- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Onun haberi yokken döndün yani o niye gelip seni almadı kiEsime süpriz yapcaktim.ama suanda ona haber bile vermeyecek geldiğimi. Orda rahattır nasılsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun haberi yokken döndün yani o niye gelip seni almadı kiEsime süpriz yapcaktim.ama suanda ona haber bile vermeyecek geldiğimi. Orda rahattır nasılsa.
Canım senin kocanı düşünmenden daha ciddi bir sorun var ortada. Eşin çalışmıyor ve ihtiyaçlarını ya sen ya ablası karşılıyor. Adam sırtını kadınlara dayamış sanki ben mi yanlış anladım.
Onun haberi yokken döndün yani o niye gelip seni almadı ki
Görümcen nereden parayı buluyor çalışmıyorsa
Turkuaz ben su anda yeni anladim. Kocan ve gorumce vitrin. Sende öyle olacaksin. Bir nevi ye kurkum ye muhabbeti. Az birazda burnun havada olacak ;-)
Evet bu boyuna attıkları küçük çantalarını kullanıyor.
Ya ben resmen salağım.iyi niyetim hep suistimal ediliyor sanki.
Bundan sonra bende harcayim borca girelim bakalım gerisini o düşünsün. Valla öyle yapcam. Ben dikkat ettikçe bunlar aziyor. Ablası da böyle beni vurmaya çalışıyor. Ben çalışmıyorum markalı BMW falan filan duruşunda. Sen götünün yırtıyor ikinci el giyiniyor der gibi... hep marka manyağı. Gözüme sokar sürekli! Aynısını esime yapmaya çalışıyor. Geçen ayakkabı aldım beğenmedi bile.
Yanlış anlamadiysam yeniden denemeye karar vermişsiniz. Eşin evde niye yok niye ablasına onu anlamadım. Sınırı eşin koyacak. Sen karışma diyecek.İpleri nasıl alcam elime? Şuanda evde bile değil. Nerdesin diye yazdım ablamda diyo. Bu kadın evli barklı çalışmıyor. Kocası hiç mi demiyo parayı nereye harcıyorsun diye?
Yanlış anlamadiysam yeniden denemeye karar vermişsiniz. Eşin evde niye yok niye ablasına onu anlamadım. Sınırı eşin koyacak. Sen karışma diyecek.
Anladım. Bence ablası kadar eşin de suçlu canım. Bu sürpriz işi olmamış. Keşke biraz ilgilenmesine gelip seni hastaneden almasına falan izin verseydin. O getirse daha iyi olurdu bence . Neyse olan olmuş canını sikmamaya çalış. Eşinle konuş sınırını koysun. Gerektiği yerde müdahale edersinHastaneden çıkacağımı söylemedim ona. Süpriz yapacaktım evde heyecan katayim diye. Ama şuanda evde yalnız kalan ben. Adam ablasında kalıyormuş meğersem ben hastanedeyken. Kadının kocası işte onlar tüm gün beraber oh ne ala memleket.
Ay ben hiç oturtamadim bu nasıl bi yaşantı nasıl koca ve siz nasıl yaşıyorsunuz iliskiniz rolleriniz ne ?Esime gel şu küçük kafede oturalım derdim. Ben sevmiyorum evde oturalım derdi.
Ben hastanede kaldığım sürece ablasiyla arkadaşlarıyla heryeri gezmiş beyefendi. Bana diyo ki sen burda hiç yemek yedin mi. Yooo dedim. Ben yedim diyo. Ablamla pizza yedik şu bu vs. Yemek siparişi veriyorlar yemekte yapmiyo vs vs. Beni ezmeye calisiyo bu kadin. Bunu çok iyi anladım.
Artık esınıze bırsey almayın . Belliki zor zamanlar gecırmışşınız. Kendınıze yönelim illa almk degıl kendınız için bırseyler yapın .. Fazla kadınlar yanı guclu ayakları ustunde duran kadınların en buyuk hatası bu. Erkegı tembellestırıyorlar .. Hazırını sunmayın esınıze onada mucadele edecek bırseyler kalsın bnceŞuanda son derece şaşkınım. Daha geçen dogumgününe ona ayakkabı aldım. Böyle birşey olamaz. Ben kendime pahalı birşey almıyorum. Olana bak. Ablasına iyicene gıcık gittim.herseyin markalı si herseyin fiyatını soran bir insan. Delirtcek beni.
Artık esınıze bırsey almayın . Belliki zor zamanlar gecırmışşınız. Kendınıze yönelim illa almk degıl kendınız için bırseyler yapın .. Fazla kadınlar yanı guclu ayakları ustunde duran kadınların en buyuk hatası bu. Erkegı tembellestırıyorlar .. Hazırını sunmayın esınıze onada mucadele edecek bırseyler kalsın bnce