Sizce ben fedakar degil miyim

Bi çatal da olsa Alman gerekiyordu. Herkes aynı özveri ve anlayışta olmayabiliyor maalesef.. bazen başkalarının anlamalarını beklemeden kafalarına vura vura senin anlatman gerekir. Bu arada benimde canım makarna çekti şimdi :anneadayı::kk77: boşuna üzme kendini hadi makarna yapalım :KK76:

Erkekler o kadar düşünceli değiller örneğin eşim yolda giderken bir büfede durur kendi sevdiği bisküviyi alır arabaya biner gideriz yer hiç sormaz yermisin diye :işsiz:çok salakça Dimi bende başta bozulurdum sonra anladım ki kötü niyetle yapmıyor ,bana sorma fikrini kas kafalı olduğu için akıl edemiyor !trip falan işe yaramıyor !baktım ben püskevitsiz kalıyorum sen ayı mısın bana neden sormuyorsun birşeyler alacağım sen ne istersin diye bide tek başına yiyorsun dedim sorun çözüldü artık istemesem de muhakkak sevdiğim kek var onu alır gelir

Adamla oturup yemek yerine onune koyup kenara cekilirseniz yemek istemediginizi dusunup teklif etmez.
Benim esim de aynisini yapardi.

Makarna kocagün sizinleydi dimi orada dururken umurunuzda olmuyor canınız cekmiyor ama esinize pisirirken mi caniniz isteyip aglicak duruma geliyorsunuz. Simarikliktan baska bisey goremiyorum ben. Hadi diyelim o derece makarna diye ölüp bittiniz canim cekti diyip bir catal alıp otursaydinız yanina, kovacak değil ya. Cocuk gibi hareketler yapmayin ya

Yukaridaki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum :) ayrıca konunuzun sonunda sorduğunuz soruya kocaman bir EEEEE-VET!! diyorum esenlikler diliyorum:-)

Hayatında hiç hamile kalmamış insanların yorumu gerçekten çok acımasız ve çok ukalaca.

Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce
siz hiçbirsey demeden durdursanız esiniz belki canı istemiyordur demiştir . makarna az diyip alıp gelseydi söyleseydinizde. ona bunu söyleyin ama kırmadan

Valla bende hamileyim ama cok sukur henuz aklimi yitirmedim. Dusunup kkafayi calistirabiliyorum hala. bence bazıları cidden çok çok aşırı abartiyo. Allah kocaları na yardım etsin
Ne mutlu size.Aklını yitirmek olarak bakmıyorum zira bu şekilde bakmak ne kadar doğru, ben de sizin gibi şanslılardandım.Ancak bazı arkadaşlarım maalesef çok ağır yaşadı hanımefendi gibi çok duygusal geçirdiler.Ha bazıları var gerçekten şımarıklık yapıyordur ona değil lafım.Ama konu sahibesi belli ki çok hassaslasmış o yüzden yorum yaparken ona göre yapmalı diye düşünüyorum.Size de hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum.

Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce
dengesiz pofpoflanmak istiyo o sana yapacagına takma yapmada bisey

Ne olur 8.5 aylık hamile olunca kocasına canım çekti diyemiyorsa ağlar bir köşede hey Allahim ya hamile olunca ne oluyor bir anlayabilsem :işsiz:
Birşeyin olduğu yok vallahi :KK70:
Bazı insanlar cidden saçmalıyor artık, makarna canı çekti diye ağlamak, zamanında 8,5 aylık hamile olmuş biri olarak benimde anlam veremediğim birşey

Birşeyin olduğu yok vallahi :KK70:
Bazı insanlar cidden saçmalıyor artık, makarna canı çekti diye ağlamak, zamanında 8,5 aylık hamile olmuş biri olarak benimde anlam veremediğim birşey
Neyse ki sen hamilelik geçirmişsin soz hakkın var bize doğurdunmu o mucizevi olayı yaşadınmı diyollay :27:

MAKARNAYI EŞİNİZ İSTEMİŞ
EŞİNİZ YEMİŞ
siz isteseniz siz de yerdınız dıye dusunmus olabılır
bana alınganlık gbı geldı

Makarna kocagün sizinleydi dimi orada dururken umurunuzda olmuyor canınız cekmiyor ama esinize pisirirken mi caniniz isteyip aglicak duruma geliyorsunuz. Simarikliktan baska bisey goremiyorum ben. Hadi diyelim o derece makarna diye ölüp bittiniz canim cekti diyip bir catal alıp otursaydinız yanina, kovacak değil ya. Cocuk gibi hareketler yapmayin ya
Hamilelik bu ama hormonlar tavan yapiyor. Alinganlik duygusallik full anlayisli olmak lazim. Insan ilgi bekliyor esinden

suan hamilesi tabi hep ilgi istiyosu ama normal zamanda olsa bende yemek yerken biri isterse nefret ederim kimseyede vermem bi arslan gibi olurum yemek yerken :)))

Back
X