Sizce bayramda gitmesem çok mu ayıp etmiş olurum?

Offf ne zor isler bunlar.Aileler arasinda anlasmazlik olunca bayramlar kabus gibi oluyor insana.sahsen benim icin oyle.bir bayram mutlu olmadim. Esiniz zorlamiyorsa gitmeyin diyecegim ama rahat bir insan degilseniz buda sizi rahatsiz edecek.Gidince de kendinize sayginiz kalmayacak.isinizden geleni yapin.bundan daha kotusu kararsizlik herhalde

Çok haklısınız..
İnşallah tez vakitte düze çıkarsınız

Şöyle eğer ortaksanız kredi ödemesi dükkandansa baba ve abinin giderinden daha çoksa sizin kredi ödediğiniz dönemdeki gider ozaman hak olmamış oluyor
Erkek aileyi hiç bir zaman toparlayamaz arada tek tük örnek çıkabilir ama geneli evlenir gider anne gibi olamaz
Ama bayramda gitmek istemiyorsanız gitmeyin

Ben olsam gitmem
Hiç gerek yok öyle insanlarla 1 saat bile aynı ortamda bulunmaya
İnşallah borçlarınızı ödeyip tez zamanda bir evladınız olur

Evet rahatsız olucam belki ama bunu da alışıcam bu kadar sahipsizlik vurdum duymazlık olmazdı küçük bir hatır arıyorum bulamıyorum. Sadece eşimin bijolojik babası

Kredi ödememiz onları ilgilendiren mevzu değildi. Eşime ödediği aylık ücreti bile ev alınca düzenli vermemeye bu ay para az diyerek taksit taksit az az vermeye başladı senmisin ev alan şimdi ödeyeme sıkış der gibi zora soktu dayanamayıp ayrılma sebebimiz bu oldu zaten.. ve kendi ne aldığını asla hesaba yazmadı bilmedi eşim sorunca da sen den az harcarım ben dedi. Bizde çocuk yok onda 2 tane okullu ! Hakka girilmişlik yok yani

Gitmenize gerek yok zaten aile bağı kalmamis aranızda. Anne değilde baba vefat etseydi , o anne evlenmez çolugunu çocuğunu bir arada huzurlu tutmaya çalışırdı. Evin direği baba değil anne bir kez daha görmüş olduk

Aynen öyle annesi olmayanın babası da olmuyor...
Kendisi bizim ne mutluluğumuzda vardı ne üzüntümüzde hep etkisiz eleman ama hanımı hasta olmuşmuş biz geçmiş olsuna gitmemişiz gönül koyuyo başkalarına anlatıyo ölür müsün öldürür müsün? Vermeyen ama alan taraf olmak istiyorlar öyle bir dünya mı varmış hanımı da dersin oğlunun anası

Yoksa hakka girmişlik onlar düzeltsin ozaman arayı

Ben gitmem. Aile kavramını bilmeyen insanlara bu yaşdan sonra öğretemem.
Not: kendi aileme 8 yildir gitmiyorum.

Ben gitmem. Aile kavramını bilmeyen insanlara bu yaşdan sonra öğretemem.
Not: kendi aileme 8 yildir gitmiyorum.
Kesinlikle aile kavramı denen birşey yok bunca badireler atlatılıyor adam gelip gitmiyorlar diyor hangi yüzüne geleyim ya da gelince muhatap alıp güzel mi ağırlıyosun suratları göre göre nefret ettik resmen. Ama sizin kendi ailenizle görüşmemenize de ayrı üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun

Gitme.
El için hayat yaşanmaz.
Kendime yakıştıramıyorum demek özbenliginize saygısızlık olur.
Asıl giderseniz kendinize yakıştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…