sizce ben mi abarttım?

Sonuna kadar haklısınız hatta az bile yapmışsınız.
Valla böyle bir koca bende var.
Kendi ailesinden biri grip olsa telefonlarla ararız, olayı büyütür de büyütürüz.
Dıdısının dıdısı ameliyat olur, kalkıp hastaneye gideriz.
Ama benim babam kaç defa kalp krizi geçirdi, beyin kanaması geçirdi de hep işinde gücündeydi adam, bir çıkıp da gelemedi.
İki üç günde bir ziyaretine gitti o kadar.
İçimden tek duam, Allah ona göstermesin böyle büyük şeyleri ki, yalnızlığın ne demek olduğunu bilmesin!
Çünkü bu dünya etme bulma dünyası.
Çok şükür, kimseye ihtiyacım olmadan anneme, babama sahip çıkabiliyorum.
O ne yapacak acaba?

Sonuna kadar haklısınız hatta az bile yapmışsınız.
Valla böyle bir koca bende var.
Kendi ailesinden biri grip olsa telefonlarla ararız, olayı büyütür de büyütürüz.
Dıdısının dıdısı ameliyat olur, kalkıp hastaneye gideriz.
Ama benim babam kaç defa kalp krizi geçirdi, beyin kanaması geçirdi de hep işinde gücündeydi adam, bir çıkıp da gelemedi.
İki üç günde bir ziyaretine gitti o kadar.
İçimden tek duam, Allah ona göstermesin böyle büyük şeyleri ki, yalnızlığın ne demek olduğunu bilmesin!
Çünkü bu dünya etme bulma dünyası.
Çok şükür, kimseye ihtiyacım olmadan anneme, babama sahip çıkabiliyorum.
O ne yapacak acaba?

Allah yardımcınız olsunnnnn sizde çok şey anlatmışsınız. S

Son düzenleme:
Selam kızlar
Uzun süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum
Size br sorunundan bahsedeceğim
Geçen gün babamın tansiyonu yükseldiği için gece 12 de hastaneye götürdük kendisinin yaşı 75 ve riskli dönemde daha sonradan nişanlım aradı ve onada haber verdim kendisi geliyim mi dedi yok gerek yok dedim nitekim ben o saate gel diyemem ona onun kendi düşünmesi gerekiyor tek başıma götürdüm oldukça yüksek çıktı tansiyonu ve hemen müdahele ettiler o sırada nişanlım tekrar aradı geliyim mi diye sordu bende benim mi gel demem gerekiyor dedim ben tek başıma bu saate hastanedeyim dedim kendin dusunemiyormusun diyip kapattım o sırada dahada fazla uzatmadim nitekim babamın sağlığı sonuçta. .daha sonradan kendisi geldi tabi ben tepki gösterdiğim için geldi belli,sonrasında eve geldik nişanlım bizi bıraktı gitti gece bişey olsa ben tek başımayım ben ve annemden başka kimse yok annemde yaşlı nişanlım normalde bizde kalır birşey olmasına gerek annem babam çok sever ..o gün bizi bıraktı ve gitti daha sonradan ertesi günü konuştuk ve ben kendisine hiçbişey olmadığında kaldığın evde bugünde en azından birşey olursa yanınızda olıyım sen tek başınasın diye düşünmeni beklerdim dedim çekincegi yer deil dediğim gibi daha öncede çok kaldı yani utanmak sıkılacak bi durumu yok annem babam çok sever onu..ben bu iki durumdan dolayı tepki gösterdim sizce haksızım yim ben mi abartmışım?

ben ornek ile aciklamak istedim gorusumu.

cok sevdigim bir arkadasim annesini beyin kanserinden kaybetti, cenazede esine sarilmak isteyince su yaniti aldi:

- abdestim kacar sarilma.

arkadasim olaydan hemen sonra bosandi ve simdi hapsurdugunda cok yasa demese sevgilisi birakir gider, o derece hassaslasti.

gorusumu acarsam:

bir takim incelikler elbette ki sizde guven - hosluk yaratacaktir ancak o surec icerisinde karsinizdakinin ne his - konum - durumda oldugunu da goze alin bir yargiya varmadan evvel. bunu yapabilirseniz hicbir vakit abartiya kacmayacaktir tepkileriniz, yahut siz ikilemde kalmayacaksinizdir :)

Bence nisanlin kac kere sormus sende gelme demissin.
Hemcinslerimin " kendisi bilmesi gerekirdi' tavrindan nefret ederim.
Bu yaptiginda benim gozumde yanlistir.
Demekki durumu iyi diyip gitmedi adam, kotu olsa cagirirdi dedi. Onu suclama, sem gerek yok demissin oda seni dinlemis.

