- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Kibele'ye bilirsin mesajımı istersen sileyim de. Sen dalga geçiyorsun amakonu açtım bana hasta dendi. kimin hasta oldugu belli oluyor. cidden cok yazık
kibele ne demek :) bencede uzamasın. yoksa hesaplar gidecek dalga felan da gecmedim. ayrıcaKibele'ye bilirsin mesajımı istersen sileyim de. Sen dalga geçiyorsun ama
Ya klavyeden dolayı yanlış yazmışım kib butonu olacak . Ona basınca şikayet etmiş oluyorsun yönetime. Onlar da gerekli görürse üyeyi bir süreliğine engelliyor falan öyle bir şey.kibele ne demek :) bencede uzamasın. yoksa hesaplar gidecek dalga felan da gecmedim. ayrıca
off ne kadar saçma. bayan veya kadın. ayrıca matrak olsun diye acıldı konu
sen bana durduk yere neden hasta dedin onu anlamadım ? cvap verir misin bir şey dememiştim halbuki ?Ya klavyeden dolayı yanlış yazmışım kib butonu olacak . Ona basınca şikayet etmiş oluyorsun yönetime. Onlar da gerekli görürse üyeyi bir süreliğine engelliyor falan öyle bir şey.
Bdv de matrak olsun diye konu açmışsın. Matrak cevaplar verenler ban yiyor bu sayede.sen bana durduk yere neden hasta dedin onu anlamadım ? cvap verir misin bir şey dememiştim halbuki ?
Silinmiyor sanırım konular. Ama taşımışlarburayı tam bilmiyorum ama silsinler konuyu ne yapayım...
burayı tam bilmiyorum ama silsinler konuyu ne yapayım...
Konu silinmez istek üzerine kapatılır...
Bak bakalım başlıkta ne yazıyor :)taşımışlar hangi bölüme acaba :)
taşımışlar hangi bölüme acaba :)
:) iyi bakalımİlişkiler duygular ve hayatın içinden bölümüne..
:) iyi bakalım gördüm...
ban yiyeceğiz galiba.İyi bakalım gördüğüne sevindim...
İyi bakalım gördüğüne sevindim...
bu forumda genellikle anladıgım kadarıyla alakasız cevap verenler hakaret içerikli yazı yazanlar cok oluyor. bende uydum cevap verdim. kesin ban yiyeceğim..
Hakaret varsa konu dışı olursa ceza alınıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?