Sizce ben mi art niyetliyim?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar.

Yaklaşık iki ay sonra evime geri döndüm. Psikolojik tedavi gördüm ve altı ay boyunca depresyon ilaçları kullanmam lazım.
Eşimle tekrar anlaştık deneme süresi koyduk kendimize. Kendisine söylemedim çıkacağımız süpriz yapacaktım.

Ancak şuanda evdeyim ve yalnızım. Eşim ablasında kalıyormuş. Evde kalmadığı çok asikar. Ancak biraz baktimda. Yeni tablet, markalı ceketler, markalı çantalar falan var dolabında.

Bir keresinde ablasiyla alışverişe gittiğini söyledi. Kendisi ama çalışmıyor. Ona yetecek kadar para vermiştim. Çünkü sadece ben çalışıyordum. Ablası da çalışmıyor. Ama habire paraları var.
Eminim çantayı ablasının aldığı gibi diğer markalı şeyler ide o aldı. Çünkü marka takıntısı var görümcemde.

Şuanda moralim çok bozuk. Ben evimizin kirasını ödeyebilir diye didindin. İkinci El eşya aldım kendime en ucuzu gittim kıyafetten. Onun gidip herseyin markalı si olması sinirlerimi gerdi şuanda.

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadim gitti. Bende mi düşünmedim herseyin Pahalı sini alayım. :( ilk günden moral bozukluğuna yine evdeyim. Yalnızım.

Sanki ben esime bilerek almıyorum en iyisini. O gidip alıyor. Göz boyamaya çalışıyor buna sinir oluyorum artik. :(

Art niyetli değilsin de hassassın bence Ablasıyla alışveriş yapmışlar, kadının parası da varsa, marka takıntısı da varsa kardeşine de markalı almış Kafana takma moralini bozma

Sıkmayın canınızı erkeklerin geneli marka giyinmeyi seviyor siz fedakarlık yapmışsınız helal olsun der geçerim kocanızda ablasıyla ailesiyle takılacağına evine gelsin de bir gül cemalını görün.

Şuanda son derece şaşkınım. Daha geçen dogumgününe ona ayakkabı aldım. Böyle birşey olamaz. Ben kendime pahalı birşey almıyorum. Olana bak. Ablasına iyicene gıcık gittim.herseyin markalı si herseyin fiyatını soran bir insan. Delirtcek beni.

Bence sen yokken olan bir şey için ilk günden canını sıkma. Bundan sonra ipleri ele alırsın

İpleri nasıl alcam elime? Şuanda evde bile değil. Nerdesin diye yazdım ablamda diyo. Bu kadın evli barklı çalışmıyor. Kocası hiç mi demiyo parayı nereye harcıyorsun diye?

Ya ama niye bu kadar karışıyor ki bu kadin? O evlenmiş kocası evli ben düşünemiyorum sanki kocamı. Herşeye önceden yamaniyor.

Art niyetli değilsin aksine fazla fedakarlık yapmışsın yeni yeni fazla yaptığının farkına variyorsun.
Ayrıca o neden çalışmıyor? Neden didinen yanlizca siz oldunuz?
Kendinizi ezdirmeyin kazanan sizsiniz kimsenin lüks harcamalarını karşılamak zorunda değilsiniz. Ayrıca evlenince kadınlara ne oluyor anlamış değilim. Hep bir fedakarlık. Kocanız sizin evliliğinizin vitrini değil siz de kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Lütfen en önce kendiniz için yaşayın en azından kıymetinizi bilin

Sanki siz erkekmissiniz gibi yazmissiniz.
Yemedim yedirdim, markalar aldim, kendimden kistim falan filan! Yok marka ceketler yok marka cantalar hayir yani esiniz canta mi kullaniyor? Cantalar kimin?
Soklar icinde okudum, neden bunları yaptiniz kendinize? :işsiz:
Neden calismadi cunku alismis ne guzel dunya.... !

Art niyetli değilsin aksine fazla fedakarlık yapmışsın yeni yeni fazla yaptığının farkına variyorsun.
Ayrıca o neden çalışmıyor? Neden didinen yanlizca siz oldunuz?
Kendinizi ezdirmeyin kazanan sizsiniz kimsenin lüks harcamalarını karşılamak zorunda değilsiniz. Ayrıca evlenince kadınlara ne oluyor anlamış değilim. Hep bir fedakarlık. Kocanız sizin evliliğinizin vitrini değil siz de kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Lütfen en önce kendiniz için yaşayın en azından kıymetinizi bilin

