• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben kıskanç mıyım, siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

bunlar gayet normal seyler. siz eger calismiyorsaniz size yabanci gelmis olabilir. esinizin genel tavri da onemli ama bu anlattiklarinizda kiskanclik yapilacak bir sey yok.

ayrica konu sahibine bu kadar abartili ve sert yorum yapilmasini dogru bulmuyorum. esinin tipi vs kendisini ilgilendirir. herkes zaman zaman farkli dusuncelere kapilabilir, hamile kadin esimi ayartmis vay pislik yazdigini falan okumadim konusunda.
Çok teşekkür ederim o kadar kötü yorum yazmışlar ki çok üzüldüm

sanırım siz ev hanımısıız yoksa bunların normal olduğunu bilirsiniz. sizden çok iş arkadaşını görüyor illa ki sohbetler ediliyor

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Bence normal değil.Ama benim eşim de aynı.Gereksiz samimiyeti sevmediğimi söylediğim zaman kıskançlık olarak algılanıyor.Artık karışmıyorum çünkü değişen bisey olmuyor

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?

ne yapalım o çok kıymetli kocişlerinizi aman karıcıkları kıskanmasın diye selam dahi vermeyelim mi..
bu kadar kıskanıyorsan çalıştırma kocanı kardeş.. git sen çalış kocan otursun evinde evinin erkeği olsun..

iş arkadaşlarımı akşama kadar bırak kocamı çocuğumdan fazla görüyorum.
tabi ki enseye şaplak olunmaz da yeri geliyor özel hayatınla ilgili şeyleri bile işyerinde yaşayabiliyorsun..
böyle karıları olan iş arkadaşım olsa acırım vala yazık..

Siz hiç çalışmadınız sanırım ofis ortamında 10 saatin 10unda da çalışılmaz. Gayet normaldir bu tarz konular. Ofisimizde hamile arkadaşımız vardı tüm erkek çalışanlar ne zaman izne ayrılacak kaç haftalık cinsiyeti nedir bilirlerdi. Çünkü ona göre planlama yapılır iş yükü açısından.

Biraz kendinizi rahatlatın. Eşinize ve kendinize güvenin. Yersiz kıskançlığın anlamı yok bence.

9-10 saat her gün gördüğünüz insanların hayatı hakkında az çok bilgi sahibi olmak normal, bazılarının hayatında daha fazla bilgi sahibi olunması daha da normal . bende erkeklerle ağırlıklı çalışıyorum gece çalıştığım için samimiyizdir, ama yine de çizgimizi koruruz normal aslında ben bir tuhaflık göremedim.

kadın hamile olmasa farklı şeyler düşünürdüm çünkü eski sevgilim iş arkadaşıyla aldatıp şu an nişanlandı. o yüzden içiniz rahat olsun bence hamile kadına da yürümez heralde erkekler :))

Back
X