- 28 Mart 2020
- 21.343
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.782
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok , farklı düşünerek yazmadım.Abbboov yangına körük![]()
Var böyle erkeklerAyy yok , farklı düşünerek yazmadım.Çalıştığım yerde bir abi vardı ,kadın muhabbetlerini bayilirdi. Nerde dedikodu var koşar dinlerdi. Her konuya hakimdi. Ama kimse de gözü yoktu.
![]()
Bütün gün bu adamlarlayiz. Karilari konusmadan, yemek falan yemeyip, makine gibi işlerimizi yaptığımızı zannediyorlar heralde.Bizim ofiste ne muhabbetler dönüyor duysanız yüreğinize iner demekkinormal ya abartılacak bir şey yok bizim ofiste de erkekler kadınsal meselelerde çok bilgi sahibiler bende yeri geliyor iş arkadaşlarımın her bi haltını biliyorum hiç birine de gözüm kaymıyor hepsi benim ciğerim aşın bunları artık hamile kadının ne suçu var
![]()
konu buysa abartıyorsunuz.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Yani biraz eşinizin tarzıyla ilgili ama ben de haftasına gününe kadar bilmesinden haz etmeyebilirdim.Yine de çok büyütmeyin bence ama tepkili olduğunuzu da bilsin.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
kendinden kiskanir o zaman. Benimle evlenen herkesle evlenir diye bi caps vardi ya.İşten çıksın eşiniz, evinin erkeği çocuklarının babası olsun, mutlu son.
Iste konu sahibi tam da boyle dusunuyor. Ve hayatinda hic narin totosunu saat 6-7 dolaylarinda sicacik yatagindan kaldirip karda kista sogukta yagmurda 15 dk boyunca duraga yurumemis. Gunde 10 saat calismamis. Isten gelince yorgunluktan salondaki koltukta uyuya kalmamis. Bu sebeplerden sosyal hayati yok olmamis. Adam napsin robot mu? Hic kimseyle konusmayacak mi ? Sizden cok isyerindeki insanlari goruyor. Bi sure sonra insanlar abi, abla, kardes gibi oluyor isyerinde. Ama sizin zihniyetiniz kötü siz anlamazsiniz. Sizin zihniniz kirlenmis bu tur dusuncelerle. Ay neyse bu kafayla evlenebilmissiniz ya yatin kalkin sukredin.adamida darlama kocasiz kalip aglarsin burda..Ooo haklısın tabi
Ne işi var erkek kısmısının başka karıların hamileliğinden kaç haftalık olduğundan
Sonuçta sex yapmış hamile kalmış değil mi ama
Anladim ben anladım var var öyle erkekler varAyy yok , farklı düşünerek yazmadım.Çalıştığım yerde bir abi vardı ,kadın muhabbetlerini bayilirdi. Nerde dedikodu var koşar dinlerdi. Her konuya hakimdi. Ama kimse de gözü yoktu.
![]()
Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Ooo haklısın tabi
Ne işi var erkek kısmısının başka karıların hamileliğinden kaç haftalık olduğundan
Sonuçta sex yapmış hamile kalmış değil mi ama