Sizce baslayim mi?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
Arkadaşlar merhaba hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun Rabbım tekrarına nasip etsin söyle bir kafa karışıklığım var ben 4 aydir iş arıyorum ve geçen carsamba günü gorusme gittiğim yerden olumlu cevap geldi ise alındığıma dair evrak listesi gönderildi firmanın servisi var daha netleşmedi ki bayram dönüşü perşembe günü başlayacağım asla şımarıklık olarak değil sadece nedense içimde bi huzursuzluk var aslında çok isteyerek gittim görüşmeye ama başlayıp baslamama konusunda aşırı kararsızım niyeyse öyle bir durumdayım teknokent bolgesinde yazılım firmasında cay temizlik ve sekreter bu üç işi yapacağım gorusme esnasında bayan 3 Yönetici olduğunu söyledi daha öncede yapmıştım açıkçası çok yorucu oluyor ucu ama işsizlik döneminde yaparım dedim yoneticileri memnun edebilir miyim,calisanlar isimden memnun olur mu diye ister istemez endişelerim var yani bilmiyorum içimde Bi huzursuzluk var niyeyse sizce başlayım mi ? İse başlamayım mi?

Bence başlayın karşılıklı deneme sürecinde görürsünüz haklarınızı da eksiksiz yaptıracaksa malesef bu devirde iş bulmak çok zor

Bence başlayın karşılıklı deneme sürecinde görürsünüz haklarınızı da eksiksiz yaptıracaksa malesef bu devirde iş bulmak çok zor
Evet inanın 4 aydir gitmediğim firma kalmadı ama dönüş yapan yok bu çağıran firmaya gitmesem umurlarında olmaz sonuçta başkasını hemen bulurlar malum işsizlik çok fazla ama neden içimde bi huzursuzluk var anlamadım

O zaman açıkçası birşey diyemem insan hissinde genellikle yanılmaz belli ki içinize dinmeyen birşeyler var

Ev iş arası uzaklık nasıl? Çalışma saatleri nasılmış? Haftada kaç gün? Yemek yol ayrıca karşılanacak mı?
Servis olmaz ise iki vasıta yapmam lazım ters tarafta servis var imkanlarında yazıyordu gidince belli olcak perşembe gidersem belli olcak servis olmaz ise gidemem saatleri 9-6 cumartesi pazar tatil maaş olarak asgari ücret dedim hani iş olsun diye ama ne vereceklerini gorusme esnasında söylemediler perşembe söyleyecekler sanırım yemek var ama yemek kartlı mi? Yada yemekhaneden mi yencek onu bilmiyorum ama bu tarz yerlerde genelde yemek karti veriliyor multinet gibi bu şekilde

Başlayın, denersiniz. Eğer mutsuz olursanız o zaman düşünürsünüz.

Yani direk kestirip atmayın öyle mi? Yani ilk defa bir işe başlarken içimde bir sebepsiz tereddüt oluştu nedense çok zor iş buldum ve gitmeme düşüncesi sardı beni anlayamadım tecrübesiz de değilim
Orada tavırlarında vs olumsuz bir şey mi sezdiniz?
Büyük bir işyeri mi? Eğer geniş bir yerse, hem sekreterlik hem çay hem de temizlik zor olur, yoksa sekreterlik yapacaksınız bir de arada çay kahve o zor olmaz.

Orada tavırlarında vs olumsuz bir şey mi sezdiniz?
Büyük bir işyeri mi? Eğer geniş bir yerse, hem sekreterlik hem çay hem de temizlik zor olur, yoksa sekreterlik yapacaksınız bir de arada çay kahve o zor olmaz.
Bir de şöyle düşünün. Eğer size zorsa herkese zor, sizden iyisini mi bulacaklar?

Bir de şöyle düşünün. Eğer size zorsa herkese zor, sizden iyisini mi bulacaklar?
Çok teşekkür ederim gorusme esnasında yapılacak iş olarak söylenen Sekreterlik telefonların karşılanması ve mutfak sorumluluğu + temizlik günlük zaten ben 4 ay önce de bunun aynı düzeyinde bir iş yaptım mutfak sorumluluğu temizlik Sekreterlik evet zor oluyor acaba ondan mı içimdeki bu karamsarlık

Daha ince yapmışsınız, az çok zorluklarını anlarsınız. Ama söyle ki bazen korktuğunuz gibi olmaz . Mesela eltim hiç çalışma tecrübesi yoktu sizin gibi çay, yemek ,temizlik tarzı bir işe başladı. İlk 10gunde bırakacaktı neredeyse sabret dedim alışırsıniz birbirinize ki şuan çok memnun . Denersiniz olmazsa ayrılırsınız

Yöneticileriniz belli daha anlayışlı olur. Bazısı beklemeyi sevmez , bazısı bekler ses etmez. Bazısı sert görünür ama öyle değildir. Zamanla oturuyor iş ortamında da ilişkiler.

Yöneticileriniz belli daha anlayışlı olur. Bazısı beklemeyi sevmez , bazısı bekler ses etmez. Bazısı sert görünür ama öyle değildir. Zamanla oturuyor iş ortamında da ilişkiler.
Yani ortamı gördüm ama yoneticileri hiç görmedim 3 kişi imiş sanırım yani onlara hizmet etme çay vs temizlik öyle işte bu işten başka işlere de basvurdum ki onlarda sadece Sekreterlik vardi diğer işleri yapan birileri vardı ve güzeldi ama olmadı acaba diyorum sonuçta evrak listesi gönderdiler ama hazirlamadım buraya gitmesem beklesem daha gönlüme göre bir yer bulur muyum? Sonuçta gitmesem gelmeyecegimi söylesem hiç sorun etmezler cunku işsiz çok başvurup görüştüklerini baska birisine ok derler acaba diyorum öyle mi yapsam beklesem daha gönlüme göre bir yer gelir mi ki? Cunku 4 ay önce farklı bir firmada aynı işi yapmıştım hem çay hem temizlik hem Sekreterlik ciddi anlamda zor oluyor ilk başlarda sorun olmuyordu ama zamanla yormaya başlamıştı

Kaygılı düşüncelerin her zaman mantıklı bir temeli olmuyor. Sadece bir hissiyat. Eger öyleyse işe baslayin zamanla huzursuzlugunuz gececektir. Tecrube etmeden asla bilemezsiniz. Kuruntudan öteye gecmez.

4 aydır issizsiniz ve ise başlayım mi diye konu açıyorsunuz pes! Başlamayın 4 ay daha oturun.

Heyecandan ve acabalardan kaçacak yer arıyor insan ama başlayın bencede korkmayın en fazla tecrübe olur kacacak yer aradığım işimde 1 senemi dolduracam denemeden bilemez insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…