- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi belkikeskeneyse
-
Desenize kaderdaş olacağız bu gidişle
Evet bir çok konuda bencil aslında. Feragat eden, pes eden,ağlayan ben oluyorum genelde. 6 yoldur belki iki üç kez ancak özür dilemiştirBir de hediye bahane mi acaba? Bu yaptiginin sltindaki seye mi siz kirildiniz? Sevmediginiz seyi bile bile alip diretmesi mi sorun sonra da artik almayacagim diye isin icinden cikmasi. Belki de hediye bahane. Gercekte boyle boyle bazi istemediginjz seykeri mi diretiyor?
Sanırım ben kendin pişir kendin ye usulüne geçeceğimBizimki 15 yillik bir tarih,
Adam da stres oluyor, begenecegim bisey aldiginda bile eline yuzune bulastiriyor.
Siparis usulune gectik bakalim ise yarayacak mi.
Evet tam olarak bundan bahsediyorum. Kendi doğrularına göre hareket etmek. Şu an ikimizin inadı bu yöndeHer zaman karşımızdakinin zevkini tutturamayabiliriz ama sevmediğinizi bile bile alması da çok ilginçmiş cidden.
İlkinde nezaketle karşılamışsınız, ikincinde ister istemez anlam verememişsiniz.
Benim eşim de Aslan burcu. Bir çok konuda sabit fikirli olduğu ve kendi doğrularına göre hareket ettiği doğrudur. Ancak bana hediye alırken benim zevklerime uygun almaya çalışır.
Peki neden böylelerHihi oda bişeymi benim kocam sevgililik döneminden bu yana her özel günde her içinden geldiğinde kolye alır hiç şaşmazher defasında şaşırmış gibi yapar inanılmaz beğenirim ay anlatırken bile gülme geldi yeni yıl geldi yeni bir hediye kolyem olcak çok mutluyum güzelmiş de çekil kenara amannnn ne üzülüyonki durduk yere
%80 erkeğin yaradılışı böyle teferruat geliyor böyle şeyler onlara ve İnan bizim kadar içlenmiyorlar olaylara üstünde durmuyorlar bile. Ben bi kaç kere şakayla karışık söylüyüm dedim aman bir alınmalar gücenmeler sonra değerlendirdim bu adam evine sadık bana inanılmaz anlayışlı ve saygı sevgi dolu aileme yine öyle işinde gücünde ekmeğinin peşinde bi adam tek kusuru da bu olSun dedim hiç üstünde durmadım o yüzdem bunlar küçük detaylar keyfini kaçırdığına değmez. Benim hayat felsefem şu haklı olmaktansa huzurlu olmayı tercih ederim. Kendini gaza getirme boşuna tek kusuru hediye seçememesi olsun arkadaşımPeki neden böylelerBiz mi hediye seçerken çok düşünüp kafa yoruyoruz hep yani
Bu sözü çok benimseyip kullanıyorum son zamanlarda. Ama sanki alışkanlık hale geliyor karşıdakinde. Ve sonra şeytan dürtüyor derler ya hani yeniden başa dönüyorumBenim hayat felsefem şu haklı olmaktansa huzurlu olmayı tercih ederim.
Ewliyiz biz savaşta değiliz ki inatlarımızla mutluluğumuza gölge düşürelim. Ben herşeyi kabullen fikrini söyleme demiyorum yanlış anlaşılmasın ama doğru zamanda doğru cümlelerle ifade etmezsen kendini bi daha sana asla şunu yapmam bunu yapmam der kestirir atar yine sen üzülürsün yani konunun üzerinde durup kavga edersen adın memnuniyetsiz ve dırdırcıya çıkar asla asıl söylemek istediğinle ilgilenmez. Biraz zaman geçsin üstünden sonra tatlı tatlı aralarda ifade et yoksa bugün minnacık görünen bu problem ilerde tahammül etmek istemediğin bi sıkıntı haline gelir gerek yok boşverBu sözü çok benimseyip kullanıyorum son zamanlarda. Ama sanki alışkanlık hale geliyor karşıdakinde. Ve sonra şeytan dürtüyor derler ya hani yeniden başa dönüyorum
valla bu durumda aklıma ilk şu geldi, hani doğal taşlar kişilere belli konularda enerji verebiliyor, eksikleri tamamlama amacıyla kullanılıyor ya.. acaba bu konuyla da ilgilendiği için kendince size birşey mi katmaya çalışıyor ?doğal taştan bir kolye.. taşlara ilgisi var
Nefret ederim.doğal taştan bir kolye.. ben taş kolyeleri sevmiyorum.. hem basit hem pahalı bence..sevenler olabilir ama benim taşlara hiç ilgim yok..