Diger konuda sen haklisin. Eger zaten arada sirada sizde kaliyosa simdide kalmaliydi. Bu yaptigi cok ayip.

ben ornek ile aciklamak istedim gorusumu.

cok sevdigim bir arkadasim annesini beyin kanserinden kaybetti, cenazede esine sarilmak isteyince su yaniti aldi:

- abdestim kacar sarilma.

arkadasim olaydan hemen sonra bosandi ve simdi hapsurdugunda cok yasa demese sevgilisi birakir gider, o derece hassaslasti.

gorusumu acarsam:

bir takim incelikler elbette ki sizde guven - hosluk yaratacaktir ancak o surec icerisinde karsinizdakinin ne his - konum - durumda oldugunu da goze alin bir yargiya varmadan evvel. bunu yapabilirseniz hicbir vakit abartiya kacmayacaktir tepkileriniz, yahut siz ikilemde kalmayacaksinizdir :)

Abdestinmi kacar?
Ya hangi mesepmis bu ya? Hem o senin esin ya, helalin ya, ne abdesti kacmasi?
Merhametsiz adam, bosanmakla iyi etmis bayan.

Geçmiş olsun babanıza .
Haklısınız gelmesi gerekir sonuçta siz artık nişanlanmışsınız bir yola girmişsiniz. Ama tepkiniz sanki biraz fazla olmuş. Sonuçta siz tek başınıza da yapabilirsiniz güçlü olmak lazım her zaman yanımızda birileri olmayacak.

Sormadan gelmesi gerekiyor madem okadar içli dışlı olmuşsunuz ayıp etmiş :KK43: babana çok geçmiş olsun canım

vallahi bence abartıyorsunuz gerçekten. bazen erkeklere de hak veriyorum. yanında olmasını istiyorsan. LÜTFEN GEL demek ne kadar zor olabilir ki? adamın bilmece gibi aklındakini, duygularını çözüp bulup ona göre davranmasını istiyorsunuz. sen bilirsin diyip sonra kızıyorsunuz.?????? gel dersin gelmez kızarsın anlarım. ama babanla uğraşırken bile kafanda ilişkinn muhasebesini yapıyorsunuz.

madem sizin için önemli gelmesi, neden GEL demediniz? ben de size bunu sormak istiyorum

Sen aileni saydırmamissinki nisan donemi biraz seviyeli olmali niye kalsinki benim evimde yuz vermissiniz ailecek onu kabul etmissiniz sizi kaybetme korkusu yok benim fikrim bir erkege muhtac olmayin hic bi konuda seven zaten geleyimmi diye sormaz biraz dusunun sorgulayin

Öncelikle geçmiş olsun

Haklısın. Sonuna kadar haklısın yani. Aynı tepkiyi verirdim.

Peki senin söylediklerinden sonra o ne cevap verdi? Kalmamasının sebebi neymiş?

En iyisi beklentiye girmemek

Tüm konularda
Ben de bazen beklentiye girerim, ama arkadaşlarımın umrunda olmadığını gördüğümde canım sıkılır boş yere.
Beklentiye girmesem canımı da sıkmamış olurdum..

Ama insan gerekli ya da gereksiz beklentiye giriyor, bu huydan kurtulmamız lazım

vallahi bence abartıyorsunuz gerçekten. bazen erkeklere de hak veriyorum. yanında olmasını istiyorsan. LÜTFEN GEL demek ne kadar zor olabilir ki? adamın bilmece gibi aklındakini, duygularını çözüp bulup ona göre davranmasını istiyorsunuz. sen bilirsin diyip sonra kızıyorsunuz.?????? gel dersin gelmez kızarsın anlarım. ama babanla uğraşırken bile kafanda ilişkinn muhasebesini yapıyorsunuz.

madem sizin için önemli gelmesi, neden GEL demediniz? ben de size bunu sormak istiyorum
Babamla uğraşırken zaten bunun muhasebesini yapmadım daha sonradan bunu ondan beklediğimi söyledim.Ben hastaneye gittiğimizi ve tansiyonunu baya yüksek olduğunu bi süre hastanede kalacağımız bilgisini verdim...bu hastalık sonuçta ben kendisinin bana sorma gereksinimi duymadan gelmesini bekledim yarın öbür gün karı koca olcaz böle durumlarda yanımızda olmazsak ne zmn olucaz?

