• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben kıskanç mıyım, siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

Benim kocam beni iyi boşamıyor valla. İş yerimdeki erkek çalışanların varsa sevgilisi/takıldıkları/kız ayarlamam için yalvarmaları/ eski sevgilileri/ evlilik düşünceleri/karısının gece gelen doğum sancılarını vs hep konusuyoruz, eve gelince de kocama ayyy x böyle yapmış, z şöyleymiş ya, ahahahahaha t nin başına bu gelmiş diye anlatıyorum. O da x şu birimdeki çocuk muydu diye soruyor. Çok normal geliyor bana hiç kıskanmam bu durumları ben.

Aaa ne zaman doğum iznine ayrılacağını ve bebeğin cinsiyetini biliyorsa kesin gözü dışarıda eşinizin. İnsan bu çok özel bilgileri nereden bilsin ki yoksa? İş arkadaşlarıyla neden sohbet eder ki bir insan? Çok saçma gerçekten.
Karnı burnunda ve doğum iznine ayrılmak üzere olan kadınların tek derdi de kendi eşleri ve doğmak üzere olan bebekleri değil, sizin tv karşısında göbeğini kaşıyan kocanızdı zaten.
Ben olsam eve kapatırım.

Allah aşkına bunun neresi kıskanılacak bişey , bu kadar yobazmısınız siz. Hamilelik çok güzel bir olay ve bir anneye bebeği hakkında sorular sormak onu çok mutlu eder. Kadın erkek ne farkeden, bence sizin özgüven eksikliğiniz var.

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Yanında konuşuyorlardır duyuyordur. Bu bilgilere vakıf olması özel olarak sorduğu anlamına gelmez ki. Hele ki cinsiyet ve ne zaman izne çıkacağı. Gayet normal geldi bana.

Eger tek ornek buysa bence abartiyorsunuz. Surec onlari da etkileyeceginden bilmesi normal.

Bunları bilmesi normal. Doğum iznine çıkacakmış ve iş yerinde konuşulur bunlar yani. gizli saklı bir şey değil ki.

Anlattığınız kadarıyla ben de olayı abarttığınızı düşünüyorum. Hatta ortada bir olay dahi yok aslında, çok normal şeyler bunlar.

Yalnız bazı yorumlar da en az sizin konuyu abartmanız kadar abartılı olmuş ya. Fazla yüklenilmiş gibi geldi...

İş arkadaşlarımla samimiyimdir ama gereksiz samimiyetten bende hiç hoşlanan biri değilim. Mesela okulda benim de mesai arkadaşım biliyor ne zaman izne ayrılacağım gibi bilgileri..Çünki ben gidince derslerim ona verilecek ve iş yükü artıcak😂Şimdi eşi sizin gibi mi düşünüyor acaba 🤔

Yakin is arkadasinin bu bilgilerini bende bilirdim ne var bu da😐😂

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Eşinizde bir tuhaflık yok. Abartılı kıskançsınız, terapi almayı düşünebilirsiniz

Ne zaman izne çıkacağını , cinsiyetini vs bilmesi abes değil normal

Eşiniz genel olarak kadınlara karşı samimi davranışlarda bulunan biriyse siz daha iyi bilir , tanır ve hissedersiniz

Offf pöfff affra tafraaa afffra taffraaa :KK76:

E hamile insanla aynı ortamda bulununca ilk akla gelen cinsiyeti sormak değil mi zaten?

İş arkadaşı oldukları için izine çıkacağı zamanı bilmesi de gayet doğal.

Ay abartmayın bu kadar mı güvenmiyorsunuz kocanıza? 4 aydır tanıdığı hamile kadınla arasında aşk doğacak değil herhalde.

Çok abartıyorsunuz hemde bizde erkek arkadaşlarımız anlatiyor karıları kaç haftalık hamile sürü yiyor bunu içiyor ne var bunda hamile kadinlari damı kıskanmaya başladınız bence aşırı bir kıskançlık bu benim eşim 7 kadının içinde çalışıyor oda anlatıyor bazen bıktım karıların içinde kaldım diye geyik yapiyor:) bazen çocukla ilgili birsey olunca tavsiye veriyorlar falan iş arkadaşı onlar akşama kadar beraberler konuşurlar arkadaslar demekki bunlari konusamayanlardan korkun siz

Back
X