Kesinlikle... yaşananlardan sonra aldığım karar sadece bayramlarda eşimin hatrına katlanıp 5 dk. Görmek oluyordu. Şuan ki düşüncem bayramı bile haketmedikleri yönünde.Ben olsam gitmem ne gerek var..zaten bayram disinda görusmüyormuşsun..bayramda görüşmenin mantiği yok..
İşte sabrettim sabrettim bu bayram aynen böyle diyorum ben de... kalitesiz saygısız olmayı ben seçmedim onlar zorladılar resmenÖf bu kadar melek olmayin ya ne bayram ziyareti. Baslarim oyle buyuge.
Eşime de dedim zaten benim için bu defa tam olarak bitti saygı da duymuyorum tanımıyorum da kendin gidebilirsin ama ben yokum!Ben olsam gitmem. Hiç gerek yok
Evet kendisi ne kadar kötü de olsa bu benim babam dedi ki asla karışmam zaten kendi fikri.. ama ben gelmeyeceğim sakın ısrar etme bitti benim için dediğimde asla sesini çıkarmadı önceden olsa öyle olmaz derdi ikna etmeye çalışırdıBen olsam gitmem, ama burada eşinizin fikri önemli o gitmek istiyor mu size gidelim vs diyor mu ?
Aynen işte bunu hiç affedemiyorum sen babasın ya sıkıntı yaşayan evladın...sana of bile dememiş evladın...yine de yaptığım çok mu çirkin diye sorguluyorum. Çok yazık!Bayrama gitme gerek yok ... Ne durumda oldugunuzu bildiği halde sormamis bile ...hiç gerek yok.
Evet kendisi ne kadar kötü de oşsa bu benim babam dedi ki asla karışmam zaten kendi fikri.. ama ben gelmeyeceğim sakın ısrar etme bitti benim için dediğimde asla sesini çıkarmadı önceden olsa öyle olmaz derdi ikna etmeye çalışırdı
Çok teşekkür ederim. Eşime sorduklarında eşim bu kadar konuşmaz işi vardı der sadece ama emin olun onu bile sormayacaklardır çünkü muhatap almıyorlar resmen... büyüklük yapsa,kendini saydırsa, emek verse sorar ama kendince tepkili muhatap almıyor seyrek gidiliyor yaSizi yoksayanları bence sizde yok sayın o zaman. Gitsin eşinizde karın niye gelmedi diye sorarlarsa bırakın cevabını kendi versin. Ama başı ağrıyo, karnı ağrıyo demesin. “Zor durumdayız, sizden maddi beklentimiz yok ama manevi olarak bile yanımızda olmadınız. Ben babam olduğun için saygımdan geldim ama o kız çok kurıldı ve üzgün.Neden gelsin ki bende olsam bende gelmezdim.” Desin bilsinler duyarsızlıklarını, anne baba olamadıklarını. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim de sizim fikrinize saygım var tabi. Bu zamana kadar yapılan tüm haksızlıkları görmezden geldim babadır yine dedim ama bu kadar tepe taklak olduk yuvamın akibetinden bile endişe duydum iflas etmek o süreci atlatmak ki atlatmış değiliz hiç kolay değil hele dökülen göz yaşları... bunları el gibi dışardan izleyen baba.. içimi soğutamıyorumBurda bütün arkadaşlar gitme demiş saygım sonsuz ama bende fikrimi dile getirmek istedim..
Taşta olsa babadır ya sevaptır beş dk da olsa gidin derim ne biliyim... büyüklük sizde kalsın
Son bayramlarım böyle geçti aynen dediğiniz gibi yalandan iki merhaba ve dk larca sessiz sinema...Zaten sevmiyorsunuz bayramda ziyarete gitmek hiç samimi değil. Yalandan iki merhaba diyeeğinize hiç gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?