En iyisi beklentiye girmemek

Tüm konularda
Ben de bazen beklentiye girerim, ama arkadaşlarımın umrunda olmadığını gördüğümde canım sıkılır boş yere.
Beklentiye girmesem canımı da sıkmamış olurdum..

Ama insan gerekli ya da gereksiz beklentiye giriyor, bu huydan kurtulmamız lazım
Çok haklısınız hepimize söylemesi çok kolay ama yapması zor olan sey☺ne kadar bişi beklemiyoruz desekte bi olay olduğunda aceba yapar mı gelirmi ?fikri biz kadınlardan hiçbir zaman gitmez☺istisnaları var elbette ama

Öncelikle geçmiş olsun

Haklısın. Sonuna kadar haklısın yani. Aynı tepkiyi verirdim.

Peki senin söylediklerinden sonra o ne cevap verdi? Kalmamasının sebebi neymiş?

Oda bunun farkında aslında ama düz mantık geldim ya diyor☺kalma konusunda ise tansiyonu düşmüştü dedi bi durum olsa ben gelirim yine dedi bende hiçbir yokken kalıyorsun gece bi durum olsa en azından böle bi durumda yanımızda olsan nolur du dediğimde yine net cevap gelirdim

Selam kızlar
Uzun süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum
Size br sorunundan bahsedeceğim
Geçen gün babamın tansiyonu yükseldiği için gece 12 de hastaneye götürdük kendisinin yaşı 75 ve riskli dönemde daha sonradan nişanlım aradı ve onada haber verdim kendisi geliyim mi dedi yok gerek yok dedim nitekim ben o saate gel diyemem ona onun kendi düşünmesi gerekiyor tek başıma götürdüm oldukça yüksek çıktı tansiyonu ve hemen müdahele ettiler o sırada nişanlım tekrar aradı geliyim mi diye sordu bende benim mi gel demem gerekiyor dedim ben tek başıma bu saate hastanedeyim dedim kendin dusunemiyormusun diyip kapattım o sırada dahada fazla uzatmadim nitekim babamın sağlığı sonuçta. .daha sonradan kendisi geldi tabi ben tepki gösterdiğim için geldi belli,sonrasında eve geldik nişanlım bizi bıraktı gitti gece bişey olsa ben tek başımayım ben ve annemden başka kimse yok annemde yaşlı nişanlım normalde bizde kalır birşey olmasına gerek annem babam çok sever ..o gün bizi bıraktı ve gitti daha sonradan ertesi günü konuştuk ve ben kendisine hiçbişey olmadığında kaldığın evde bugünde en azından birşey olursa yanınızda olıyım sen tek başınasın diye düşünmeni beklerdim dedim çekincegi yer deil dediğim gibi daha öncede çok kaldı yani utanmak sıkılacak bi durumu yok annem babam çok sever onu..ben bu iki durumdan dolayı tepki gösterdim sizce haksızım yim ben mi abartmışım?

Geçmiş olsun

Gel demeden gelde hoş olurdu ama geleyim mi diye sorana da istiyorsan gel demelisin

Yaşın çok mu küçük bilmiyorum ama yalnızım annem ve ben demişsin başka kim olacak ki

Babamın kalbi durdu yoğun bakımda idi başka şehirde eşim beni bırakıp yaşadığımız şehre gitti hiç aklıma gelmemişti beni hem de yanında çocukla bırakıp gitti diye düşünmek

Erkekler üstün değil ki ne yapılacaksa sen yaparsın nişanlına ihtiyacın yok

Mesela ben senin dediklerini desem eşim senin bana ihtiyacın olacağını düşünmedim der manevi destek tamam diye düşünür

Nişanlınla bu günler geçtikten sonra Sakince konuş isteklerini açıkça söyle

Back
X