• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce başlamadan bitmeli mi?

benim agzım kulaklarımda farketmedim teyzemler görmüşler kadının süratını astıdıgnı kadın zaten benim kuzene bi benim gelinime bak bide buna demiş.gelini sessiz sakın saf gibi bişey benide uyanık falan gordu istemedi heralde tam sebep ney onuda bilmiyoruz sadece tahminler üzerine hakeret ettim.cidden insanın pisklojisini bozuyo bunlar.

Bozulmasın beğenmeyen kücük oğluna almasın. Hayır gelmez öylesinden böyle ufak şeylere takan yarın başka şeylerde canını sıkar.

zoruma giden ne aslında biliyomusun cocuk cıkıpda karsıma adam gbi ya kusura bakma ailem istemiyor bende onların istemedigi biriyle olamam diyeyememesi o kadarda sordum ailen istemiyosa gorüşmeyelim diye yok ailem bana bıraktı bende istiyorum diye konuşmaları ..hiç mi sans olmaz ya..

sana bi abla tavsiyesi sakın üzülme o sümsük oğluna kız bulmadan önce kadın kendi biraz flört etsin gelin adayıyla böyle tipten koca olmaz bu kadın sana hayatı zehir eder boşver gitsin salak daha neyini görmüşlerde istemiyorlar.Vur başına al lokmasını olacak herhalde sakın üzülme burdaki sümsük koca konularını okuyorsan dikkat et.Sinir oldum ya kimmiş oğlu peribadışahının oğlumuymuşki çıktığı yere geri koysun o kadar kıyamıyorsa.

sana bi abla tavsiyesi sakın üzülme o sümsük oğluna kız bulmadan önce kadın kendi biraz flört etsin gelin adayıyla böyle tipten koca olmaz bu kadın sana hayatı zehir eder boşver gitsin salak daha neyini görmüşlerde istemiyorlar.Vur başına al lokmasını olacak herhalde sakın üzülme burdaki sümsük koca konularını okuyorsan dikkat et.Sinir oldum ya kimmiş oğlu peribadışahının oğlumuymuşki çıktığı yere geri koysun o kadar kıyamıyorsa.

yok ablacım ya agzmı acıp hiçbişey demedim bile gerci hizmet etmekten oturmadım bile zaten oturacak yerde kalmadı kızı damadı gelini hepsi toplanmış geldiler.niye bu erkekler bu kadar cok düşkün annelerine yazık günah degilmi karsısındaki kıza görüş konuş anlaş annem istemiyor de ortada bırak :43:

Back
X