Sizce ben mi abartıyorum yoksa erkek arkadaşım ilgisiz mi?

yahu bu adam hayvan. Hasta olunca hastalıklı koyun gibisin diye kaçıyor, aramıyor sormuyor diyor. Özel günler için bir şey diyemeceğim demekki
önem vermiyor. Ama biz benim doğumgünümde tartışmıştık demesi de ayrı bir seviye.

Aslında bunu da benim donuk konuşmalarımdan dolayı öğreniyor. Rahatsızken keyifli konuşmayız malum. Kapatıyor zaten direkt bir faydası yok dediğiniz gibi.

Öyle aslında kendisi her şeyini söyler. 2.5 ay oldu aşağı yukarı. Daha uzun zamandır da tanışıyoruz.

İlahi güldürdünüz :))

Kendi sıkıntılarım oluyordu. Soğudu belki de uzaklaştı bilemiyorum.

Öyle aslında kendisi her şeyini söyler. 2.5 ay oldu aşağı yukarı. Daha uzun zamandır da tanışıyoruz.
Daha 2.5 ay olmuş aranızda büyük bir aşk yoktur, şimdilik hoşlanti seviyesinde sadece, zamanla duzelebilir. Ama bence düzelmesini beklemeye de değmez , ne gerek var.

Bana ablamın doğum günü mesaj at diyen biri aslında, önemsemediğini düşünmüyorum. Beni umursamıyor galiba.

Herşeyden önce senin aradığın ilişki boyutu bu değil gibi geldi ve erkek arkadaş ta biraz fazla düz hassasiyet ilgi arıyorsunuz ama karşınızdakinin böyle bir yapısı yok sanıyorum

Ilgili olmak biraz kisiden kisiye gore degisen bir olcut bence. Ben de sizin gibiyim ozel gunlere,hastalik gibi durumlara onem veririm ve karsimdakinden de ayni ozeni beklerim. Erkek arkadasiniza gore belki davranislarinda sorun yoktur yapisi oyle olabilir.. Buradan yaptigim tek cikarim beraber oldugunuz sure boyu bu konulardaki beklentilerinizi karsilamadigi icin mutsuz olacaksiniz,karsinizdaki size gore biri degil bu yonden.

Konuşuyorum ama o zaman da dalgındım, düşünemedim filan diyor.. Geçiştiriyor beni. En son doğum günü olayı için de günleri karıştırdım dedi. Birikti bunlar bende açıkçası
Geçiştiriyorsa,bahane üretiyorsa söylediğini ciddiye almıyor,problem olarak görmüyor. Adam düşünemiyor böyle ilgisiz davranıyor desek, sen bunları söylediğinde anlamaya çalışır, davranışlarını düzeltmek için gayret ederdi. Ama bu adam halinden memnun. Senin takıldığın noktalar küçük gibi görünebilir ;ama detaylar kişi hakkında önemli bilgi verir.
Erkek kadına karşı koruyucu olmalı,sarıp sarmalamalı, merhametli olmalı. Evet bunu bir kadın gibi gösteremeyebilir. Ama göstermenin binbir türlü de yolu var. Yani bir şekilde hissedersin. "Hastalıklı koyun" gibi tabirler fazla incitici değil mi? Ben olsam önemsenmediğimi,değer görmediğimi hissederdim.
Evlilik falan düşünüyorsanız iyi düşünün öyle karar verin derim. Çünkü bu davranış biçimi düzelmez. Ki düzelir desek bile sevgilinizin bunu düzeltmeye niyeti yok.

Gül olsa gülerdim zaten :)

Eşiniz değil çocuğunuzun babası değil. Hoş öyle dr olsa fark etmez. Neden çekiyorsunuz bu sığırı?
İnanın sevgi filan bitiyor. Hangi sevgi dayanır bu ilgisizliğe. Siz de ana baba evladısınız. Size değer veren biri çıkar elbet karşınıza.

Öyle aslında. Dalga geçer gibi geliyor bu lafları. Flört dönemi, ilişki başında daha çok ilgi gösterir insanlar. Tek iyi tarafı oynamıyor oluşu.. Ben duygusal anlamda dayanağı olmayan biriyim. Arkadaşım, dostum, ailem yok beni herhangi bir konuda teselli edecek. Belki bu sebeple de hiç yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…