- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi belkikeskeneyse
-
Size alıyorsa sizin seveceğiniz bir şey almalıydı.Haklısınız kızmakta ilk defa olan bir şeyde değilmişkesinlikle yüksek değil.öncekinde 10 liralık kolye almıştı,bayılmıştım. hatta hiç almasaydı hayatım bu aralar durumumuz yok deseydi bile kabul edebilirdim. beni özellikle niye senin sevdiğin şeyi alacakmışım kendi beğendiğim şeyi alırım demesi üzdü
Merhaba arkadaşlar.Eşimle farklı şehirlerdeyiz onun işinden dolayı.Bu akşam hiç istemediğimiz halde tartıştık.Eşim iş yerime bir hediye gönderdi,bana da hediyenin geleceğini haber verdi.Haliyle çok heyecanladım ve beklentiye girdim.
Ama hediyeyi görünce hüsrana uğradım.Eşimin sevdiği ama benim sevmeyeceğim tarzda bir hediye.Burada şımarık olarak anlaşılmak istemem ama eşim o hediyenin benzerini bana önceki zamanlarımızda aldığında sevmemiştim yine ve bunu onunla daha önce kibar bir dille anlatmıştım ve kesinlikle sevmediğimi biliyordu.Onun ilgi alanı ve sürekli uğraştığı için konuştuğumuzdan benim sevmediğimin de farkındaydı.
Teşekkür mesajı attım,akşam sorduğunda ise bütün hayal kırıklarımı bastırarak yine de teşekkür ettiğimi ama bu konudaki fikrimi bildiğini söyledim.Ve evet beni üzen şeyi söyledi. Beğenmeyeceğini,sevmeyeceğini biliyordum ama yine de aldım. Ondan sonra bende film koptu dedim ki bunu sen seviyorsun ben değil,daha önce de yaşamıştık biliyorsun dedim. Paramız yetişmediği için mont alamamıştım biliyorsun ihtiyacım olduğunu onu da alabilirdin,ya da seveceğim,ihtiyacım olan bir şeyi dedim.Senin sevdiğin şeyi almak zorunda değilim,sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum dedi.Tartıştıktan sonra böyle kapatmayalım dedim.Bu şekilde olursa sana hediye almayacağım dedi.Ben de ama niye bunu aldın ki derken konu başa döndü.Sonra konuşmanın seyri değişti ve bana bir daha hediye almayacağını söyleyerek telefonu yüzüme kapattı.
Şimdi arkadaşlar ben hediyenin pahalısında ucuzunda değilim inanın.10 liralık kolye bile beni mutlu etmişti.Beni üzen şey benim sevmeyeceğimi bile bile kendisinin hoşuna giden bir şey alması.. Yani tamam diyebilirsiniz ki adam düşünmüş almış.. Ama düşünmüş olsa mutlu etmek isteyen kişi hediyeyi karşı tarafın beğeneceği bir şey almaz mı.. İnanın çok basit bir şeye o kadar para vermesi de beni üzdü..Başka şeye paramız yok derken buna bu kadar para vermesi de üzdü..Yani hediye almak için alması da üzdü..Neleri sevdiğimi telefonda teker teker bilip de her defasında bildiğini okuması da beni üzdü.Dolayısıyla aslan burcuyla uğraşmak zor
Ben konuyu kapatacakken iyice kurcalayıp beni konuşturup sonra niye bu kadar konuştun bu konuda diye de kızdı.Beğenmedim de geç diye.İyi de sen bana sordun ben cevapladım demezler mi adama
bu kadar tartışma yaşayacak ne var git kendi istediğinm şey ile değiştir,değişim kartı olmasına bile gerek yok artıkMerhaba arkadaşlar.Eşimle farklı şehirlerdeyiz onun işinden dolayı.Bu akşam hiç istemediğimiz halde tartıştık.Eşim iş yerime bir hediye gönderdi,bana da hediyenin geleceğini haber verdi.Haliyle çok heyecanladım ve beklentiye girdim.
Ama hediyeyi görünce hüsrana uğradım.Eşimin sevdiği ama benim sevmeyeceğim tarzda bir hediye.Burada şımarık olarak anlaşılmak istemem ama eşim o hediyenin benzerini bana önceki zamanlarımızda aldığında sevmemiştim yine ve bunu onunla daha önce kibar bir dille anlatmıştım ve kesinlikle sevmediğimi biliyordu.Onun ilgi alanı ve sürekli uğraştığı için konuştuğumuzdan benim sevmediğimin de farkındaydı.
