Sizce ben anormalmiyim?

estoria

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
38
21
8
26
Öncelikle geçmişimden bahsetmek istiyorum. Annesiz babasız büyüyen, çocukken babasından ileri derecede şiddet gören, sokaklarda yerlerde sürüklenen, büyüyünce 6 sene boyunca tacize maruz kalan sevgisiz ilgisiz yokluk içinde büyüyen bir kadınım. şu an bir erkek arkadaşım var. Beni çok sevdiğinden eminim. Ama şöyle bir huyum var. Birlikte olduğum erkeğin full hanımcı olmasını istiyorum. Yani benimle yüzde yüz ilgilenmesini, ilişkide hep benim sözümün geçmesini, bir dediğimi iki etmemesini, yokluğunu hiç hissettirmemesini ve sevgisini yüzde yüz göstermesini istiyorum. Aşırı kılıbık, çocuklar duymasındaki Selami gibi olmasını istiyorum kısaca. Çünkü hiç sevilmedim hiç ilgi görmedim. Sizce böyle hissetmem normal mi?

Öncelikle geçmişimden bahsetmek istiyorum. Annesiz babasız büyüyen, çocukken babasından ileri derecede şiddet gören, sokaklarda yerlerde sürüklenen, büyüyünce 6 sene boyunca tacize maruz kalan sevgisiz ilgisiz yokluk içinde büyüyen bir kadınım. şu an bir erkek arkadaşım var. Beni çok sevdiğinden eminim. Ama şöyle bir huyum var. Birlikte olduğum erkeğin full hanımcı olmasını istiyorum. Yani benimle yüzde yüz ilgilenmesini, ilişkide hep benim sözümün geçmesini, bir dediğimi iki etmemesini, yokluğunu hiç hissettirmemesini ve sevgisini yüzde yüz göstermesini istiyorum. Aşırı kılıbık, çocuklar duymasındaki Selami gibi olmasını istiyorum kısaca. Çünkü hiç sevilmedim hiç ilgi görmedim. Sizce böyle hissetmem normal mi?

yaşadıkların sebebiyle böyle hissetmen normal olabilir ama normal olan bu değil
bir uzmandan yardım aldın mı hiç yaşadığın travmalar sebebiyle?

Pek değil.
Çünkü abartılı birşey istiyorsunuz,karakteri olmasın adamın.
Af buyurun süs köpeği alın daha iyi.

Yaşasın hanımcı erkekler!
Ona lafım olmaz.
Lakin sizinki başka birşey.

Geçmişle ilgili olduğu belli.
Destek alsanız?
Aslında şuanki ilişkiniz normalse,adam hödük değilse, ruhunuzu okşuyorsa kafi..

Bu anlattıklarını yaşandıysan normal. Yani normal değil ama normal.
Bu şekilde hayat zor. Karşına öyle biri çıkarsa ne âlâ ama biraz zor gibi.
Klâsik olucak belki ama ciddi bir psikolojik destek almalısın.

Yaşadıklarından dolayı güçlü erkekten korkuyorsun. Ama bu şekilde mutlu olamazsın sana bunları yaşatan babanın ben. ...:KK11:

Bence tedaviye ihtiyacınız var erkek arkadaştan daha çok.

Pek değil.
Çünkü abartılı birşey istiyorsunuz,karakteri olmasın adamın.
Af buyurun süs köpeği alın daha iyi.

Yaşasın hanımcı erkekler!
Ona lafım olmaz.
Lakin sizinki başka birşey.

Geçmişle ilgili olduğu belli.
Destek alsanız?
Aslında şuanki ilişkiniz normalse,adam hödük değilse, ruhunuzu okşuyorsa kafi..
hiç romantik değil mesela gece geç yatıyo öğlen kalkıyo. ben istiyorum ki benden önce kalkıp bana güzel şeyler yazsın uyanınca okuyim

hiç romantik değil mesela gece geç yatıyo öğlen kalkıyo. ben istiyorum ki benden önce kalkıp bana güzel şeyler yazsın uyanınca okuyim
O zaman siz daha geç kalkın :)
Şaka bir yana eğer istediğiniz gibi biri değilse ayrılın elbet.
Ama olmayacak sebeplerden de iyi bir adamı harcamayın derim.
Gece geç yatıp öğlen kalkmak,romantik olmamak demek değil.kıstas değil.

O zaman siz daha geç kalkın :)
Şaka bir yana eğer istediğiniz gibi biri değilse ayrılın elbet.
Ama olmayacak sebeplerden de iyi bir adamı harcamayın derim.
Gece geç yatıp öğlen kalkmak,romantik olmamak demek değil.kıstas değil.
bunların yanında bir sürü şey var aşırı sorumsuz. ama sorun bu değil işte benim istediğim şey her istediğimi ikitletmeden yapan biri. açıkcası hayatını bana adayacak biri olması lazım ama bu imkansız

malesef psikologlar içimdeki şiddetli ilgi ve sevgi isteğini köreltemiyolar
Kişisel gelişim kitapları okuyun sevgi kuramı adlı bit kitap var mesela. Kendinizi sevmeyi öğrenince başkasının sizi sevmesini o kadar istemeyeceksiniz

Back
X