sizce ben haklı değil miyim?

bende de var bi aslan allah düşmanıma vermesin
sizin kurduğunuz cümlelerin aynısını eşime kurduğumu biliyorum
hediye konusunda bizde ciddi kavgalar yaşıyoruz
biz artık birbirimize karşılıklı sorarak hediye alcaz böyle karar verdik
yılbaşında birbirimize panduf alacaz mesela

açılın ben aslan burcuyum
hediyenin ne olduğunu bilmeden önce size hak vermiştim ancak kolye olduğunu öğrendikten sonra eşiniz o tarz şeyleri seviyormuş direk şöyle geldi aklıma; adam sevdiği beğendiği şeyi sevdiği kadında görmek istemiş, sevmesenizde hediyedir ve siz bana göre çok büyük kabalık ettiniz. Ne olurdu bi iki kere o varken takıp mutlu etseniz. Ve bence hediye karşındakinin isteğine, ihtiyacına göre alınmaz, ozaman zaten adı hediye olmaz.

Size alıyorsa sizin seveceğiniz bir şey almalıydı.Haklısınız kızmakta ilk defa olan bir şeyde değilmiş

Ben sizi tamamen haklı görüyorum. Eşiniz sanki kendisi için almış bunu. Bence de mümkünse bundan sonra hediye almasın. Siz de gidin ve o ihtiyacınız olan kabanı bir an önce alın Hatta Black Friday indirimlerini kaçırmayın derim...

Keşke çok beğendiginizi,çok zevkli oldugunu söyleyip, onu tekrar tekrar hediye almak zorunda olduğu gerçeğiyle başbaşa biraksaydiniz

Amaç zaten belli değil mi?

Bence yaptığı şey kabalık.Hic öyle düşünmüş hediye almış diyemeyecegim.
Bazı insanlar hediye almayı beceremez aklına fikir gelmez vs.bir şey diyemem.
Ama daha önce bunun mevzusu olmuş açıkça sevmiyorum demissiniz zaten.
E daha ne halt etmeye aynı şeyi alıyorsun??
Yaptığı şey tamamen saçmalık ben size hak verdim.
Ayrıca kesinlikle iade eder parasına başka bir şey alırdım birdaha yapamaz aynı şeyi böylece.

bu kadar tartışma yaşayacak ne var git kendi istediğinm şey ile değiştir,değişim kartı olmasına bile gerek yok artık

Maalesef iade edemiyorum bireysel satıcıdan almış. Benim kızdığım mevzu da bu özellikle yapması

Evet ben de öyle düşünüyorum artık

En azından ihtiyacınız bir şey oluyor

Bir aslan burcuyla konuşuyoruz yani Bakın bence bir insana sevmediği bir şeyi almak senin düşüncelerini umursamıyorum demek gibi. Üstelik karşı tarafın fikrini bilmesine rağmen ısrarla alıyorsa bencillik gibi

Aynen öyle hayatım adam o gözle bakmıyor işte, ona göre sevdiğim, beğendiğim değer verdiğim şey sevdiğim kadında olmalı mantığıyla.. o yüzden hor görme valla bir de bazı konularda egomuz tavan yapcak bişi yok helekı aslan erkeği kadınına göre daha da egolu, ben bilirim ben yaparım havaları.. gururunu okşarsanız kedi gibi bi zaman sonra yola gelir

Aynen öyle hayatım adam o gözle bakmıyor işte, ona göre sevdiğim, beğendiğim değer verdiğim şey sevdiğim kadında olmalı mantığıyla.. o yüzden hor görme

Aynı parayı sevdiğim bir şey için istesem ne gerek var dursun sonra alırsın der ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…