sizce ben haklı değil miyim?

Evet bir çok konuda bencil aslında. Feragat eden, pes eden,ağlayan ben oluyorum genelde. 6 yoldur belki iki üç kez ancak özür dilemiştir

Evet tam olarak bundan bahsediyorum. Kendi doğrularına göre hareket etmek. Şu an ikimizin inadı bu yönde

Peki neden böyleler Biz mi hediye seçerken çok düşünüp kafa yoruyoruz hep yani

Peki neden böyleler Biz mi hediye seçerken çok düşünüp kafa yoruyoruz hep yani
%80 erkeğin yaradılışı böyle teferruat geliyor böyle şeyler onlara ve İnan bizim kadar içlenmiyorlar olaylara üstünde durmuyorlar bile. Ben bi kaç kere şakayla karışık söylüyüm dedim aman bir alınmalar gücenmeler sonra değerlendirdim bu adam evine sadık bana inanılmaz anlayışlı ve saygı sevgi dolu aileme yine öyle işinde gücünde ekmeğinin peşinde bi adam tek kusuru da bu olSun dedim hiç üstünde durmadım o yüzdem bunlar küçük detaylar keyfini kaçırdığına değmez. Benim hayat felsefem şu haklı olmaktansa huzurlu olmayı tercih ederim. Kendini gaza getirme boşuna tek kusuru hediye seçememesi olsun arkadaşım

Bu sözü çok benimseyip kullanıyorum son zamanlarda. Ama sanki alışkanlık hale geliyor karşıdakinde. Ve sonra şeytan dürtüyor derler ya hani yeniden başa dönüyorum
Ewliyiz biz savaşta değiliz ki inatlarımızla mutluluğumuza gölge düşürelim. Ben herşeyi kabullen fikrini söyleme demiyorum yanlış anlaşılmasın ama doğru zamanda doğru cümlelerle ifade etmezsen kendini bi daha sana asla şunu yapmam bunu yapmam der kestirir atar yine sen üzülürsün yani konunun üzerinde durup kavga edersen adın memnuniyetsiz ve dırdırcıya çıkar asla asıl söylemek istediğinle ilgilenmez. Biraz zaman geçsin üstünden sonra tatlı tatlı aralarda ifade et yoksa bugün minnacık görünen bu problem ilerde tahammül etmek istemediğin bi sıkıntı haline gelir gerek yok boşver

Evet eşim 6.evlilik yıldönümü için 350 TL verip şişme mont almış üstelikte yeşil renk ve S beden ve hiç tarzım ayrıca ihtiyacım olmayan bi nesne... bir kaç gün sonra iade ederim ben bunu dedim fazlada üstüne gitmek istemiyorum ne mana şimdi bu mont deyip duruyorum kendi kendime

Tipik aslan burcu. Dunyadaki en zevkli kisiyi kendi sanar. Siz de ona aynisini yapin. Hic isine yaramayacak bir sey alin

Adamın burnundan getirmissiniz. Bundan sonra eli bos gelmesi icin de kilif hazirlamissiniz.
benim annem de hic hediye begenmez. Kucukken ne aldigim kitabi okurdu ve deftere yazi yazardi ne mumu kullanirdi ne aldigim parfümü sıkardı . Hatta aldigim peluslu bir süsün pelusunu koparip zimparalayip boyayip oyle kullanmisti... ben de "madem begenmiyor" dedim yillarca hediye almayi birkatim. Yillar sonra para kazanmaya basladigim sene teknoloji mağazasından mutfakla ilgili birsey alayim dedim. Onda da paketi gorur gormez "bana laptop mu aldiiiiiiinnn" diye sevindi. Hediyemi gorunce bozuldu, sonra da "bunu degistir" dedi durdu. Sonuc olarak ona hediye almayi yine biraktim.
Konuda sizi de anliyorum. Ben de rafine zevkleri olan biriyim. Instagram ismimi duyan kisi bile benim neyi seveceğimi az cok bilir. Ona ragmen hala bana salak salak - laf olsun diye hediye alinmasindan ben de hoslanmam. Ama bu tarz bir tepki vermek de hos degil. Kaldi ki ozel bir gun de degil. Adamin icinden gelmis almis. Bir guzel soz beklerken günü kavgayla kapatmis. Keske boyle yapmasaydiniz.

Hediye karsi tarafi mutlu etmek icin alinir. Ne demek senin begenmeyecegini biliyordum yine de aldim? Hediye hediyedir lafi bu tavir icin gecerli degil. Kesinlikle haksiz esiniz. Manyak miyim, niye birine sevmeyecegi bir seyi hediye alayim!

Israrla taşlı bişe takmanızı istiyor demek ki. Ben de erotik bi hediye kırbaç minvalinde bişe sandım. Aman takarım üç beş sonra atıveririm bi kenara bu kadar konuşmaya değer mi. Çok uzatmışsınız sanki

Ne aldı çok merak ettım.Ben sorarım ya para yada ıhtıyacın ne dıye.Mevzu erkek arkadasım oluncada guzel kullanabılecegı bi şey alırım.Ama nıyeyse bana hep okuzler denk gelmıstır .En guzelı almamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…