• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben kıskanç mıyım, siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

bunlar gayet normal seyler. siz eger calismiyorsaniz size yabanci gelmis olabilir. esinizin genel tavri da onemli ama bu anlattiklarinizda kiskanclik yapilacak bir sey yok.

ayrica konu sahibine bu kadar abartili ve sert yorum yapilmasini dogru bulmuyorum. esinin tipi vs kendisini ilgilendirir. herkes zaman zaman farkli dusuncelere kapilabilir, hamile kadin esimi ayartmis vay pislik yazdigini falan okumadim konusunda.

Bizim ofiste ne muhabbetler dönüyor duysanız yüreğinize iner demekki 😀 normal ya abartılacak bir şey yok bizim ofiste de erkekler kadınsal meselelerde çok bilgi sahibiler bende yeri geliyor iş arkadaşlarımın her bi haltını biliyorum hiç birine de gözüm kaymıyor hepsi benim ciğerim aşın bunları artık hamile kadının ne suçu var 😃

Bizim ofiste ne muhabbetler dönüyor duysanız yüreğinize iner demekki 😀 normal ya abartılacak bir şey yok bizim ofiste de erkekler kadınsal meselelerde çok bilgi sahibiler bende yeri geliyor iş arkadaşlarımın her bi haltını biliyorum hiç birine de gözüm kaymıyor hepsi benim ciğerim aşın bunları artık hamile kadının ne suçu var 😃
Bütün gün bu adamlarlayiz. Karilari konusmadan, yemek falan yemeyip, makine gibi işlerimizi yaptığımızı zannediyorlar heralde.

Verdiğiniz örnekte hiçbir şey yok. Bunu sorun ettiğinize göre kıskançsınız evet. Hamilelik ayıp veya gizli bir şey değil ki neden bebekle ilgili bilginin iş arkadaşıyla paylaşılması anormal olsun anlamadım gerçekten. İş yerinde evlenecek insan düğünü, hamile insan bebeği konuşur. Hiç konuşmadan mı çalışsınlar diye bekliyorsunuz?

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
konu buysa abartıyorsunuz.
ama önceden aldatmış yakalanmış falan flan da bardağı taşıran son damla buysa yanlış yere odaklanıyorsunuz.

Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Yani biraz eşinizin tarzıyla ilgili ama ben de haftasına gününe kadar bilmesinden haz etmeyebilirdim.Yine de çok büyütmeyin bence ama tepkili olduğunuzu da bilsin.

Ooo haklısın tabi
Ne işi var erkek kısmısının başka karıların hamileliğinden kaç haftalık olduğundan
Sonuçta sex yapmış hamile kalmış değil mi ama
Iste konu sahibi tam da boyle dusunuyor. Ve hayatinda hic narin totosunu saat 6-7 dolaylarinda sicacik yatagindan kaldirip karda kista sogukta yagmurda 15 dk boyunca duraga yurumemis. Gunde 10 saat calismamis. Isten gelince yorgunluktan salondaki koltukta uyuya kalmamis. Bu sebeplerden sosyal hayati yok olmamis. Adam napsin robot mu? Hic kimseyle konusmayacak mi ? Sizden cok isyerindeki insanlari goruyor. Bi sure sonra insanlar abi, abla, kardes gibi oluyor isyerinde. Ama sizin zihniyetiniz kötü siz anlamazsiniz. Sizin zihniniz kirlenmis bu tur dusuncelerle. Ay neyse bu kafayla evlenebilmissiniz ya yatin kalkin sukredin.adamida darlama kocasiz kalip aglarsin burda..

Yani verdiğiniz örnek; "mesela bir arkadaşı var, ne zaman regl olduğundan, kaç kişiyle yattığından, gece kaçta uyuduğundan tutun her şeyi biliyor" olsaydı, kıskanmakta ve kızmakta haklısınız derdim.
Ama verdiğiniz örnek çok sıradan bir konuşma. Laf arasında bile olsa duyuyordur kaç haftalık hamile olduğunu. İzne ayrılcağı vakti bilmesi de çok normal. Eminim diğer iş arkadaşları da izne ayrılmadan birkaç vakit önce bilgilendiriyorlardır ortak çalıştığı arkadaşlarını.
Eğer kıskandığınız örneklerin hepsi bu düzeydeyse abartı bir kıskançlığınız var, bu huyunuzu değiştirmeli veya eşinize yansıtmamayı denemelisiniz.

Ooo haklısın tabi
Ne işi var erkek kısmısının başka karıların hamileliğinden kaç haftalık olduğundan
Sonuçta sex yapmış hamile kalmış değil mi ama

Harbiden, hamile kadinlarin sokağa çikmasin mantiğindan ne farki var konu sahibin zihniyeti?

Bu kiskançlik değil, başka birşey gerçekten. Ya kadin evli hamile yaa, hamileee!

Back
X