Teşekkür mesajı attım,akşam sorduğunda ise bütün hayal kırıklarımı bastırarak yine de teşekkür ettiğimi ama bu konudaki fikrimi bildiğini söyledim.Ve evet beni üzen şeyi söyledi. Beğenmeyeceğini,sevmeyeceğini biliyordum ama yine de aldım. Ondan sonra bende film koptu dedim ki bunu sen seviyorsun ben değil,daha önce de yaşamıştık biliyorsun dedim. Paramız yetişmediği için mont alamamıştım biliyorsun ihtiyacım olduğunu onu da alabilirdin,ya da seveceğim,ihtiyacım olan bir şeyi dedim.Senin sevdiğin şeyi almak zorunda değilim,sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum dedi.Tartıştıktan sonra böyle kapatmayalım dedim.Bu şekilde olursa sana hediye almayacağım dedi.Ben de ama niye bunu aldın ki derken konu başa döndü.Sonra konuşmanın seyri değişti ve bana bir daha hediye almayacağını söyleyerek telefonu yüzüme kapattı.
Şimdi arkadaşlar ben hediyenin pahalısında ucuzunda değilim inanın.10 liralık kolye bile beni mutlu etmişti.Beni üzen şey benim sevmeyeceğimi bile bile kendisinin hoşuna giden bir şey alması.. Yani tamam diyebilirsiniz ki adam düşünmüş almış.. Ama düşünmüş olsa mutlu etmek isteyen kişi hediyeyi karşı tarafın beğeneceği bir şey almaz mı.. İnanın çok basit bir şeye o kadar para vermesi de beni üzdü..Başka şeye paramız yok derken buna bu kadar para vermesi de üzdü..Yani hediye almak için alması da üzdü..Neleri sevdiğimi telefonda teker teker bilip de her defasında bildiğini okuması da beni üzdü.Dolayısıyla aslan burcuyla uğraşmak zor
Ben konuyu kapatacakken iyice kurcalayıp beni konuşturup sonra niye bu kadar konuştun bu konuda diye de kızdı.Beğenmedim de geç diye.İyi de sen bana sordun ben cevapladım demezler mi adama
Keşke çok beğendiginizi,çok zevkli oldugunu söyleyip, onu tekrar tekrar hediye almak zorunda olduğu gerçeğiyle başbaşa biraksaydiniz
Amaç zaten belli değil mi?
bu kadar tartışma yaşayacak ne var git kendi istediğinm şey ile değiştir,değişim kartı olmasına bile gerek yok artık
Bence yaptığı şey kabalık.Hic öyle düşünmüş hediye almış diyemeyecegim.
Bazı insanlar hediye almayı beceremez aklına fikir gelmez vs.bir şey diyemem.
Ama daha önce bunun mevzusu olmuş açıkça sevmiyorum demissiniz zaten.
E daha ne halt etmeye aynı şeyi alıyorsun??
Yaptığı şey tamamen saçmalık ben size hak verdim.
Ayrıca kesinlikle iade eder parasına başka bir şey alırdım birdaha yapamaz aynı şeyi böylece.
Ben sizi tamamen haklı görüyorum. Eşiniz sanki kendisi için almış bunu. Bence de mümkünse bundan sonra hediye almasın. Siz de gidin ve o ihtiyacınız olan kabanı bir an önce alınHatta Black Friday indirimlerini kaçırmayın derim...
bende de var bi aslan allah düşmanıma vermesin
sizin kurduğunuz cümlelerin aynısını eşime kurduğumu biliyorum
hediye konusunda bizde ciddi kavgalar yaşıyoruz
biz artık birbirimize karşılıklı sorarak hediye alcaz böyle karar verdik
yılbaşında birbirimize panduf alacaz mesela
Bir aslan burcuyla konuşuyoruz yaniaçılın ben aslan burcuyum
hediyenin ne olduğunu bilmeden önce size hak vermiştim ancak kolye olduğunu öğrendikten sonra eşiniz o tarz şeyleri seviyormuş direk şöyle geldi aklıma; adam sevdiği beğendiği şeyi sevdiği kadında görmek istemiş, sevmesenizde hediyedir ve siz bana göre çok büyük kabalık ettiniz. Ne olurdu bi iki kere o varken takıp mutlu etseniz. Ve bence hediye karşındakinin isteğine, ihtiyacına göre alınmaz, ozaman zaten adı hediye olmaz.
Kesinlikle ve bunu kabul etmiyorSize alıyorsa sizin seveceğiniz bir şey almalıydı.Haklısınız kızmakta ilk defa olan bir şeyde değilmiş
Ben seviyorum sevdiğim şeyi alıyorum diyor adam zaten. İyi değeriyle bana alınmıyor muydu ?Çok saçma bu sigara içmeyen birisine ısrarla kül tablası hediye etmek gibi bi şey.esiniz olayı idrak edememiş valla
Ben seviyorum sevdiğim şeyi alıyorum diyor adam zaten. İyi de hediye bana alınmıyor muydu ?
Aynen öyleBir aslan burcuyla konuşuyoruz yaniBakın bence bir insana sevmediği bir şeyi almak senin düşüncelerini umursamıyorum demek gibi. Üstelik karşı tarafın fikrini bilmesine rağmen ısrarla alıyorsa bencillik gibi
Aynen öylehayatım adam o gözle bakmıyor işte, ona göre sevdiğim, beğendiğim değer verdiğim şey sevdiğim kadında olmalı mantığıyla.. o yüzden hor görme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?