Sizce ben mi abartıyorum yoksa erkek arkadaşım ilgisiz mi?

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.007
278
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Bir süredir devam eden bir ilişkim var. Bazı şeyler dikkatimi çekmeye başladı. Başta bana sürekli günaydın yazardı, ben geç uyanıyorum diye bıraktı. O mesaj atınca uyanıyordum ama bunu istemiyormuş öyle dedi. Benim zorumla demeye başladı yine.

Doğum günümde sadece 'kutlu olsun' deyip geçti. Biraz da sorun vardı aramızda konuşmadık. Sonra ben doğum günümde onunla ilgilenmeyen kişi oldum.

Bizim için özel bir günde ona hediye gönderdim kendisi yine bir şey yapmadı. Kutladı ve geçti.

Onun doğum gününde yanındaydım ama kötü geçti dedi. Neden deyince de tartıştık diye hatırlıyordum dedi. Oysa ki tartışmamıştık başka bir günle karıştırmış.

Kendisi sık sık hastalanır ve elimden geldiğince destek olurum. Nasıl tedavi edilir diye araştırırım uzaktaysam bile. Kendisi bende olunca 'hastalıklı koyun' gibisin der, o günlerde hiç konuşmaz ya da hasta olduğumu bile unutur.

Telefonda konuşurken biri arıyorsa açar. İş için oluyor, ailesi arıyor olabilir diyorum. En son benle konuştuğunu unutup 15 dk telefonda bekletti. Geyik yapıyormuş..

Şu anda da regl sancım var. Akşamdan beri geçmedi. Bu ara çok sıkıntım vardı etkiledi galiba. Yine hiçbir tepkisi yok. Ağrım var deyince başka ne sorunun var diyor. Diyorum ki en azından geçmiş olsun de. Ne biliyim sıcak bir şey iç de.

Normalde arar gün içinde, mesaj filan atar konuşuruz. Ben arayınca pek konuşmuyor diye onun kadar aramam.

Sizce ben mi abartıyorum bunları, fazla mı beklenti içindeyim acaba ?

Sevgilimle cok uzun zamandır birlikteyiz. Ve en basitinden regl olup karnım agrıyor dediginde kıyamam askım der ağrı kesici aldın mı der sıcak iyi geliyordu sıcak tut biraz der. Daha sonra gun icinde sorar nasıl oldun gecti mi diye. Evet sizinki bence biraz fazla ilgisiz. Ama tek sorununuz buysa direk ayrılın da diyemem.

Evt ilgisiz .
Ama regl olayini gec
Her ay olacak birsey icin bir erkekten sevgi sozcuklerini beklemek biraz abarti
Malesef gercek hayat bu boyle degil.

Onun haricinde anlatmana gore ikiniz de birbirinize asik falan degilsiniz
Sanki zorla bir iliski yuruyor

Olmuyorsa zorlamayin bence

Yani hayatımdaki kişiye yanımda değilse telefonda regl ağrım var demem, ne gerek var? Geçmiş olsun deyince geçecek mi?Açıkçası hasta birinin yakınmasını dinlemekten de hiç hoşlanmam. Bence sevgiliniz normal

Benim eski sevgilim regl olurken her ay mutlaka sorar arardi geçmiş olsun kıyamam falan derdi. Beklememek saçma bence, onların başı agrisa, öksurse en ufak biz de ilgi gösteriyoruz. Ve bazı kadınlar regl dönemlerinde hastanelik bile olabiliyorlar. Bence beklentilerinizin hiç biri yersiz değil gayet de yerinde. Karşımdaki adam beni özel hissettirmeyecekse, bana ilgi gostermeyecekse neden sevgilim ki diğerlerinden ne farkı var. Aynı şekilde ben de ona ilgi gösteririm. Bence çok haklısınız. Ne kadar zamanlk bir ilişki?

Erkek arkadaşınız çok çok ilgisiz bir adam. Sayenizde el üstünee tutulmaya çok alışmış. Sizdeki ilgi egosunu okşuyor. Ama bir ilgiyi kesin erkek arkadaşınızın davrandığı gibi davranın bakın nasıl oluyor görün. Yani insanlara tefanî özelliği kazandırmak mükemmel bir şey.
Deneyin derim.

Bu deneme karşısında size hırçınlaşıyorsa bilin ki egosu yerlerde sürünüyor demek. Anında uzaklaşın.

Evet böyle konularda 1-2 tane "kociş övmeden duramıyorum" ablaları olmadan olmuyor niyeyse çeşni gibi. Benim erkek arkadaşım da regl ağrım olunca oyyy aşkım bebeğim kıyamam sana der hemen bütün hastaneyi seferber eder ve bana özel serumlarla beni iyileştirir canım aşkım sjsjsjs. Bunu bilmesinin konu sahibine faydası nedir arkadaşlar gerçekten amaç ne yav? Konu sahibine ne yardımı dokunuyor ne de kendini iyi hissettiriyor bu mesajlar, yapmayın.

Konu sahibi, size gelince yani başlarda bu adam böyle değildi demişsiniz. Yani bu süre içinde neler yaşandı acaba fazla mı soğuk davrandınız, ilgi istemez davranışlarınız mı oldu? O aralığa bir bakmak lazım bence, birden kimse bu kadar değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…