• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi alınganlık yapıyorum

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kayinvalidem ve görümcelerim her onlara gittiğimizde eşimi opmelere sarilmalara doyamıyorlar. Görümcem oğluna bak dayıni aldı gibisinden konusuyor hep çocuk bile bana tavırlı. Sanki bogazindan tutup zorla evlenmisim gibi hissettieiyolar. 5 dklik mesafede oturuyoruz. Hafta da en az 1 kere görüşüyoruz zaten. Sizce sorun bende mi 😅

Özledikleri için sariliyorlardir, Size nispeten olduğunu düşünmüyorum.
Cünkü Anne cünkü kiz kardeş. Sizin ailenizde Size sarilip öpüyordur. O öylesine takilmadir bak dayini aldi.
Bakin misal verim
Benim Ikiz kizlarimdan birisi Amcasina, biri dayisina düşkün.
Kaynim evlencek ceyiz günü benim kiz ufak ama sinir oldu Eltime. iteliyor Eltimi kizim yapma kiziyorum yok ağliyor düğünde cildirdi.
Eltimi daha önce amcasini almadan severdi. Artik hiç yaklaşmiyor, bebeklerini Seviyor.

Öteki kizim kardeşime düşkün, bu kizarkadaşini getirmişti cildirdi her seferinde Inşallah ayrilir senden o benim aşkim.

Eltime ve müstakbel yengeme dedim, biz öğretmiyoruz sakin yanliş anlamayin. Kaldiki eltimi çok Seviyorum. Müstakbel yengemide severim

Kayinvalidem ve görümcelerim her onlara gittiğimizde eşimi opmelere sarilmalara doyamıyorlar. Görümcem oğluna bak dayıni aldı gibisinden konusuyor hep çocuk bile bana tavırlı. Sanki bogazindan tutup zorla evlenmisim gibi hissettieiyolar. 5 dklik mesafede oturuyoruz. Hafta da en az 1 kere görüşüyoruz zaten. Sizce sorun bende mi 😅
Sevdikleri için öpüyorlardır çok takmayın kafanıza bırakın öpsünler 😁

Yok sorun onlarda.Baslarda benim kvde de ogluna hasret kalmis gibi sarilirdi öperdi.Boynundan falan öpünce esime patladım tamam özlemiş oğlusun vs olabilir ama boynundan öpmek ne kazık kadar adamsin bu ne diye...Sonra esim az az çekildi benimde tavrım takındım değişti bilmiom artik yapıo mu dikkatimi bile cekmio

Yok sorun onlarda.Baslarda benim kvde de ogluna hasret kalmis gibi sarilirdi öperdi.Boynundan falan öpünce esime patladım tamam özlemiş oğlusun vs olabilir ama boynundan öpmek ne kazık kadar adamsin bu ne diye...Sonra esim az az çekildi benimde tavrım takındım değişti bilmiom artik yapıo mu dikkatimi bile cekmio
Oğlu değil mi ya ben anlamıyorum bu tavrı oğlunu tabi ki öpecek kadın yanağından mi boynundan mi opecegini kimseye sormak zorunda değil ki. Anneler ve oğulları arasında garip güzel bir bağ oluyor. Kizlar ve babalarında olduğu gibi. Saygı duymak lazım. Bilerek sizi kızdırmak için yaptiklarini sanmıyorum.

Valla benim bir oglusum var yarin oburgun kizin biri gelip annen boyle soyle opmesin aman ben sinir oluyorum yakinliginizdan filan dese cildiririm heral.onu dogurip buyuten aglanip sizlanan derdini ceken yemegini altini degistiren benken onun asla boyle soylemesine hakki yok ben olsem bile o benim evladimdir o kadarrrrr 😈😠

Özledikleri için sariliyorlardir, Size nispeten olduğunu düşünmüyorum.
Cünkü Anne cünkü kiz kardeş. Sizin ailenizde Size sarilip öpüyordur. O öylesine takilmadir bak dayini aldi.
Bakin misal verim
Benim Ikiz kizlarimdan birisi Amcasina, biri dayisina düşkün.
Kaynim evlencek ceyiz günü benim kiz ufak ama sinir oldu Eltime. iteliyor Eltimi kizim yapma kiziyorum yok ağliyor düğünde cildirdi.
Eltimi daha önce amcasini almadan severdi. Artik hiç yaklaşmiyor, bebeklerini Seviyor.

Öteki kizim kardeşime düşkün, bu kizarkadaşini getirmişti cildirdi her seferinde Inşallah ayrilir senden o benim aşkim.

Eltime ve müstakbel yengeme dedim, biz öğretmiyoruz sakin yanliş anlamayin. Kaldiki eltimi çok Seviyorum. Müstakbel yengemide severim
Belki de

Oğlu değil mi ya ben anlamıyorum bu tavrı oğlunu tabi ki öpecek kadın yanağından mi boynundan mi opecegini kimseye sormak zorunda değil ki. Anneler ve oğulları arasında garip güzel bir bağ oluyor. Kizlar ve babalarında olduğu gibi. Saygı duymak lazım. Bilerek sizi kızdırmak için yaptiklarini sanmıyorum.
Bana gelip bizi kıskanıo musun demese benimde öyle düşüncem olmazdı belki de😅Ama esime bile ayy x bizi kıskanıo dedi yeni evliyim ne bileyim dedim kıskanıo muyum acaba hic de farkında degilim☺️

Evet tam olarak benimde aynı

Valla benim bir oglusum var yarin oburgun kizin biri gelip annen boyle soyle opmesin aman ben sinir oluyorum yakinliginizdan filan dese cildiririm heral.onu dogurip buyuten aglanip sizlanan derdini ceken yemegini altini degistiren benken onun asla boyle soylemesine hakki yok ben olsem bile o benim evladimdir o kadarrrrr 😈😠
Ben görüşmek istemesem her hafta en az 1 kere gitmem olay bu değil. Beni hiçe saydiklarini hissediyorum özlediği için öpen bana bakarak sinsi gülüşle opmez abisini bence. Biz eve gelirken sadece görüşürüz oğlum demez mesela.

Sizde onlara bakip koluna girin 😁
Ben herkesin yerini bilmesi taraftarıyım. Eşim görümcelerimden biriyle daha iyi arası diğeri kötü hissetmesin diye onla da ilgilen falan diyen biriyim. Yoksa annesine kardeşine saygısı sevgisi minneti olmayan birini ben eş olarak sevmezdim ama eşimde farkında beni de gelir öper mesela bu tarz durumlarda.

Bana gelip bizi kıskanıo musun demese benimde öyle düşüncem olmazdı belki de😅Ama esime bile ayy x bizi kıskanıo dedi yeni evliyim ne bileyim dedim kıskanıo muyum acaba hic de farkında degilim☺
Sende hiç aldırma istediğiniz gibi opebilirsiniz o sizin evladınız, kardeşiniz yasa her neyse bunu neden kiskaniyim deyip gülümseyin takılıp canınızı sıkmayın

Kafaya takmak değil aslında baştan beni gerçekten sevdiklerini düşünüyordum ve bu beni mutlu ediyordu. Bu tür şeyler hissedince sadece eşimden dolayı mi saygı duyuyolar diye düşünüyorum
Sevilmek elbet güzel birşey.
Ama Saygi daha güzel! Saygi sevgiyi zamanla doğrur.
Saygi biterse sevgide siler...
Belki elham yaptiniz.. Görümce büyükse takilmiştir abla olduğundan bende müstakbel yengeme takilirim bazen..
Şu virus bi gecsin bu dönem hepimiz etkileniyoruz

Back
X