmek yerine birbirinizin hayatini tanimaya calisin ne kdr uygunuz biz birbirimize diye.
haklisin da ben yıllarca issiz olmasından korkuyorum ya.Simdi takiliyo arkadaslariyla

Karismayin. o sizinle konuşup istisare edince, ortak karar almak isterse alirsiniz konusursunuz.
Zaten cok sıkılacak, parası olmayınca vs..
Nisanlim sevgiliyken isten ayrilmadan önce bana sormustu ortak karar kaldik. Ise gireceginde yine birlikte karar aldik.
Sklr dimi böyle bos bos nereye kadar.şimdi mutlu arkadaslariylada

haklisin da ben yıllarca issiz olmasından korkuyorum ya.Simdi takiliyo arkadaslariyla

O zmn erkenden yuzunu gorursun kararini ona gore verirsin. ilerdede burya " esim sorumsuz, butun gun evde yan gelip yatiyor evi ben gecindiriyorum" diye bi konu acmaktan ramak kala kurtulursun. Mantigini kullan. Adama sunu yap bunu yap diyerekmi hayatinizi surdurmeyi dusunuyosun? Bundan bi zmn snra bikarsin inan bana. Icinden gelmeli. Sevgili ve nisanlilik evrelerini avantaja cevirin. Mantiginizi kullanin kizlar.

O zmn erkenden yuzunu gorursun kararini ona gore verirsin. ilerdede burya " esim sorumsuz, butun gun evde yan gelip yatiyor evi ben gecindiriyorum" diye bi konu acmaktan ramak kala kurtulursun. Mantigini kullan. Adama sunu yap bunu yap diyerekmi hayatinizi surdurmeyi dusunuyosun? Bundan bi zmn snra bikarsin inan bana. Icinden gelmeli. Sevgili ve nisanlilik evrelerini avantaja cevirin. Mantiginizi kullanin kizlar.
Haklsiin valahaa.Simdi arkadaşlarıyla bakalım yarin birinci yilimiz kutliycak mi.hic sanmıyorum gerçi.

Koca adama ne baskısı o sana yapsa kıyamet kopar yapmayın bu adama baskı yapacaksa anne babası yapar zaten. Sevgilelerinize annesi gibi davranmayın sonra bunalıyorlar. Hem al sana fırsat adam sorumsuz mu ögrenirsin işte

Back
X