Evet bunun yeni yeni farkına varıyorum. Çok ağrıma gidiyor.
Annesinin olduğu şehirdeyken görümcem bana battal boy şalvar getirmişti esime de markalı t hırt şapka vs vs.
Fazla önemsememistim.nasilsa ikimiz çalışıyoruz diye.
Ancak şimdi başka şehre taşınıp işinden de olunca görümcem ede yakın olunca görümcem böyle göz boyamaya çalışıyor anlasilan. Ben hep isteklerimi erteledim tatil için biriktirdim diye bazen tüm açlığımı kenara koyduk.
Şimdi kendisi çalışmıyor ama herşeye sahip. Maasallah ya. Böyle dünya bende isterim. Ben ordayken bana ikinci el İnternete girmeyen telefonu tuttusturmuslardi. Çalışmıyorsun bunla geçin demişlerdi.
Eşim tüm aylığını yatırıp borç varken kendine telefon almıştı. Bu şehre geldik telefonunu annesine verdi.benden yeni telefon istedi kötü olmayalım diye aldım. Bu nedir.

Eşim hep bana kendine değer ver demişti. Belkide hep bunu kastediyorsun. Marka takıntım yoktur ucuz alıp giyinirken. Sevmeme markaya fazla para vermeyi. Ama şuanda sanki jeton yeni düştü. Görümcemde bana hep eskilerini vermeye çalışır. Tskler lazım değil diyip çıkarım işin içinden. Ama esime gelistet herseyin Pahalı sini aldim iyi iskillenmezdi dimi.

Evet bunun yeni yeni farkına varıyorum. Çok ağrıma gidiyor.
Annesinin olduğu şehirdeyken görümcem bana battal boy şalvar getirmişti esime de markalı t hırt şapka vs vs.
Fazla önemsememistim.nasilsa ikimiz çalışıyoruz diye.
Ancak şimdi başka şehre taşınıp işinden de olunca görümcem ede yakın olunca görümcem böyle göz boyamaya çalışıyor anlasilan. Ben hep isteklerimi erteledim tatil için biriktirdim diye bazen tüm açlığımı kenara koyduk.
Şimdi kendisi çalışmıyor ama herşeye sahip. Maasallah ya. Böyle dünya bende isterim. Ben ordayken bana ikinci el İnternete girmeyen telefonu tuttusturmuslardi. Çalışmıyorsun bunla geçin demişlerdi.
Eşim tüm aylığını yatırıp borç varken kendine telefon almıştı. Bu şehre geldik telefonunu annesine verdi.benden yeni telefon istedi kötü olmayalım diye aldım. Bu nedir.

Eşim hep bana kendine değer ver demişti. Belkide hep bunu kastediyorsun. Marka takıntım yoktur ucuz alıp giyinirken. Sevmeme markaya fazla para vermeyi. Ama şuanda sanki jeton yeni düştü. Görümcemde bana hep eskilerini vermeye çalışır. Tskler lazım değil diyip çıkarım işin içinden. Ama esime gelistet herseyin Pahalı sini aldim iyi iskillenmezdi dimi.
Kendinize markalı şeyler almak sizi mutlu etmez. Başkalarının lüksünü karşılamak zorunda değilsiniz bu kadar basit. Lüks yaşamak isteyen gitsin essek gibi çalışsın. Kazansın harcasın kime ne? Ama emeksiz lüks yaşamak ve sizi mağdur etmek pek erkeklik değil bence.
Siz ucuz giyerek marka çanta kıyafet kullanmadan da mutlu olabilirsiniz kimsenin mutlu olmak için bunlara ihtiyacı yok . Lütfen neden mutsuz olduğunuzun farkına varın ve bu sebebi ortadan kaldırın

Sanki siz erkekmissiniz gibi yazmissiniz.
Yemedim yedirdim, markalar aldim, kendimden kistim falan filan! Yok marka ceketler yok marka cantalar hayir yani esiniz canta mi kullaniyor? Cantalar kimin?
Soklar icinde okudum, neden bunları yaptiniz kendinize? :işsiz:
Neden calismadi cunku alismis ne guzel dunya.... !

Evet bu boyuna attıkları küçük çantalarını kullanıyor.
Ya ben resmen salağım.iyi niyetim hep suistimal ediliyor sanki.
Bundan sonra bende harcayim borca girelim bakalım gerisini o düşünsün. Valla öyle yapcam. Ben dikkat ettikçe bunlar aziyor. Ablası da böyle beni vurmaya çalışıyor. Ben çalışmıyorum markalı BMW falan filan duruşunda. Sen götünün yırtıyor ikinci el giyiniyor der gibi... hep marka manyağı. Gözüme sokar sürekli! Aynısını esime yapmaya çalışıyor. Geçen ayakkabı aldım beğenmedi bile.

Back
X