- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi belkikeskeneyse
-
işte en iyisini her zaman ben bilirim tavrı yapcak bişi yokAynı parayı sevdiğim bir şey için istesem ne gerek var dursun sonra alırsın der ama
Kovaişte en iyisini her zaman ben bilirim tavrı yapcak bişi yoksizin burç neydi oğlak yada koç mu
uuu benim eşimde kova
Bu hediye konusunda geri dönüşümüzün olmadığı kesin sanırımuuu benim eşimde kovaörnekte gördüğümüz gibi kova mantıkla düşünmüş, aslan kalbiye mantıken haklısın gercektende ama.. valla çok beğendiğini dile getir hatta baya abart yani level atlar o zaman
aynı benım eşimBu hediye konusunda geri dönüşümüzün olmadığı kesin sanırımve evet ben mantık arıyorum davranışlarda ama doğru bildiğimden darklı da davranamıyorum işte
bilmiyorum kendisine nasıl anlatırsınız aynısını yapsanız nasıl olur?Ben seviyorum sevdiğim şeyi alıyorum diyor adam zaten. İyi değeriyle bana alınmıyor muydu ?
Aynen değişmeyeceğizaynı benım eşimböyle böyle yuvarlanıp gitceksiniz artık ha ha ha
bilmiyorum kendisine nasıl anlatırsınız aynısını yapsanız nasıl olur?
ona hediye olarak kendi sevdiğiniz şeyi alın mesela
ancak öyle anlar sanrm durumu
Adam düşünmüş almış demagojisi yapamayacağım. Apaçık sevmediğinizi biliyormuş. Haklısınız
Bencil düşünceden ileri geliyor herhalde.
Eşim yıllarca kendi sevdiği çikolatayı alıp sen seversin diye aldım diyordu.
Yoo her seferinde söylüyorum o çikolatayı sevmediğimi, gerizekalı da değilsin, sen seviyorsun diye aldın işte.
Empati geliştikçe kaybolacak bir davranış.
Kaba davranmışsınız bence. Sevmediğim birşey de olsa ben bunu beğenmiyorum diye kavga çıkarmam herhalde hediye alan birine karşı
Bir de hediye bahane mi acaba? Bu yaptiginin sltindaki seye mi siz kirildiniz? Sevmediginiz seyi bile bile alip diretmesi mi sorun sonra da artik almayacagim diye isin icinden cikmasi. Belki de hediye bahane. Gercekte boyle boyle bazi istemediginjz seykeri mi diretiyor?Benim hediyemi beğenmedikten sonra buraya kargo göndermek zor bana kargo hediye falan gönderme gerek yok sorun değil demiştiSanırım aynı cevabı benden bekliyor
Teşekkür ederim,tepki verdik olmadı bir de tepkisizliği deneyelimBu davranisi sondurmek icin yapacaginiz sey hic tepki vermemek olmali. Hatta hi evet geldi hediye deyip baska konuya gecmelisiniz. Onemsemeyip memnuniyetsiz tavir gosterin derim.
Desenize kaderdaş olacağız bu gidişleHediye bizim belali konumuz, her konuda anlasiyoruz da adam bana hediye alinca benim cinlerim tepeme cikiyor,
beni hic mi tanimiyorsun be adam deyip kinleniyorum, e bu da her hareketime konusmama yansiyor haliyle.
Yoksa buradaki arkadaslar gibi dusunuyorum, hediyedir laf etmemek lazim diye, ama iste mantik oyle diyor da, yapamiyorum bir turlu.
Kac yildir birlikteyiz,
en sonunda o dedi ki ben artik sana sormadan hediye almayacagim,
bu da hosuma gitmiyor aslinda , ne o oyle siparis verir gibi diyorum,
neyse bir deneyelim dedik, adama siparis gectim, o zaman bile beni sinir etmeyi basardi kendisi, buyuk basari hakikaten.
Neyse 'kaderimse cekerim, yolumsa giderim' diyip kacayim ben konudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?