Ne aldı çok merak ettım.Ben sorarım ya para yada ıhtıyacın ne dıye.Mevzu erkek arkadasım oluncada guzel kullanabılecegı bi şey alırım.Ama nıyeyse bana hep okuzler denk gelmıstır .En guzelı almamakMerhaba arkadaşlar.Eşimle farklı şehirlerdeyiz onun işinden dolayı.Bu akşam hiç istemediğimiz halde tartıştık.Eşim iş yerime bir hediye gönderdi,bana da hediyenin geleceğini haber verdi.Haliyle çok heyecanladım ve beklentiye girdim.
Ama hediyeyi görünce hüsrana uğradım.Eşimin sevdiği ama benim sevmeyeceğim tarzda bir hediye.Burada şımarık olarak anlaşılmak istemem ama eşim o hediyenin benzerini bana önceki zamanlarımızda aldığında sevmemiştim yine ve bunu onunla daha önce kibar bir dille anlatmıştım ve kesinlikle sevmediğimi biliyordu.Onun ilgi alanı ve sürekli uğraştığı için konuştuğumuzdan benim sevmediğimin de farkındaydı.
Teşekkür mesajı attım,akşam sorduğunda ise bütün hayal kırıklarımı bastırarak yine de teşekkür ettiğimi ama bu konudaki fikrimi bildiğini söyledim.Ve evet beni üzen şeyi söyledi. Beğenmeyeceğini,sevmeyeceğini biliyordum ama yine de aldım. Ondan sonra bende film koptu dedim ki bunu sen seviyorsun ben değil,daha önce de yaşamıştık biliyorsun dedim. Paramız yetişmediği için mont alamamıştım biliyorsun ihtiyacım olduğunu onu da alabilirdin,ya da seveceğim,ihtiyacım olan bir şeyi dedim.Senin sevdiğin şeyi almak zorunda değilim,sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum dedi.Tartıştıktan sonra böyle kapatmayalım dedim.Bu şekilde olursa sana hediye almayacağım dedi.Ben de ama niye bunu aldın ki derken konu başa döndü.Sonra konuşmanın seyri değişti ve bana bir daha hediye almayacağını söyleyerek telefonu yüzüme kapattı.
Şimdi arkadaşlar ben hediyenin pahalısında ucuzunda değilim inanın.10 liralık kolye bile beni mutlu etmişti.Beni üzen şey benim sevmeyeceğimi bile bile kendisinin hoşuna giden bir şey alması.. Yani tamam diyebilirsiniz ki adam düşünmüş almış.. Ama düşünmüş olsa mutlu etmek isteyen kişi hediyeyi karşı tarafın beğeneceği bir şey almaz mı.. İnanın çok basit bir şeye o kadar para vermesi de beni üzdü..Başka şeye paramız yok derken buna bu kadar para vermesi de üzdü..Yani hediye almak için alması da üzdü..Neleri sevdiğimi telefonda teker teker bilip de her defasında bildiğini okuması da beni üzdü.Dolayısıyla aslan burcuyla uğraşmak zor
Ben konuyu kapatacakken iyice kurcalayıp beni konuşturup sonra niye bu kadar konuştun bu konuda diye de kızdı.Beğenmedim de geç diye.İyi de sen bana sordun ben cevapladım demezler mi adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?